zdaj pa spravi 1400 kontaktov v skupine. In ko dodaš novega ne pozabi na skupino... Ampak ok, bi že šlo, če ni enostavnejše opcije...Citat:
Uporabnik maki3 pravi:
To pa ja ni problem, v skupino ali več skupin si daš vse kontakte in jim določiš zvonjenja, pol pa na telefonu nastaviš drugo melodijo... tako bodo številke ki niso v imeniku in neznane številke imele drugačno zvonjenje![]()
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
zdaj pa spravi 1400 kontaktov v skupine. In ko dodaš novega ne pozabi na skupino... Ampak ok, bi že šlo, če ni enostavnejše opcije...Citat:
Uporabnik maki3 pravi:
To pa ja ni problem, v skupino ali več skupin si daš vse kontakte in jim določiš zvonjenja, pol pa na telefonu nastaviš drugo melodijo... tako bodo številke ki niso v imeniku in neznane številke imele drugačno zvonjenje![]()
Kako pa različnim skupinam določiš svojo melodijo?
Sicer ga nisem probal, vendar tudi afirewall tega ne dela več, raze če njegove aplikacije ne daš kot privzeto z asprejem SMS. Je pa "problem" v androidu od 4.4 dalje se mi zdi.Citat:
Uporabnik kwa pravi:
zelo super pa še free je....ampak ne blokira SMS-jev...kljub temu, da sem označil tega ne naredi....![]()
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
bistvo mi je to, da številke, ki niso v imeniku, ne dajo nikakršnjega znaka, se pa vseeno zabeleži da je bil klic....pa mi nikakor ne rata....![]()