Uporabni programi za Android + opis + slike

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.844
141
63
Hvala za odgovore. Sem že pogruntal nekaj stvari, je pa vse to zame novo. Važno je, da držiš prst dalj časa na strani, ki bi jo rad upravljal- urejal, pa se ti odpre več možnosti. Počasi bo že, če ne bom pa še kaj vprašal, pa čeprav je večini tukaj to mala malica.
Tudi za Garmina sem od začetka bolj spraševal, zdaj pa že dam tudi kakšen nasvet drugim.

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz

jst za on/off mobilni internet uporabljam widget https://market.android.com/det...W5rc3dpdGNoIl0.
Tko je vedno smo 1 klik stran in deluje.
Sprobal sem razne mms apn switche in čisto vsak je žez čas začel srat!
Glede na število mms-ov sem ugotovil, da je vseeno enostavneje vklopit internet in potegnit mms ali ga poslat.
Pa še nobenih težav nimam s tem, da bi mi telefon sam kuril podatke.

Za trenuti pregled nad porabo pa Traffic Monitor https://market.android.com/det...C53aWRnZXQiXQ..
Fajn je ker lahko za vsako aplikacijo za vsak dan pogledaš koliko ti pokuri. Pa tudi za wlan ti posebej šteje.

airj

Pripravnik
29. sep 2008
450
0
16
Citat:
Uporabnik kontrakarambolmatica pravi:
Obstaja mogoče kakšna aplikacija za sms-je kjer si lahko sam ustvariš mape po želji in premikaš sporočila med njimi, kot je bilo mogoče v symbianu?

Pansi SMS

SMS aplikacija, andomesti originalno Android SMS aplikacijo. Ima conversation in folder način prikaza, lahko tudi dodajaš svoje folderje in kup nastavitev.

https://market.android.com/det...W5zaS5tc2ciXQ..

598318_4.png

Nazadnje urejeno:

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
A obstaja kaka aplikacia s katero bi preko wifi dostopal do datotek na racunaliku, ki jih sharam preko dlna serverja v omrezje? Zdaj sharam iz racunalnika na samsung tv in na WD TV live, rad pa bi iste datoteke elil se na samsung mini smartphone.

LP

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Mene pa zanima, če kdo uporablja program proti kraji f-secure?

Rad bi vedel, kakšna navodila (če sploh) ti da za geslo. Al samo stevilke, črke, ali mora bit kombinacija ... Nikakor se ne morem spomnit gesla. Vem katere cifre sem uporabu, ne vem pa kaj je blo zraven.
uf-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz

Malo še testiram ampak mislim, da bom kr zamenjal Evernote in GTasks za GNotes https://market.android.com/det...C5nbm90ZXMiXQ..
Tako imam vse v gmailu na enem kupu. Nič se ne meša med ostale maile.

Spomnil sem se še ene fore.
Slike s telefona lahko backupiram v picaso na webu. Narediš album "mobitel", ga zakleneš, da ga noben ne vidi in notri lepo shranjuješ slike kr direkt s telefona. Pa vsako sliko lahko še po tagiraš.
Prej se mi nikol ni luštal slike najprej na pc in potem še v kak oblak.
dropbox mi pa ni bil všeč za slike, ker ne moreš potem čez čas slik gledat kot v kaki galeriji.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Za fotke imam jaz DropSync, ki sinhronizira mape iz mobilne naprave z mapo v dropboxu. Avtomatično, ko npr. fotkam s telefonom, mi sliko prenese v dropbox. Imam ga na vseh mobilnikih in tablicah, tako da ubistvu lahko fotko, ki jo naredim z mobilnikom, skoraj takoj pregledam na tablici, ki zazna spremembno v dropbox mapi in se sinhronizira. Sync deluje v obe smeri.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
A pozna kdo aplikacijo, da se povežem na domač PC in da podpira več monitorjev? Za silo gre z teamviewer, samo je počasen za znoret, ne glede na povezavo. Probal sem tudi Splashtop HD, ki je sicer hiter ko strela, ampak podpira samo do dva monitorja, jaz imam pa štiri in mi je neuporabno.

Hvala

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.941
684
113
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Spomnil sem se še ene fore.
Slike s telefona lahko backupiram v picaso na webu. Narediš album "mobitel", ga zakleneš, da ga noben ne vidi in notri lepo shranjuješ slike kr direkt s telefona. Pa vsako sliko lahko še po tagiraš.
Prej se mi nikol ni luštal slike najprej na pc in potem še v kak oblak.
dropbox mi pa ni bil všeč za slike, ker ne moreš potem čez čas slik gledat kot v kaki galeriji.

Če si naložiš na telefon Google+ se ti avtomatsko syncajo vse fotke in videi v picasa web albums, brez da bi moral karkoli klikat po telefonu...

lalan

Pripravnik
12. maj 2008
895
0
16
84 strani pametnih programov je postalo nepregledno. Dobro bi bilo nekje za SLO userje po temah narediti vouting ali podobno.

roCkY

Guru
2. sep 2007
2.595
502
113
Citat:
Uporabnik vogel pravi:
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
HBO GO Slovenija

nova aplikacija za gledanje hbo programa na telefonu (moraš biti naročnik hbo paketa, drugače ne dela)

Na Medion Lifetabu ne podpira podnapisev, oz vsaj jaz jih ne znam vklopiti...
Kater OS imaš gor?
Na galaxy tabu 10.1 z androidom 3.1 po zadnji nadgradnji razen podnapisov špila.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.576
299
83
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Citat:
Uporabnik vogel pravi:
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
HBO GO Slovenija

Gor je Android 3.2. Filmi, serije in vse normalno lavfa, podnapisev pa od nikoder...

nova aplikacija za gledanje hbo programa na telefonu (moraš biti naročnik hbo paketa, drugače ne dela)

Na Medion Lifetabu ne podpira podnapisev, oz vsaj jaz jih ne znam vklopiti...
Kater OS imaš gor?
Na galaxy tabu 10.1 z androidom 3.1 po zadnji nadgradnji razen podnapisov špila.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Uporablja kdo No Lock Screen?
Sem probal dva na SGS2, pa mi noben ne dela.

Torej rad bi, da se ekran ugasne in ga lahko zbudim s klikom na ekran in NE s tipko za power.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.941
684
113
To boš težko dobil pomoje, ker dvomim da je kdo tako neumen, da bi šel razvijat stvar zaradi katere se ti bo telefon v žepu sam prižigal...

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.941
684
113
Po moje tele aplikacije samo onemogočijo unlock pattern/unlock slide da vletiš direktno na home screen. Ampak še vedno moraš pa pritisniti na power gumb.

Nazadnje urejeno: