Uporabni programi za Android + opis + slike

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
SlideIT keyboard: Podobno kot Swype na Samsungu in je odlična zadeva. Danes sem jo kar kupil, stane pa 0,99 €.

Swype mi ne deluje v slovenščini, saj sem nalagal tajvanski ROM na aparat, ne omogoča pa nalaganja slovarjev kot add on.

Pri SlideIT keyboard pa je to omogočeno.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Androidov koledar je pa kar nekoliko podhranjen.Ni opomnikov in drugih funkcionalnosti. Ali se ga da nadgraditi. (ne razni notes in task app-ji)?
confused-1.gif

že par let uporabljam stock koledarje na android telefonu, ki so syncani z googlovimi in mi vedno piska, ko to nastavim. še kolege lahko povabim in še njim piska
evil.gif

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.844
141
63
Kje pri androidu lako pogledaš za vse dodatno naložene pomožne programčke z android marketa-widgete, če je zanje na voljo posodobitev. Zanima me skupeh vseh naenkrat.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.038
1.949
113
V marketu stisnes menu knof in tam vidis vso svojo nalozeno kramo in ce so posodobitve na voljo

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Naceloma je vseeno, odvisno od organizacije. Jaz taske uporabljam za stvari, ki jih moram naredit in niso pretirano vezane na uro ali dan. Evente pa za dogodke, ki so casovno natancni, np. sestanki. Torej event je, jutri ob dveh imam sestanek, task je pa, da moram danes tekom dneva pripravit material za jutrisnji sestanek. Lahko bi uporabljal samo eno ali drugo, samo tako mi je bolj pregledno.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
V marketu stisnes menu knof in tam vidis vso svojo nalozeno kramo in ce so posodobitve na voljo
Kaj pa za aplikacije, ki niso kupljene na Marketu? Nekje sem zasledil nek updater, zdaj ga pa ne najdem.

redorange

Fizikalc
6. avg 2007
1.283
0
36
45
terra rossa
bojanm.blog.com
Iščem nek program da bi mi sam delal back up, ko se poveže na moj rač, brez da moram klikat, označevat,...
Tel. se poveže in vsakič ko je kaj novega mi avtomatsko vse prenese na rač.(slike, video, kontakti,...)
A obstaja kaj takega

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
sporoč kater se ti boljš obnese za sync.
omogoča kater na rootanem telefonu da še podakte iz app prenese?

redorange

Fizikalc
6. avg 2007
1.283
0
36
45
terra rossa
bojanm.blog.com
Z Kies mi ni uspelo vzpostavit povezave preko wi-fi (verjetno bi mogu met na računalniku, jst mam na modemu)
tako da zdaj sprobavam Android sync in zaženeš program na rač in v telefonu se poveže in prekopira kar označiš (kotakte, slike,...)
Rad bi da bi mi to kar avtomatsko naredilo brez da bi kaj zaganjal, tako da se ti ni treba niti ubadat s tem:)
malo na komot
grin1.gif

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
682
3
18
Jaz bi tudi rabil eno tako "na komot" zadevo brez nekega klikanja, tudi če ni zastonj. Ampak je ne najdem, vse je treba zagnati in klikat, sam ne zna noben app po nekem določenem urniku tega delat?