Uporabni programi za Android + opis + slike

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik burst pravi:

Neko ameriško vremensko aplikacijo, ki zna prebrat tvojo lokacijo in ti napiše vremensko napoved za Zgornji Duplek?
hysterical-1.gif
Podatke pa črpa od kje??? Od Franclna, ki ima poleg avtomehanične delavnice še vremensko hišico?
bonk.gif
tebi pa res ni pomoči.

Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:

No kjera pa je po tvoje točna? od tujih nobena sprobano..tak da vem kaj govorim... Za aplikacijo Dež garantiram da je točna...
Spet nabijate nekaj v prazno.
Rekel sem,da aplikacija ni nikoli delala tako kot treba.
Ne rečem,da napoved za kraje oz.lokacije niso natančne toda lokacij je premalo tako arsotovih kot privat.OK če imaš srečo,da živiš na eni od petih lokacij katere so podane,če si pa samo 10km stran je pa stvar neuporabna.
Jaz sploh ne uporabljam nobeno,ker je to kr neki.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.532
439
83
Citat:
Uporabnik Leon2007 pravi:
Jaz mam uBlock za Firefox in deluje odlično.
Za stražarja v FF uporabljam klasiko "Adblock Plus" tako na Androidu kot na PC. Večino zadev počisti in ne dela težav.

Nisem misli lza browser pač pa za preprečevanje reklam v aplikacijah. Problem recimo aplikacije "Block it" je, da je treba precej nastavljati ročno. Ni praktično 100% delujočih list kot jih ima recimo "Adblock Plus" in podobni lovci reklam za WWW. "Block it" privzeto blokira nekatere aplikacije oz. dostop do dela podatkov, ki jih te pobirajo z mreže. Veliko je lovljenja s katerega strežnika kaj prihaja in ročnega nastavljajna.
Skratka išče se app, ki ga namestiš in pozabiš. Ubije pa naj vsaj pol (bolje vse) oglasov , ki jih aplikacije kličejo.
Resnici na ljubo se še nisem prav veliko špilal s tem in iščem namige kaj uporabiti. Prav tečno mi je, ko hočeš znotraj app nekaj narediti pa dobiš čez cel ekran reklamo, ki je seveda niti slučajno ne pogledaš. No nekdo vidi v tem možnost zaslužka ampak zadeva mislim da bo marsikomu zagnusila cel OS. Tega je iz meseca v mesec več. Podobno kot se določene TV kanale sploh ne gleda zaradi količine oglasov in njihove razporeditve.

delter333

Guru
21. maj 2010
1.863
1.568
113
Notranjska
Da še jaz nekaj dodam. Wifi manager sicer plačljiv vendar vreden denarja še posebej če imaš na lokaciji več hotspotov in ti avtomatsko preklaplja med njimi.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.252
328
83
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
KSZ

Predvajalnik glasbe, ki cuka musko iz map
cheer.gif
. Nevem, al sem sam jst tolk vesel tega, al sem sam čorof, da nisem prej našel. PLAYER

Ja, nisi edini. Tej fuknjenci mislijo da imamo vsi čas neke playliste delat. Enostavno danes ne moreš iz Stock predvajalnikom v Androidu mapo pokazat pa špila vse komade znotraj... zmer bolj za neumne nas imajo. Nisi edini, tudi drugi so opazili: "Folder play" napiši v Play-u pa je teh predvajalnikov na kilograme... k so vsi pogruntal da je to bedarija.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Citat:
Uporabnik burst pravi:

Neko ameriško vremensko aplikacijo, ki zna prebrat tvojo lokacijo in ti napiše vremensko napoved za Zgornji Duplek?
hysterical-1.gif
Podatke pa črpa od kje??? Od Franclna, ki ima poleg avtomehanične delavnice še vremensko hišico?
bonk.gif
tebi pa res ni pomoči.

Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:

No kjera pa je po tvoje točna? od tujih nobena sprobano..tak da vem kaj govorim... Za aplikacijo Dež garantiram da je točna...
Spet nabijate nekaj v prazno.
Rekel sem,da aplikacija ni nikoli delala tako kot treba.
Ne rečem,da napoved za kraje oz.lokacije niso natančne toda lokacij je premalo tako arsotovih kot privat.OK če imaš srečo,da živiš na eni od petih lokacij katere so podane,če si pa samo 10km stran je pa stvar neuporabna.
Jaz sploh ne uporabljam nobeno,ker je to kr neki.

Tolk lokacij kolk jih ma Arso na spletni strani...Meni vedno dela aplikacija brez težav... če kdo nabija v prazno si samo to ti in noben drug..
bonk.gif

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:

Tolk lokacij kolk jih ma Arso na spletni strani...Meni vedno dela aplikacija brez težav... če kdo nabija v prazno si samo to ti in noben drug..
bonk.gif
Na spletni strani
bonk.gif

Ti si izgleda nepismen in užaljen,ker se spet vsi ne strinjajo s tabo.
Aplikacija ima v podatkih:20op,52ap in 43sp meni najbližja več kot 10km stran.
Widgeti za kraj 63 lokacij meni najbližja cca 30km stran.
Kaj mi bo to?Poleg tega,da se aplikacija kreša enkrat na teden najmanj.
Večkrat primerjal z raznoraznimi tujimi aplikacijami in marsikatera bolj "zadane"kot ta
grims-1.gif

Meni osebno neuporabno.Ti pa kr nobeden ti ne brani.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik KarEn pravi:
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
KSZ

Predvajalnik glasbe, ki cuka musko iz map
cheer.gif
. Nevem, al sem sam jst tolk vesel tega, al sem sam čorof, da nisem prej našel. PLAYER

Ja, nisi edini. Tej fuknjenci mislijo da imamo vsi čas neke playliste delat. Enostavno danes ne moreš iz Stock predvajalnikom v Androidu mapo pokazat pa špila vse komade znotraj... zmer bolj za neumne nas imajo. Nisi edini, tudi drugi so opazili: "Folder play" napiši v Play-u pa je teh predvajalnikov na kilograme... k so vsi pogruntal da je to bedarija.

Stock samsungov app (Music) omogoča to že kr nekaj let
wink-1.gif

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Nekaj bi vprašal glede black list programov, sicer sem nekaj že testiral, ampak rad bi: program ki bi, ko pride sms iz določene številke ali seznama da sam takoj odgovori z vnaprej določenim sporočilom npr:: "Stari, hvala za obvestilo:)" ?

Hvala za odgovore&lp
cool-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kak tasker program. Sam uporabljam macrodroid, pa kolker se spomnem to zna.

Jst pa iščem mal poseben Running Coach app.
Da nastavim recimo hitrost med 11,5-13km/h in potem me app opozarja, če sem prehiter ali prepočasen, pa vsakih 500m pove kolk sem že pretekel. (To zadnje zna sports tracker)

Vse kar sem našel, načeloma to znajo, vendar samo, če se držim njihovega treninga.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Da nastavim recimo hitrost med 11,5-13km/h in potem me app opozarja, če sem prehiter ali prepočasen, pa vsakih 500m pove kolk sem že pretekel. (To zadnje zna sports tracker)

Vse kar sem našel, načeloma to znajo, vendar samo, če se držim njihovega treninga.

Delno bom rešil z Endomondo. Recimo na 200m mi pove povprečno hitrost.

Še ena zanimivost; Congratulations! As part of the Samsung Galaxy Note campaign, you have been upgraded to Endomondo Premium for 6 months free of charge.
cheer.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:

Delno bom rešil z Endomondo. Recimo na 200m mi pove povprečno hitrost.

Še ena zanimivost; Congratulations! As part of the Samsung Galaxy Note campaign, you have been upgraded to Endomondo Premium for 6 months free of charge.
cheer.gif

miCoach ima ziher intervale not, mislim da jih lahko tut sprogramiraš.

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.132
70
48
123
Ima kdo predlog za uporabne programe za 10 letnega otroka, da niso samo igrice, ampak, da se mogoce se kaj nauci?

Lp

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tudi micoach sem probal. Prvo kar me je zmotlo, da samo inštalacija zasede 47MB, potem pa še en kup stvari dol potegne...
V web se res nisem poglabljal, na telefonu pa nisem našel, da bi mi znalo govorit, če se NE držim njihovega treninga.

Sem sprobal sportstracker + endomondo in je ok.
V endomondu se da nastavit točno kater podatek naj pove na kolk metrov... Sportstracker pa pove ene 3 al 4 podatke.

V vsakem primeru bi potreboval 2 appa, ker že od pamtiveka uporabljam sportstracker in bi pač rad imel vse v eni bazi:)

rs1975

Pripravnik
1. nov 2008
229
1
18
Jaz pa iščem sledeče; star aparat bi uporabljal kot števec na kolesu, brez SIM kartice. V žepu bi imel novi aparat s SIM kartico. Ali obstaja kakšna aplikacija, ki omogoča, da ta dva aparata med seboj povežem preko BT, da bi lahko na starem aparatu prevzemal dohodni klic?
Sprašujem čisto iz praktičnega vidika, da se na kolesu ne ustavljam, ko dobim klic ali pa vlečem iz žepa telefon...