Uporabni programi za Android + opis + slike

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
@WWY
tut jst čakam, da kitajci kej pocen nardijo:)

@bizi
pa ti avtomatsko shrani tja?
jst sem moral na roke pritisnit "export" in izbrat kam mi shrani. "Sync now" pa nimam pojma kaj pomeni oz kam synca, ker v drive mi ne.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.895
708
113
Novi "My Tracks" samodejno sinhronizira z Drive. Ampak moraš iti tam kjer imaš google račun dodan in preveriti ali imaš vklopljeno sinhronizacijo (ko lahko obkljukaš sinhronizacijo posameznih storitev - Kontakti, Koledar, Dokumenti, Drive, Gmail ipd.). Tam preveri če imaš vključeno "My Tracks".

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Kakšna pametna rešitev za data roaming? Da bi lahko enostavno na widgetu vklopil data roaming, toda brez autosync. Da pač če recimo vklopim data zato da bom pogledal mail, poiskal kaj v chrome ali fb, mi ne vleče še kup podatkov v ozadju (ne da je potrebno vklapljat ali izklapljat vsako stvar posebej). Pa seveda, da lahko pošljem mms ne da mi sinhronizira še pol telefona...

tic

Pripravnik
Izključen uporabnik
31. avg 2007
319
0
18
Iscem en dialer, ki bo podobn original od samsunga. Nad stevilcnico naj bi bila samo klicana stevilka, ne pa se priljubljeni itd

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
go dialer...

mene pa zanima zakaj firefox ne dela ok na androidu. V primerjavi s chromom je res zalost. Rad bi pa mel firefoxa, da imam vse synch s pc...

Če dam zoom na forumih kar nekaj premeče polja, in pol nazaj vrže na majhen pogled, pa tud pri drugih straneh zoom dela dela lepo?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.895
708
113
Kakšne so pa kaj možne nastavitve? Ker to dati polja premeče je navadno kak text reflow vklopljen (Chrome recimo nima tega).

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
Iščem app, ki bikonstantno vrtel cca 20 slik in hkrati imel zaklenjen zaslon... da dam otroku gledat, brez da po nesreči izklopi prikaz.

I

Izbrisan uporabnik 17097

Potrebujem aplikacijo,ki bi popolnoma izklopila mobilne podatke.

22. jul 2007
13.721
1.812
113
124
Izbriši apn, samo potem ne bo tudi mms-ov
sprasujem se.gif

I

Izbrisan uporabnik 17097

Saj ravno zaradi mmsov se gre.Na Samsung telefonu je za prenos mmsov treba vklopit mobilne podatke,takrat pa sinhronizira še ostale stvari in ker moja nima zakupljenih podatkov pride lahko do velikih stroškov.Za samo 10MB pride 5€.Ker jih po pomoti vklopi v zgornji opravilni vrstici.Mobilnih podatkov ne potrebuje le Wifi.Če izbrišem APN ne bo tudi interneta preko Wifija.Če izbrišem samo APN za mmse še vedno lahko vklopi mobilne podatke.Zaradi mmsov pravi da jih ne potrebuje.Potreboval bi en app ki bi ga potem tudi skril vsaj ikono da nebi mogla po pomoti vklapljat.
Gledal sem Data ON-OFF ali kdo ve za kaj boljšega?

I

Izbrisan uporabnik 17097

Citat:
Uporabnik srv pravi:
A pri Samsungu ne moreš izklopiti auto sync pod Accounts razdelkom ?
Ja samo to mora delat.Samo samo preko Wifija.
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
APN nima veze z WI-FI, če zbriše apn wi-fi deluje normalno.
Aja to a sploh nisem vedel.Kul.Se prav vse dela samo takrat ko ima Wifi,če tudi bi po pomoti vklopila mobilne pa ji ne bo delalo.
Pol ji bom pa kr en APN nastavil,ker tistega prednastavljenega ne moreš zbrisat.
Hvala WWY