Uporabni programi za Android + opis + slike

Fly

Guru
21. jul 2007
2.682
542
113
Weather Alarm
Weather alarm je vremenska aplikacija, ki teče v ozadju. Opozarja te na prihajajoče padavine. Na padavine te opozori z izbranim alarmom ter obvestilom v zgornjem delu zaslona. Glavnina izračunov je opravljenih na naših strežnikih, z algoritmom, ki smo ga sami razvili. Tako lahko aplikacija razbere v katero smer bodo potovale padavine, s kakšno hitrostjo in v kolikšnem času bodo prispele na vašo lokacijo.
Najbolj zanesljiv je v poletnih mesecih in sicer pri nevihtah. Zelo zanesljivo opozarja tudi na točo.

Za podroben pregled situacije nad vami je na voljo tudi grafičen prikaz padavin na zemljevidu z vašo lokacijo.

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
ko ste ravno omenjali kamero... a je kdo testiral različne foto aplikacije? Zadnjič sem malo probal slikat pod istimi pogoji in sem dobil boljše rezultate z eno drugo aplikacijo, pustimo barve, kontrast...gledal sem detajle, veliko bolj je bil razviden text na knjigi na drugi strani sobe...

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Jaz sem testiral LG camera Pro in pri fotografiranju ni bilo bistvene razlike, edino vmesnik boljši, toda pri videu je bila precešnja razlika + kup dodatnih nastavitev. Bil zadovoljen, toda žal mi s tem fw ne dela.

Za fotografiranje sem testiral še HDR+, pa so bile slike nekam čudno obarvane, in NightCamera, ki bi naj delal dobre slike ponoči, pa niso nič boljše.

fritz

Fizikalc
26. jul 2007
358
27
28
A kdo ve za kašen program, da se ekran odklene z geslom - številke(pofdobno ima iphone)
ali potegom pa določenem mestu na ekranu (enkrat sem ga že imel(9 pikic)), sedaj pa nikjer ne najdem nekaj podobnega.

lp

Ferdo

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.165
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik fritz pravi:
A kdo ve za kašen program, da se ekran odklene z geslom - številke(pofdobno ima iphone)
ali potegom pa določenem mestu na ekranu (enkrat sem ga že imel(9 pikic)), sedaj pa nikjer ne najdem nekaj podobnega.

lp

Ferdo

To ti omogoča že sam Android. Idi v Settings --> Location & Security --> Set up screen lock. Pol pa maš več možnosti; pin, pattern, password.

Nazadnje urejeno:

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Jaz sem testiral LG camera Pro in pri fotografiranju ni bilo bistvene razlike, edino vmesnik boljši, toda pri videu je bila precešnja razlika + kup dodatnih nastavitev. Bil zadovoljen, toda žal mi s tem fw ne dela.

Za fotografiranje sem testiral še HDR+, pa so bile slike nekam čudno obarvane, in NightCamera, ki bi naj delal dobre slike ponoči, pa niso nič boljše.

hmm, bom probal LG camera pro še za video. HDR Camera+ imam in je super, se zelo obnese. Slike so tako v redu, da jih niti večinoma ne popravljam na PC-ju. Če pa se gre za kakšne posebne slike, pa nato še obdelam v photoshopu.
Vmesnik pri stock kameri je sux, všeč mi je npr. ProCapture, super vmesnik.

Sem pa instaliral danes en kup programov in bom kmalu testiral, če kateri program kaj več potegne iz senzorja.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik Fly pravi:
Weather Alarm
Weather alarm je vremenska aplikacija, ki teče v ozadju. Opozarja te na prihajajoče padavine. Na padavine te opozori z izbranim alarmom ter obvestilom v zgornjem delu zaslona. Glavnina izračunov je opravljenih na naših strežnikih, z algoritmom, ki smo ga sami razvili. Tako lahko aplikacija razbere v katero smer bodo potovale padavine, s kakšno hitrostjo in v kolikšnem času bodo prispele na vašo lokacijo.
Najbolj zanesljiv je v poletnih mesecih in sicer pri nevihtah. Zelo zanesljivo opozarja tudi na točo.

Za podroben pregled situacije nad vami je na voljo tudi grafičen prikaz padavin na zemljevidu z vašo lokacijo.

Kul, hvala za več informacij
evil.gif
Me prav zanima kako funkcionira, sliši se super.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
Mislim, da je sicer že bilo omenjeno, meni najboljši program za delo z datotekami in prenos na pc je Ghost commander.
Ima enostaven, prilagodljiv vmesnik, možnost pogleda izhodiščne in ciljne mape hkrati, enostavno krmiljenje. delo z zip datotekami...
Skratka obvezen program na android telefonu.

https://market.android.com/det...mNvbW1hbmRlciJd

za prenos v windows sherane datoteke še rabiš Samba plugin

https://market.android.com/details?id=com.ghostsq.commander.samba&feature=more_from_developer

thnx.
ga bom kr obdržu, File expert pa zbrisu. Sem včeri naredu en test pa ga Ghost orenk poseka!.