Uporabni programi za Android + opis + slike

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Mogoče kdo uporablja WeatherPro
sprasujem se.gif

Rossoner

Pripravnik
15. apr 2008
125
0
16
še en glas za WeatherPro.....edini problem je, da mi ne uspe nikjer najdit možnosti na koliko časa se refreshajo podatki,...po defaultu je se mi zdi zmeraj, ko prižgem ekran

simon_m34

Fizikalc
25. jul 2007
467
27
28
44
MB
še en glas za weatherpro..uporabljam že par let..sprva sem imel iz pašnikov v smislu bolj za okras in me je s časom res pozitivno presenetil z natačnostjo in rednim osveževanjem vremena, zelo so dodelali tudi widget ki si ga lahko poljubno štelaš v kakšno obliko želiš..3€ pa sploh ni nobena cena ne

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Ni je čez aplikacijo Dež.. https://play.google.com/store/apps/details?id=ales.veluscek.dez Vse ostale so netočne glede napovedi vremena in temperature.. itn
wink-1.gif
a deluje kot mora? Pred časom sem uporabljal, potem pa obupal zaradi hroscatosti in slabega vmesnika...

Itak da dela ko mora..če ni podatkov je pra krivo da na Arso strani ni svežih podatkov sam to se redko zgodi... Če ne bi delala vredi ne bi niti predlagu
wink-1.gif

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Sam imam Android 5.1 in pod Voice Input imam nastavljeno Slovenščino. Pa mislim, da tudi tipkovnico. Sistem sam pa imam v angleščini.
Katero verzijo sistema imaš? Je stock ali kaj drugega?

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Kak pameten predlog enostavnega (in ne preveč pisanega) Calendar widgeta? Da bi mi kazal agendo iz google in exchange. Problem imam, da mi je enkrat google v svoj koledar potegnil vse rojstne dneve in mi vsi vidgeti na veliko kažejo rojstne dneve vseh prijateljev s facebooka. Da če bi recimo imel opcijo na posameznem koledarju skrit celodnevne dogodke, bi verjetno to rešil.

Oziroma kako v koledarju rešit to zbrko okrog rojstnih dnevov?

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Ni je čez aplikacijo Dež.. https://play.google.com/store/apps/details?id=ales.veluscek.dez Vse ostale so netočne glede napovedi vremena in temperature.. itn
wink-1.gif
a deluje kot mora? Pred časom sem uporabljal, potem pa obupal zaradi hroscatosti in slabega vmesnika...

Itak da dela ko mora..če ni podatkov je pra krivo da na Arso strani ni svežih podatkov sam to se redko zgodi... Če ne bi delala vredi ne bi niti predlagu
wink-1.gif
Ta aplikacija nikoli ni delala tako kot mora.Mogoče par dni toda to ni to.Poleg tega da je na voljo zelo malo postaj,dobro pa vemo da se podatki razlikujejo že na lokaciji par kilometrov.
Skratka neuporabno in nenatančno.

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
wink-1.gif

wink-1.gif
Ta aplikacija nikoli ni delala tako kot mora.Mogoče par dni toda to ni to. Poleg tega da je na voljo zelo malo postaj,dobro pa vemo da se podatki razlikujejo že na lokaciji par kilometrov.
confused-1.gif

In katero ti priporočaš da bo bolj uporabna in natančna???

Neko ameriško vremensko aplikacijo, ki zna prebrat tvojo lokacijo in ti napiše vremensko napoved za Zgornji Duplek?
hysterical-1.gif
Podatke pa črpa od kje??? Od Franclna, ki ima poleg avtomehanične delavnice še vremensko hišico?

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
wink-1.gif

wink-1.gif
Ta aplikacija nikoli ni delala tako kot mora.Mogoče par dni toda to ni to.Poleg tega da je na voljo zelo malo postaj,dobro pa vemo da se podatki razlikujejo že na lokaciji par kilometrov.

No kjera pa je po tvoje točna? od tujih nobena sprobano..tak da vem kaj govorim... Za aplikacijo Dež garantiram da je točna...

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.532
439
83
DEŽ je prenos ARSO podatkov na Android. Dejtvo pa je, da točne aplikacije oz. ponudnika napovedi vremena za naše konce ni. Pregledat je treba nekaj napovedi, da dobiš sliko kaj se bo dogajalo. ARSO pa je pač prvi in dostikrat tudi najbolj natančen. Nikakor pa ne vedno. Alpe pač delajo svoje na našem koncu. Sam prek Andoida vremena sploh ne spremljam, ker je vse preveč uokvirjeno v aplikacije. Na PC pregledam kakih 5-8 portalov in ocenim kako bodo stvari najverjetne šle v naslednjih dneh s tem, da je ARSO osnova ostalo pa primerjam koliko so napovedi podobne in s tem tudi bolj verjetne.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.532
439
83
tole temo ne spremljam kaj dosti, preletel sam par zadnjih mesecev in nisem našel nič na temo
ADD blockerji, blokiranje reklam...

Kaj uporabljate v boju proti nadležnim reklamam, ki v nekaterih aplikacijah nonstop skačejo prek celega ekrana. Pred par tedni sem si omislil malo hitrjšo igračko in spet več uporabljam Andoid namesto PC. Pač določene prednosti in določene aplikacije so na tabli bolj uporabne kot prek PC oz. jih na PC sploh ni ali pa se tabla uporablja kot drugi ekran (live rezultati F1, Moto,.. no tu k sreči reklam ni kot so v prnosu na SLO ponudnikih). TAB 10.1 prve generacije je nasledil TAB S 10.5 LTE.
Skratlka kako se v čimvečji meri znebiti teh vsemogočih reklam. Nekaj sem se že igral z aplikacijima z vrha seznanma a kakih pravih rezultatov ni.