po moje nihče ne uporablja. Probaj kak blacklist program.Citat:
Uporabnik kwa pravi:
a je glupo vprašanje al res noben ne ve?
Jaz bi bil že zadovoljen, ko bi lahko nastavil, da mi za številke, ki niso v imeniku drugače zvoni...
po moje nihče ne uporablja. Probaj kak blacklist program.Citat:
Uporabnik kwa pravi:
a je glupo vprašanje al res noben ne ve?
zdaj pa spravi 1400 kontaktov v skupine. In ko dodaš novega ne pozabi na skupino... Ampak ok, bi že šlo, če ni enostavnejše opcije...Citat:
Uporabnik maki3 pravi:
To pa ja ni problem, v skupino ali več skupin si daš vse kontakte in jim določiš zvonjenja, pol pa na telefonu nastaviš drugo melodijo... tako bodo številke ki niso v imeniku in neznane številke imele drugačno zvonjenje
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
zdaj pa spravi 1400 kontaktov v skupine. In ko dodaš novega ne pozabi na skupino... Ampak ok, bi že šlo, če ni enostavnejše opcije...Citat:
Uporabnik maki3 pravi:
To pa ja ni problem, v skupino ali več skupin si daš vse kontakte in jim določiš zvonjenja, pol pa na telefonu nastaviš drugo melodijo... tako bodo številke ki niso v imeniku in neznane številke imele drugačno zvonjenje
Kako pa različnim skupinam določiš svojo melodijo?
Sicer ga nisem probal, vendar tudi afirewall tega ne dela več, raze če njegove aplikacije ne daš kot privzeto z asprejem SMS. Je pa "problem" v androidu od 4.4 dalje se mi zdi.Citat:
Uporabnik kwa pravi:
zelo super pa še free je....ampak ne blokira SMS-jev...kljub temu, da sem označil tega ne naredi....
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Kateri widget za vreme (na domačem zaslonu) uporabljate
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
bistvo mi je to, da številke, ki niso v imeniku, ne dajo nikakršnjega znaka, se pa vseeno zabeleži da je bil klic....pa mi nikakor ne rata....