Uporabni programi za Android + opis + slike

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.844
141
63
Še jaz za data enabler!
zmaga.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz
Jst bi imel pa rad prikaz baterije v procentih zgoraj pri uri.
Kaj si morem inštalirat in da zares dela in ni veliko 10MB?
Neki sem že probal, pa ni delalo tko kot bi moglo:(

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Ali obstaja kakšna "to do" aplikacija, za android, ki bi bila sinhronizirana z kakšno "to do" aplikacijo na PC-ju.
Mogoče še dodatna želja....da se da task-e vpisat 1x in dodat, da se ponavljajo mesečno.

Gtasks se ti sinhronizira z Googlovimi taski in seveda omogočajo ponavljanje.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
ksz...

Rabim app s katerim si bom arhiviral stare telefonske številke (tiste, ki jih ne nameravam več nikoli uporabiti), ampak da jih bom imel možnost restorirati nazaj, če bom kdaj hotel.

Obstaja kakšen tak app?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
po mojem ne rabiš posebi app, ampak si na gmailu tam, kjer imaš vse ostale stike naredi novo skupino. Potem pa na telefonu ne obkljukaš te skupine. Seveda moreš potem vse te kontakte dodat v to novo skupino.
na telefonu: meni + imenik + možnosti + nastavitve zaslona

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
po mojem ne rabiš posebi app, ampak si na gmailu tam, kjer imaš vse ostale stike naredi novo skupino. Potem pa na telefonu ne obkljukaš te skupine. Seveda moreš potem vse te kontakte dodat v to novo skupino.
na telefonu: meni + imenik + možnosti + nastavitve zaslona

problem je, ker na svojem Desire-u sploh ne morem sinhronizirat kontaktov z gmailom

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
zakaj pa ne?
sem imel prej ta telefon pa je normalno delalo.
Najprej si reši ta problem, da boš imel kontakte na gmailu.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Adobe Photoshop Touch

Uporabljam oba in vsak ima svoje prednosti. Picsay je za hitre popravke in bolj za igranje, čeprav se da tudi fajn korekture delat. Predvsem je vse hitro dostopno, še posebi če imaš to za tablico. Za takrat ko imaš čas pa photoshop touch, čeprav je še v zgodnji fazi in mu manjka par osnovnih stvari. Se pa da velik delat z njim in podpira layerje.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
@krimec @disco
hvala za to glede baterije.
Sem imel že naložen battery widget in v njem našel te procente. Imajo pa večinoma vsi enak "problem" baterijo kažejo na levi, jst bi pa na desni, namesto original znakca:)) Pa še da ni preveč kičasto:)). Bo treba še kakšnega probat zgleda.
https://market.android.com/det...HRlcnlsaXRlIl0.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Evo probal. Zgleda vredu. Vsec mi ne ker imam lahko samo stevilke brez raznik okraskov/krogcov okol. Se vedno pa ne morem imet tega na desni strani:(

ssbilly1

Pripravnik
25. jan 2012
36
0
6
Tud jst, ja škoda ker ne zamenja desni indikator, drgač pa super, ni požrešna
priden.gif

Upam da se najde kakšna
rolleyes-1.gif