Uporabni programi za Android + opis + slike

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Za Lotus Notes maš samo Lotus Traveller... samo, če maš stalno sinhronizacijo kar fajn baterijo kuri, če si pa občasno sinhroniziraš pa rabi precej časa da se poveže in naloži kar pač je treba... mi ni preveč všeč.

tratnjak

Fizikalc
10. maj 2009
1.020
32
48
jaz imam narejeno sinhronizacijo z lotus notes in gmail calendar in posledicno tudi telefonom.
Neki extra programcek za windowse se dobi, ki laufa v scheduler-u

romebo

Zelenc'
4. jun 2011
4
0
1
Na Galaxy Note sem nalozil DV promter.
dv prompter
Napisem lahko text samo prek telefona. Jaz pa bi rad da vnesem ze natipkan text v prompter.
Mogoce mi zna kdo pomagat kako v ta program nalozim svoj text.

Hvala

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če ima isto foro kot applov, potem gre žal samo copy/paste iz maila, worda, beležke....

A tega lahko upravljaš z drugim telefonom??
Pri applu je tako, da na ipadu vidiš text, potem pa z drugo napravo (iphone, ipod) text krmiliš/prilagajaš hitrost pa še je neki funkcij. Med seboj sta povezana preko bluetootha.

romebo

Zelenc'
4. jun 2011
4
0
1
Fusion hvala za odgovor.
Ne mores ga upravljat z drugim telefonom. Lahko samo na dv prompterju uravnavam hitrost, velikost crk itd.
Sem tudi sam pomislil, da bi dal copy paste, kar bi tudi bilo v redu. Samo da spravim text v DV Prompter.
Pa mi tud to nekako ne uspe.
Vseeno hvala. Se bom se "matral" in kaj pogruntal :)

romebo

Zelenc'
4. jun 2011
4
0
1
Dv prompt in vnos texta vanj sem skuzil.
Imam pa seeno vprasanje za Galaxy note.
Call voice za dial iz mojega imenika moram bit povezan na net.
Je mozen ta call dial tudi brez povezave na net?

Hvala

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.844
141
63
Kateri widget bi omogočil sprejem klica z dotikom zaslona ali gumbom in istočasni vklop zvočnika. To bi prišlo prav, ko je telefon na avtonosilcu.

Bakki33

Fizikalc
8. dec 2007
427
72
28
Zanimivo za napredne uporabnike...
evil.gif

X-Locator

delo slovenskih fantov
cool-1.gif

ant

Pripravnik
Čao

A obstaja kakšen backup program, ki naredi popolen backup?

Rad bi namreč resetiral wildfire S na factory nastavitve, saj imam probleme z marketom. Noče downloadati aplikacij ali jih nadgraditi.

Nebi pa rad izgubil vseh nastavitev in vsega kar sem si že poštimal na telefonu. Rad bi nekaj kot je imela včasih nokia.

LP

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Brez roota ne bo šlo. Sicer ti pa totalen backup ne bi pomagal, ker bi pri restoru prišel na točno tako stanje, kot pred backupom, z vsemi napakami vred.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kot so ti povedal, brez roota ne bo šlo in vbistvu nima smisla.
lahko pa probaš recimo z mybackup aplikacijo. pa fajn je če imaš kako dodatno spominsko kartico, da na njo naredi backup.
tko si lahko potem shraniš ostale aplikacje (oz. samo linke od marketa do njih), sms, mms, vrjetno še zgodovina klicev, pa še kaka stvar.
Nastavitve za wifi, bt, bljižnice, widgeti na namizjih, to pa žal ne bo šlo.
še posebi si moreš shranit bookmarke v brskalniku.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Android ima ze vkljucen backup v sistem. Ko sem transformerja kupil, me je vprasal, ce hocem obnovit podatke. Sem dal ja, da sprobam in mi je vse programe, wifi nastavitve, pa se kaj, preneslo iz galaxy taba. Sicer sta bile obe naprave aktivne in enak google racun, ampak pomoje to nima veze.

Poglej v settings / privacy

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
To sem videl v svojem SGS2 nisem pa še uporabljal. Niti ne vem kam se to shrani. Nekje na netu sem zasledil da nekam na gmail/goole.
Res pa se nisem še nič igral s tem.
Predvidevam da to tudi nimajo vsi telefoni. Ko sem menjal iz htc desireja na sgs2 mi ni ponudlo te opcije. Niti punci, ko je menjala iz lg optimus 2x na sgs2 ni nič ponudlo.