Uporabni programi za Android + opis + slike

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Vsi stevci porabe so drek, ker noben ni natancen. Vsak .si operater ima svoj app, ki sluzi kot pripomocek monitoringu porabe.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.844
141
63
Sorry, ni Android aplikacija - Monitor na Mobitelovem portalu - vsak naročnik ima svoj dostop.

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
Ali obstaja za android kak app. kamor bi vpisoval treninge po lokacijah in še kak čas zraven? Podobno, kot je MOMENTO za jabolčne aparate?

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
VPN, ampak osebno gledano, se ne splaca drkanja. Ta amazon market je itak drek za sebe, app se ne updata tako kot na pravem Marketu, ampak ko ga dev da gor in ga Amazon potrdi.

Raje dam tisti €, $ ali 2, kot pa da pokurim lasten cas za take traparije. Tvoj cas je pa menda ja vredn vec kot par € na uro, kajne ?

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Sem si ravno instaliral antivirusni program Avast, pa mi nekatere funkcije ne delajo, ker telefon kao ni root-an. Kaj to sploh pomeni? Da je telefon zaklenjen?

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.722
85
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik SE_P1i pravi:
... , ker telefon kao ni root-an. Kaj to sploh pomeni? Da je telefon zaklenjen?

Tukaj je odgovor: http://en.wikipedia.org/wiki/Rooting_%28Android_OS%29

To ne pomeni, da je telefon zaklenjen v klasičnem pomenu (pri GSM na eno omrežje ali operaterja), ampak, da nimaš "administratorskega" dostopa do sistemskih datotek in nastavitev, kot naprimer če si na Windowsih le na navaden uporabnik in ne administrator. Pri Androidu gre za neko izpeljanko Linuxa in pri tem sistemu se admin dostop imenuje root dostop. Ta opis je le približen, a mislim, da povzema bistvo "problema".