Uporabni programi za Android + opis + slike

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Preveč. UBB.threads ne podpira tega in zaenkrat ne kaže da bo kaj iz tega.

Mogoče če bo alter kdaj prešel na kakšeno drugo platformo, potem verjetno bo kaj iz tega. Ampak to spet ni trivialno.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Leta 2015 nadgrajevat forum, da bo podpiral tapatalk je bedarija. To je bilo aktualno v casih 3.5" zaslonov. Jaz ga sploh ne maram, ker preveč spremeni uporabniško izkušnjo. Ce se karkoli dela, je responsive design edina smiselna opcija. Recimo lanska nadgradnja xda-developers foruma je lep primer.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.508
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Kaj pa s kakšno simbolno finačno podporo članov(groupbuy) ali bi se premaknilo kaj v tej smeri?
Super ideja!
zmaga.gif

Da berem bedarije in provokacije Štibra, Telexa ipd. naj še plačam?
priden.gif

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Kaj pa s kakšno simbolno finačno podporo članov(groupbuy) ali bi se premaknilo kaj v tej smeri?
Super ideja!
zmaga.gif

Da berem bedarije in provokacije Štibra, Telexa ipd. naj še plačam?
priden.gif
Zopet se je pokazalo, da karkoli ima komunist je ukradel, le vozniško je kupil
hysterical-1.gif

Ostali, kateri si ne damo raje vrtat luknje v koleno, kot kaj prispevati za dobro stvar bi zagotovo podprli takšno stvar. Naj se zastavi projekt pa sem prepričan da bo odziv članov (z izjemo komunistekov) pozitiven.

PS- drugače pa sam prispevke nekaterih članov sploh ne berem. Tudi tebi priporočam, da z mojimi narediš enako, pa boš potem mogoče lahko kaj prispeval
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Iščem aplikacijo, za dual sim telefom, ki bi kazala na katero omrežje je telefon povezan in sicer za obe kartici.

To mi kitajc izpiše samodejno na začetnem zaslonu....

unnamed.png

Saj meni tudi, vendar je to vidno le ob zaklenjenem zaslonu. Ko ga odkleneš ne vidiš na katerem omrežju si.
frown-1.gif

Meni izpiše oba operaterja tudi pri odklenjen zaslonu (dual sim active). Android 4.4.2
Imam pa doma še enega Samsunga, ki je dual sim stand by. Vendar se mi zdi, da je tudi tam prikazovaj obe omrežji pri odklenjenem zaslonu. Bom ob priliki preizkusil.

kaps

Pripravnik
11. jul 2013
92
0
6
kateri office (predvsem excel) priporočate, pogoj je da lahko uvozim na računalniški excel in shranjevanje brez povezave
office mobile je kul, ampak rabiš povezavo za shranjevat

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Zdravo!

Se opravičujem, če je kdo že kje napisal, ampak ne najdem.

Obstaja kakšna aplikacija, ki bi imela meni kot stare nokie, kot npr 108 dual sim?

Hvala

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
ksz

evo nekaj izpod domačih rok, zadeva je še v razvoju, bi pa bil vesel, če sprobate in pokomentirate

KupiSi katalogi

Brskanje po katalogih
Filtriranje po različnih kategorijah katalogov
Sledenje priljubljenemu trgovcu
Push obvestila ob izhodu novega kataloga
Prikaz katalogov v bližini glede na GPS lokacijo
Prikaz najbližje poslovalnice in odpiralni čas
Med priljubljene si lahko shranite katalog ali samo določeno stran v katalogu

za spremljanje razvoja in ostalega nas lahko spremljate tukaj https://www.facebook.com/KupiSiKatalogi

za kakršnakoli druga vprašanja sem na voljo tomaz@kupisi.si

Aplikacija bo na voljo tudi za iOS, tako da bom odprl eno temo skupaj.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
potrudili se bomo vključit tiste najbolj frekventne, oz ki imajo največ katalogov. če koga še ni pa se komu zdi da bi moral bit, lahko predlaga
smile-1.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Dve opazki:

1. ni možnosti "zoomiranja"

2. ni možnosti preskoka na določeno stran ali hiter preskok s prstom (fast scrolling)

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Če imaš tablico "lock rotating" bi rad videl celo stran (program pa avtomatsko zoomira stran, tako da moram s prstom premikati da vidim spodnjo stran). Ko dvakrat kliknem seveda je "zoom".

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz

Na telefonu mi počasi primankuje prostora. Pa sem prišel na idejo
17758-icon_confused.gif

Ali obstaja app, ki bi fotke na telefonu pomajšal in tako iz 4MB velike naredil 300KB, original pa syncal nekam (najraje doma na pc, dovolim tudi oblak)
sprasujem se.gif

P0rn pa bi bil, da bi lahko original sliko dobil nazaj na telefon, če bi jo želel kaj popravit ali komu poslat...

NE nočem za ogled slik imet prižgan internet!!!