Uporabni programi za Android + opis + slike

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.165
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik slosplet pravi:
Zanima me, če se da dobit kakšen program za shranjevanje številk, pin kod itd kreditnih kartic?

Jaz uporavljam Pocket .

Imaš možnost vnašanja podatkov v telefon in preko računalnika. Sinhronizacija je preko DropBoxa.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.309
16.600
113
ok, tole pa je "mal bol"
grin1.gif

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
ksz...
Malo bedno vprašanje, vem, ampak, kako hudiča lahko zbrišem ali premaknem ikono iz strani? Nekaj sem se igral s tem, da sem na prvo stran dal bližnjice(slikice) za direktno klicanje(btw.super stvar!!!), ampak dem dodal še dve bz in ne znam odstranit?
Mi lahko nekdo pove, če obstaja program, da se ni treba javljat tako, da potegneš po ekranu?

frenki

Pripravnik
12. sep 2007
186
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik zabar pravi:
ksz...
Malo bedno vprašanje, vem, ampak, kako hudiča lahko zbrišem ali premaknem ikono iz strani? Nekaj sem se igral s tem, da sem na prvo stran dal bližnjice(slikice) za direktno klicanje(btw.super stvar!!!), ampak dem dodal še dve bz in ne znam odstranit?
Mi lahko nekdo pove, če obstaja program, da se ni treba javljat tako, da potegneš po ekranu?

Pritisni ikono in jo drži kakšno sekundo, dokler se ne pojavi koš, kamor jo potegneš.

Bias

Pripravnik
7. jan 2011
103
0
16
Kateri app bi bil najboljši/najbolj uporaben, za pregled fotk na tablici/telefonu. Pač osnovni app Gallery je ok, ampak bi želel predvsem na tablici kajšno dobro alternativo? Anyone?

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Odvisno za kaj rabis. Picsay pro je fajn, ker lahko hitre korekture naredis. Jaz ga uporabljam predvsem za fotke iz telefona/tablice popravit. Photoshop je pa za resne fotke, ki jih iz fotoaparata prenesem. Vsak sluzi svojem namenu in oba sta dobra. Photoshop je sicer se bolj v zacetni fazi, tko da mu manjka par osnovnih stvari. Sele v zadnjem updateu so npr. dodali moznost, da shranis v psd ali png na napravo in ne samo v adobe cloud.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.838
562
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Citat:
Uporabnik Fly pravi:
Weather Alarm
Weather alarm je vremenska aplikacija, ki teče v ozadju. Opozarja te na prihajajoče padavine. Na padavine te opozori z izbranim alarmom ter obvestilom v zgornjem delu zaslona. Glavnina izračunov je opravljenih na naših strežnikih, z algoritmom, ki smo ga sami razvili. Tako lahko aplikacija razbere v katero smer bodo potovale padavine, s kakšno hitrostjo in v kolikšnem času bodo prispele na vašo lokacijo.
Najbolj zanesljiv je v poletnih mesecih in sicer pri nevihtah. Zelo zanesljivo opozarja tudi na točo.

Za podroben pregled situacije nad vami je na voljo tudi grafičen prikaz padavin na zemljevidu z vašo lokacijo.

Kul, hvala za več informacij
evil.gif
Me prav zanima kako funkcionira, sliši se super.

Dela me je pravilno opozoril na prihajoči dež