Citat:
Uporabnik burst pravi:
Neko ameriško vremensko aplikacijo, ki zna prebrat tvojo lokacijo in ti napiše vremensko napoved za Zgornji Duplek?Podatke pa črpa od kje??? Od Franclna, ki ima poleg avtomehanične delavnice še vremensko hišico?
Spet nabijate nekaj v prazno.Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
No kjera pa je po tvoje točna? od tujih nobena sprobano..tak da vem kaj govorim... Za aplikacijo Dež garantiram da je točna...
Za stražarja v FF uporabljam klasiko "Adblock Plus" tako na Androidu kot na PC. Večino zadev počisti in ne dela težav.Citat:
Uporabnik Leon2007 pravi:
Jaz mam uBlock za Firefox in deluje odlično.
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
KSZ
Predvajalnik glasbe, ki cuka musko iz map. Nevem, al sem sam jst tolk vesel tega, al sem sam čorof, da nisem prej našel. PLAYER
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Citat:
Uporabnik burst pravi:
Neko ameriško vremensko aplikacijo, ki zna prebrat tvojo lokacijo in ti napiše vremensko napoved za Zgornji Duplek?Podatke pa črpa od kje??? Od Franclna, ki ima poleg avtomehanične delavnice še vremensko hišico?tebi pa res ni pomoči.
Spet nabijate nekaj v prazno.Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
No kjera pa je po tvoje točna? od tujih nobena sprobano..tak da vem kaj govorim... Za aplikacijo Dež garantiram da je točna...
Rekel sem,da aplikacija ni nikoli delala tako kot treba.
Ne rečem,da napoved za kraje oz.lokacije niso natančne toda lokacij je premalo tako arsotovih kot privat.OK če imaš srečo,da živiš na eni od petih lokacij katere so podane,če si pa samo 10km stran je pa stvar neuporabna.
Jaz sploh ne uporabljam nobeno,ker je to kr neki.
Na spletni straniCitat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Tolk lokacij kolk jih ma Arso na spletni strani...Meni vedno dela aplikacija brez težav... če kdo nabija v prazno si samo to ti in noben drug..
Citat:
Uporabnik KarEn pravi:
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
KSZ
Predvajalnik glasbe, ki cuka musko iz map. Nevem, al sem sam jst tolk vesel tega, al sem sam čorof, da nisem prej našel. PLAYER
Ja, nisi edini. Tej fuknjenci mislijo da imamo vsi čas neke playliste delat. Enostavno danes ne moreš iz Stock predvajalnikom v Androidu mapo pokazat pa špila vse komade znotraj... zmer bolj za neumne nas imajo. Nisi edini, tudi drugi so opazili: "Folder play" napiši v Play-u pa je teh predvajalnikov na kilograme... k so vsi pogruntal da je to bedarija.
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Jst pa iščem mal poseben Running Coach app.
Da nastavim recimo hitrost med 11,5-13km/h in potem me app opozarja, če sem prehiter ali prepočasen, pa vsakih 500m pove kolk sem že pretekel. (To zadnje zna sports tracker)
Vse kar sem našel, načeloma to znajo, vendar samo, če se držim njihovega treninga.
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Jst pa iščem mal poseben Running Coach app.
Da nastavim recimo hitrost med 11,5-13km/h in potem me app opozarja, če sem prehiter ali prepočasen, pa vsakih 500m pove kolk sem že pretekel. (To zadnje zna sports tracker)
Vse kar sem našel, načeloma to znajo, vendar samo, če se držim njihovega treninga.
Delno bom rešil z Endomondo. Recimo na 200m mi pove povprečno hitrost.
Še ena zanimivost; Congratulations! As part of the Samsung Galaxy Note campaign, you have been upgraded to Endomondo Premium for 6 months free of charge.