Uporabni programi za Android + opis + slike

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Borca pravi:
@Fusion
Morda preizkusiš še Run GPS

Hvala, vendar glej spodaj
wink-1.gif

Citat:
Sem sprobal sportstracker + endomondo in je ok.
V endomondu se da nastavit točno kater podatek naj pove na kolk metrov... Sportstracker pa pove ene 3 al 4 podatke.

V vsakem primeru bi potreboval 2 appa, ker že od pamtiveka uporabljam sportstracker in bi pač rad imel vse v eni bazi:)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Obstaja kak FAJN program v stilu sticky notes, ki bi bil tako za WIN kot za Android? Da bi si lahko pisal TO DO projekte na telefonu ali laptopu in bi mi sproti sinhroniziralo.

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.910
263
83
Slovenija
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Obstaja kak FAJN program v stilu sticky notes, ki bi bil tako za WIN kot za Android? Da bi si lahko pisal TO DO projekte na telefonu ali laptopu in bi mi sproti sinhroniziralo.

evernote,
.do (ali nekaj takega) ?

Smajo

Fizikalc
15. maj 2012
549
25
28
hraše
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:

Tolk lokacij kolk jih ma Arso na spletni strani...Meni vedno dela aplikacija brez težav... če kdo nabija v prazno si samo to ti in noben drug..
bonk.gif
Na spletni strani
bonk.gif

Ti si izgleda nepismen in užaljen,ker se spet vsi ne strinjajo s tabo.
Aplikacija ima v podatkih:20op,52ap in 43sp meni najbližja več kot 10km stran.
Widgeti za kraj 63 lokacij meni najbližja cca 30km stran.
Kaj mi bo to?Poleg tega,da se aplikacija kreša enkrat na teden najmanj.
Večkrat primerjal z raznoraznimi tujimi aplikacijami in marsikatera bolj "zadane"kot ta
grims-1.gif

Meni osebno neuporabno.Ti pa kr nobeden ti ne brani.

Evo jest pa tole uporabljam: Netatmo: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.conduit.app_c9e104efc8c048df9b9cde9dcbb735fb.app, res da je v francoščini, vendar je vedno več postaj tudi v SLo

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Iščem aplikacijo, za dual sim telefom, ki bi kazala na katero omrežje je telefon povezan in sicer za obe kartici.

To mi kitajc izpiše samodejno na začetnem zaslonu....

unnamed.png

Saj meni tudi, vendar je to vidno le ob zaklenjenem zaslonu. Ko ga odkleneš ne vidiš na katerem omrežju si.
frown-1.gif

alabaster

Pripravnik
28. feb 2008
204
21
18
Android 5 pokaže operaterja pri odklenjenem telefonu za obe sim, ko odpreš Notifications (1x potegneš dol z vrha zaslona).

tic

Pripravnik
Izključen uporabnik
31. avg 2007
319
0
18
A obstaja kaksna aplikacija, ko naredis restor, vse uredi natanko tako kot je bilo tedaj, ko si naredil backup. Se pravi, vse ikone na istih mestih, gesla, zgodovina, programi. Ce je kaj takega se priporocam.
Lp

burst

Pripravnik
12. nov 2014
831
0
16
Neoriginalni launcherji imajo to možnost, preveri. Če imaš pa originalnega pa ne vem, ker ne vem kaj imaš za en telefon. Če pa obstaja prav .app za tak backup, pa še nisem slišal.

tic

Pripravnik
Izključen uporabnik
31. avg 2007
319
0
18
Imam not 2 in phoenix rom gor android 4.3. Rad bi da bi mi ta backup naredil popolnoma vse, podobno kot ghost na pc-ju.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
nova launcher zna shranit postavitev ikonc.
klik backup in naseldnji klik restore na identično žal ne gre, vsaj kolk sem sam seznanjen.
zgodovino ima brskalnik. Če uporabljaš chrome in syncanga z namiznim, potem mislim, da ne bi smelo bit težav. Za gesla ne vem, kam si jih shrani.
Gesla v app-ih pa odvisno od appa.

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
HTC backup ima dobro rešeno, namizje, zgodovina klicov, sms-i, gesla, widgeti in apk. katere so free, se vse postavijo na svoje mesto po FR.
Slike, muzko, dokumente ter kupljene apk. in apk. zunaj playa pa moraš še enkrat naložit.