Uporabni programi za Android + opis + slike

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
men se zdi ne uporaben koncept:)
Sred "oceana" oz kjer ni signala, ti ne pomaga, pa če je 100 ljudi s telefoni okol tebe, če noben nima signala;)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
To že, ampak to so že ekstremni primeri.
enako ekstremni kot to, da v teh časih sam ne najdeš signala:)

oz morajo ostali telefoni imet naložen app in imet prižgan bt ali wifi... In zakaj bi sred "pustinje" imel kaj od tega prižgano;)

Drugač se pa men tole zdi dobra ideja. Samo tumač predraga, da bi se množično prijela
frown-1.gif

http://www.startaj.si/8824927/...meten-voki-toki

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
BT ima v idealnih pogojih range 50m (BT LE), WIFI pa tam (100m). S tem da WIFI v telefonih ni ravno na nivoju routerja, ki ima 100mW oddajno moč in 3x 5dBi zunanje antene. Da sten in drugih preprek niti ne omenjam
rolleyes-1.gif

V praksi je to bolj ali manj neuporabno. Razen mogoče na kakšnih masovnih eventih, kjer je na manjšem in odprtem prostoru ogromno ljudi (koncerti, protesti ipd.).

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Tisto glede MMSov se ne bi strinjal, jaz imam na Gigabyte Guru G1 vedno IZKLOPLJENE mobilne podatke, ko pa mi kdo pošlje MMS, vključi dato, ga prenese in takoj izključi, isto tudi, kadar jaz pošiljam, mam vedno izključene mobilne podatke in se ne rabim obremenjevat kdaj kaj vključit ali izključit...

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Iščem aplikacijio, ki bi mi zagotovila miren nočni počitek.

Torej, da ugasne ob 23:00 do 6:00 WiFi, BT, prenos podatkov in ugasne zvonenje telefona.
Eventuelno lahko spusti skozi klice iz seznama.

Tečno mi je vsak večer protokol ugašanja raznih stvari.
Telefon pa vseeno rabim zaradi jutranje budilke.

So programi, ki ugasnejo zvonenje, prenosi podatkov, WiFi, BT pa ostane aktiven...

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Telefon lepo ugasni, da si malo spočije in si nabavi budilko, mislim, da te ne pride več kot nekaj €
smile-1.gif

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
A ti je res tako težko pritisnit eno tipko-izklopit zvonenje.Budilka-Alarm pa itak še dela,čeprav imaš izklopljeno zvonenje
grims-1.gif

Pa še zjutraj ali pač kadar vstaneš vidiš če te je kdo klical ali če si dobil kakšno sporočilo.
Eni pa znate komplicirat.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Zakaj pa ne daš airplane mode?

Zato ker nekatere klice pa mora vseeno spustiti skozi...

To rabim zato, da se mi ni treba vsak večer igrati s telefonom in neke stvari ugašati, zjutraj pa ponoviti vajo in vklapljati nazaj...
rolleyes-1.gif