Uporabni programi za Android + opis + slike

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Ne izbereš tistega, ki pretirava
wink-1.gif

Tiny je kar ok izbira (Tudi v praksi)

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
Imam NOTE 4, prej sem na S4 lahko imel aplikacijo Microsoft Office Mobile, sedaj na NOTE 4 pa mi ne dovoli instalacije in pravi da aplikacija ni združljiva z mojo napravo.
Zakaj, v čem je problem?

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Bom kar tukaj vprašal.Kdo ve za kakšen dober programček lahko tudi za na PC,s katerim bi izboljšal avdio posnetek.Namreč s telefonom sem snemal sestanek,ki pa se ne sliši razločno in je prepotiho.Rad bi izboljšal posnetek tako,da bi ga lahko še enkrat poslušal.

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.722
85
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Bom kar tukaj vprašal.Kdo ve za kakšen dober programček lahko tudi za na PC,s katerim bi izboljšal avdio posnetek.Namreč s telefonom sem snemal sestanek,ki pa se ne sliši razločno in je prepotiho.Rad bi izboljšal posnetek tako,da bi ga lahko še enkrat poslušal.

Podobne probleme rešujem (na PCju) z brezplačnima programoma Audacity in MP3Gain.

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.070
84
48
Citat:
Uporabnik RAST pravi:
Imam NOTE 4, prej sem na S4 lahko imel aplikacijo Microsoft Office Mobile, sedaj na NOTE 4 pa mi ne dovoli instalacije in pravi da aplikacija ni združljiva z mojo napravo.
Zakaj, v čem je problem?

MS Office Mobile še ni prirejen za te velike resolucije (Note4, LG G3...). Treba bo počakat na update. Če se ti pa mudi, pa ti lahko jaz potegnem .apk iz mojega Nexusa in probaš ročno namestit.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Al pa Here (beta). Podpira glasovno vodenje, uradno si potegneš dol karte (cela EU je velika nekje okrog 9gb, Slo slabih 300mb), 3D izris kart, traffic report... Lušna
smile-1.gif

pa še, na Note 4 rečem Enable navigation, pa mi direkt Here odpre
smile-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Kakšna aplikacija, da bi lahko w-fi sharal? Če sem priklopljen na wi-fi in vklopim tethering, mi wi-fi avtomatsko izklopi in se poveže preko 3G. Jaz bi pa rad da ko sem povezan na (zaklenjen), le tega lahko delim naprej.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Zakaj pa se ne bi klienti direktno povezali na host wi-fi?
Rabim za 2 različna primera na dveh različnih lokacijah. Na eni ker ni moj wi-fi in ne želim zaupati gesla, za drug primer pa ko želim povezat gor napravo s katero se lahko povežem samo na odprt wi-fi, original omrežje pa ima wep. Pač da bi bil moj telefon navaden repeater.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Mogoce kdo ve kako bi prestavil na tablicu polozaj spodnjih tipk (back, home...). So ravno pod space in vcasih katero po pomoti pritisnem zraven. Nekatere so včasih imele na strani...

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
jest pa iscem kaksen program da bi uro kazal ko je tablica zaklenjena... da jo mas na mizi in kaze uro kot une radio ure... sej je en kup aplikacij za lock screen, sam ne najdem pa take k bi bila skoz prizgana... ko pritisnes power gumb se pac ekran ugasne in je zaklenjen, jest bi rad pa da uro pokaze....

hermann

Guru
19. mar 2014
9.775
6.696
113
dock clock plus

lahko naštimaš, da se prižge avtomatično, ko vtakneš štrom oz. dock

je pa fino met amoled ekran, drugače ponoči sveti lcd kot pri norcih

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kaj pa ce ga ne vstekas? jest jo filam sam 1x na teden... pa bilo fajn da bi bla tud vmes kdaj aktivna

Nazadnje urejeno:

hermann

Guru
19. mar 2014
9.775
6.696
113
ja sej lahko na roke prižgeš, ali pa nastaviš, da se ti prižge ob uri, kar pač hočeš in bo ostala aktivna

samo brez štroma bo šla baterija do jutra papa, to ti je menda jasno