Uporabni programi za Android + opis + slike

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Jaz imam to opcijo na asusu, samsungu in motoroli, tako da je verjetno kar stock android zadeva. Kam se shranjuje je dobro vprasanje, ampak meni je vseeno, vazno da deluje. Moras pa na starem aparatu to moznost prvo vkljucit, torej jo uporabljat, da ti na novem to ponudi.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
možno tudi, da je od verzije androida odvisno ali pa od proizvajalca naparve, kako storitev forsira uporabniku.
Ko sem sgs2 prvič prižgal se mi zidi, da mi je ponudil to možnost, da obkljukam. Za ostala dva telefona se ne res ne spomnem, da bi mi.
Pa tudi kaj veliko ljudi opažam, da ne pozna ne funkcije.
Ok nema veze, da ne bomo preveč off.

Android očitno ima funkcijo za backup vsega možnega, samo vklopit je potrebno v settings / privacy.
Če bo še kdo sprobal naj sporoči, kater telefon, katera verzija androida in če mu kaj ni backupiralo

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Jaz svojega SGS1 kar precej flasham, vedno imam vključeno opcijo backup in restore, pa mi nastavitev in programov še nikoli ni restavriralo.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Kolikor se jaz na te stvari spoznam, lahko na to pozabiš. Po resetu boš z Googla dobil samo kontakte, koledar in taske, če si te stvari seveda prej sinhroniziral.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tudi SGS2.
sem testiral to original od SGS2 na hitro in ko je bil telefon v hiši je kar oreng falil lokacijo.

rs1975

Pripravnik
1. nov 2008
237
1
18
sam še spoiznaval svoj novi telefon (htc sensation). imam eno vprašanje glede vnosa opravil. v koledar sem vnesel celodnevno opravilo, vendar me moti, ker tega opravila ne vidim takoj ko primem v roke telefon. moram iti na koledar, kjer ga vidim. zjutraj, ko sem prvič prijel v roke telefon sem sicer videl to opravilo, vendar od takrat na prej ga več ni v prvem planu. a kdo ve kako se to uredi?

prej sem imel nokio n70, kjer sem vnesel opravilo in sem ga videl cel dan na ekranu, kar je bilo ok...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
widget si nalož.
dolgo tišči na zaslon in te bo vprašal kaj želiš. potem pa dodaj widget od koledarja.
če ti ne bo noben všeč, pa pejt na market iskat kakšnega.

rs1975

Pripravnik
1. nov 2008
237
1
18
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
widget si nalož.
dolgo tišči na zaslon in te bo vprašal kaj želiš. potem pa dodaj widget od koledarja.
če ti ne bo noben všeč, pa pejt na market iskat kakšnega.

hvala.
sem naložil, samo je čudno, če imaš celodevno opravilo, ga ne pokaže na koledarju. če ga spremenim v recimo 10-urno, pa deluje...

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Očitno googlu tole slabo deluje. Meni je iz Galaxy Tab 2.3.6 prenesel vse programe in nastavitve na Transformerja 3.2. Nekaj je celo pobral iz Droid Pro 2.3. Je pa pri prvi prijavi z računom to vprašal. Bohve :)

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Ima kdo kakšno idejo kako zagnat na Androidu kakšno (simple) aplikacijo narejeno za iOS? Vem da so sistemske omejitve in da pravega vtisa ne more bit, toda kakšna simple igra bi mogoče lahko šla. Pieceable bi načeloma naj to omogočal, toda ne vem kako spravit aplikacijo gor.

Konkretno to zadevo bi rad zagnal na Androidu http://itunes.apple.com/si/app/ichef/id417017352?mt=8

Nazadnje urejeno:

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Ali obstaja kakšna "to do" aplikacija, za android, ki bi bila sinhronizirana z kakšno "to do" aplikacijo na PC-ju.
Mogoče še dodatna želja....da se da task-e vpisat 1x in dodat, da se ponavljajo mesečno.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.112
142
63
okolica mesta
Obstaja kakšen podoben program kot camera+, ki je žal samo za iOS :S Drugače zelo dober program za obdelavo slik
smile-1.gif