Uporabni programi za Android + opis + slike

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ok, hvala, sem rešil!
Hotel sem sihronizirati stike iz telefona na računalnik in jih urediti. Moral pa sem najprej vpisati stike v gmail in jih potem sinhronizirati na telefon.
wink-1.gif

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
Glede na to, da Lolipop na S5 nima več opcije do not disturb, se pravi,da ti ponoči LED ne blinka.

Ali obstaja kakšna aplikacija, ki to omogoča?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.854
684
113
Lollipop ima po defaultu vgrajeno "None" mode pri notificationih. Ampak v tem primeru ti tudi budilka ne deluje. Če pa je Samsung to funkcionalnost ven zmetal pa ne bi vedel.

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
Sam vcasih si imel funkcijo,da si nastavil čas, kdaj ne želiš, da te moti (predvsem LED), recimo med 22-7h.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.854
684
113
Tega stock Android prej ni imel, je pa to funkcionalnost dobil z Lollipop. Kaj se zgodi če na domačem zaslonu stisneš eno izmed tipk za spreminjanje glasnosti? Moral bi se ti odpreti dialog kjer lahko to nastavljaš.

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Kater program mi priporočate za nakupovalni seznam, ter da ima možnost sinhronizacije z drugim telefonom. Jaz bi napisal seznam, ki bi ga nato videla tudi žena na svojem telefonu.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Jst pa iščem file explorer pc->gsm

Simple & light alternativo AirDroidu.
Da na pc-ju vidim mapce s telefona kot v windows raziskovalcu.
Pa fajn bi blo, da se ob zagonu zna še sam postavit v "server mode", da pač dela brez klikanja:)

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Android telefon vgrajen v avto, priključen na zvočnike in mikrofon (preko original banane). Iščem aplikacijo, ki bi omogočila, da bi ta telefon uporabil kot handsfree kit. Torej da se nanj povežem s telefonom v žepu (preki bt ali wifi) in potem na vgrajenem telefonu vidim klic, ga lahko sprejmem itd...

NeBluzi

Pripravnik
16. okt 2012
169
3
18
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Android telefon vgrajen v avto, priključen na zvočnike in mikrofon (preko original banane). Iščem aplikacijo, ki bi omogočila, da bi ta telefon uporabil kot handsfree kit. Torej da se nanj povežem s telefonom v žepu (preki bt ali wifi) in potem na vgrajenem telefonu vidim klic, ga lahko sprejmem itd...

TabletTalk , pa Nova Louncher in speeddial

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik RAST pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Jst pa iščem file explorer pc->gsm

Simple & light alternativo AirDroidu.
Da na pc-ju vidim mapce s telefona kot v windows raziskovalcu.
Pa fajn bi blo, da se ob zagonu zna še sam postavit v "server mode", da pač dela brez klikanja:)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bdrive.airdrive

sem tukaj prebral komenatrje pa vidim, da ni ok
http://lifehacker.com/air-drive-mounts-your-android-device-wirelessly-as-a-dr-1682608730

Sem to namestil. Samo morem še malo naštudirat avtomatizacijo:)
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.funkyfresh.samba

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.854
684
113
Verjetno je večji del akcije US-only, tako kot pri tričetrt ostalih zadevah
rolleyes-1.gif