Uporabni programi za Android + opis + slike

NeBluzi

Pripravnik
16. okt 2012
169
3
18
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Je kdo Tablet Talk že sprobal, v praksi deluje?

Sam sem v avtomobilu uporabljal naslednjo kombinacijo:
- osnovi telefon (v žepu), vedno vključen BT, vedno zagnan TabletTalk v načinu Phone, BT slušalka
- starejši android v avtomobilu, povezan z avtopolnilcem na njemu TabletTalk (Tablet), IGO, SpeedDial, Louncher Win 8.1 style , AutomateLT.

Ta zadnji je bil nastavljen tako, da izklapljal/vklaplal BT, pa še kaj (varčevanje z energijo) takrat ko je zaznal, da polnilec ne polni (avto ugasnjen), samodejni vklop TabletTalk ko se je vzpostavila BT povezava z osnovnim telefonom, ....
Louncher 8.1 - zato da je enostavneje klikati na par velikih ikon med vožnjo.
SpeedDial (ali kaj podobnega) je pa po moje kar nujen, ker drugače je zeloooo zamudno iskanje kontaktov med vožnjo (praktično nemogoče).

Sistem je deloval zelo dobro.
Klicanje brez težav, sprejemanje klicev isto.
Kakovost zvoka je bila odlična ker sem uporabljal slušalko.
SMS-si so se nemoteno sinhronizirali.

Slabosti:
Včasih (1 na mesec) se je zgodilo, da je klic sprejel telefon v žepu in ne telefon na armaturi.
Po cca pol leta je bilo potrebno na starejšem telefonu ponovno naložiti TabletTalk, ker je bil popolnoma neodziven.
Če je bila BT slušalka prazna (prižigal sem jo samo med klici) nisem bil slišen.
Med kakšnim vikendom se je telefon v avtu popolnoma izpraznil in se ni uspel napolniti med krajšo vožnjo v službo naslednji dan, zato
sem ga občasno moral polniti v stanovanju.

Skratka sistem deluje ni pa 100%, zahteva nekaj uporabnikovega nadzora, vendar glede na vložen strošek
zmaga.gif

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Kater program mi priporočate za nakupovalni seznam, ter da ima možnost sinhronizacije z drugim telefonom. Jaz bi napisal seznam, ki bi ga nato videla tudi žena na svojem telefonu.

Evernote

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Kater program mi priporočate za nakupovalni seznam, ter da ima možnost sinhronizacije z drugim telefonom. Jaz bi napisal seznam, ki bi ga nato videla tudi žena na svojem telefonu.

Priporočam iNotes. Aplikacija je enaka, kot na iOS. Logiraš se v želeni G račun in voila... vse iOS in Android naprave so sinhronizirane.

lp,
Mpix

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.705
3.315
113
Gre gre, samo dodajaš račune. Jaz imam tri naenkrat, maile sprejema iz vseh računov, v aplikaciji pa potem izbiraš kateri račun si želiš ogledati.

SimonS

Pripravnik
25. feb 2012
338
11
18
Na Android 5.x.x lahko ustvariš tudi več uporabnikov, tako da imaš lahko na enem telefonu dva ali več popolnoma ločenih profilov ( namizje,aplikacije, računi,...). Uporabno za službo.

Drugače pa, da še jaz dodam/osvežim nasvet za SMS/MMS aplikacijo.
Lastna Googlova aplikacija 'Messenger'. Hitra, enostavna, všečna. Pozna tudi nastavitve za MMS. Lahko samdejno vključi prenos podatkov, da sprejme MMS in ga izključi. Lahko se vključi tudi samodejni prenos v gostovanju, itd.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.messaging

Priporočam.

Nazadnje urejeno:

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Če prebereš samo prva mnenja uporabnikov o aplikaciji vidiš da ne deluje tako kot je treba.

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Citat:
Uporabnik SimonS pravi:
Na Android 5.x.x lahko ustvariš tudi več uporabnikov, tako da imaš lahko na enem telefonu dva ali več popolnoma ločenih profilov ( namizje,aplikacije, računi,...). Uporabno za službo.
To ja.
zmaga.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.854
684
113
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Prihaja pa Android for Work, ki bo še bolj namenjen korporativnim zadevam.
evil.gif

Ne veseli se prehitro. To ne bo dostopno navadnim uporabnikom. To bo dostopno le podjetjem, ki bodo zaprosile za sodelovanje v tem programu.

In pri nas je zelo majhna verjetnost, da bo ravno tvoj delodajalec sodeloval v tem programu. Posledično ne boš imel nič od Android for Work
rolleyes-1.gif

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
...zadnji.....

verjamem, da je to vprašanje že bilo, a ga ne najdem.....

zanima me, ali obstaja aplikacija, v kateri bi lahko določil, da mi klici ki so v kontaktih normalno zvonijo/vibrirajo...klici ki pa niso in skrite številke pa pustijo samo zgrešeni klic...da niti zaslon ne zasveti...?

se pravi, neznani klici se sicer zabeležijo s tem, da telefon ne da nikakršnega znaka....tistemu na drugi strani pa normalno zvoni...

Nazadnje urejeno: