Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
To je po mojem vezano v kombinaciji z google lokacijo in gps, nekaj podobnega kot v macrodroidu ko nastaviš alarm za neko področje, mogoče pa to celo deluje
macrodroid lokacijo ravno preizkušam
preizkušal sem jo še predno sem to od googla vklopil in je delalo samo preko gps-a, kar pa je kurlo baterijo in ni dobro delalo. Ker sem sedel v pisarni in mi je potem ene 3x med službo prikazalo/vklopilo da sem prišel na lokacijo
Sam pa nisem več pristaš raznih cleaner appov. Kakšni dve leti nazaj sem uporabljal PC Tuneup za PC in Clean master za androida, ampk opazil dve stvari, v bistvu nič pametnega ne zna pobrisati, kar ne bi mogel narediti sam, plus, oba programa sta postala full napihnjena z bloatwareom. Čisto so izgubili kompas, oboji, AVG kot Cheetah Mobile. Clean Master zna narediti celo piz**rijo, če nisi pozoren, razni tuneupi za PC pa tudi šarijo po sistemskih registrih ...
Rezime: po dobrem letu neuporabe ne opažam upočasnjevanja sistemov, več ali manj se mi zdi, da gre bolj za pesek v oči pri teh programih - seveda to je moje osebno mnenje
Če se mi pa sistem kdaj zasvinja in upočasni, se bom pa raje lotil factory restora in s tem se bom sigurno znebil vse nesnage
Mogoče kdo pozna kakšno delujočo aplikacijo, ki meri količino prenosa podatkov, ko uporabljaš nacionalni roaming.
Se bom sedaj testno preselil na T2 in bi rabil, da me v Simobilu limitira, ko bom tam porabil 100 MB, na T2 pa naj mi pusti 1 GB.
Fino bi bilo še, da lahko nastavim, kakšno količino lahko prenese v mednarodnem (eu) roamingu ne glede na operaterja.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.