Uporabni programi za Android + opis + slike

I

Izbrisan uporabnik 17097

To je kr neki.Kako je mogoče da se mobilni podatki še vedno vklapljajo in dostop do neta še vedno mogoč čeprav je APN nastavljen na kr neki.Gre se za Samsung S4.Ko pa kdaj v APN nastavitvah eno številko ne nastaviš točno pa ne dela.Halo.
Sem namestil Data ON/Off pa upam da bo mir.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
A prav razumem, kljub temu da imaš mobilne podatke izklopljene, le ti niso izklpljeni?

I

Izbrisan uporabnik 17097

Ne mobilne sem vklopil(wifi izklopljen) toda APNja nimam nastavljenega pa vseeno lahko dostopam do interneta.Ponudnik om.st.Simobil?

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.722
85
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
@Borg

Inštaliraj si program Mobiwol (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netspark.firewall), pa boš rešil problem. S tem programom lahko prav vsaki aplikaciji ali servisu določiš ali sme dostopati do podatkov in tudi na kakšen način: mobilni podatki, WiFi ali oboje. Vsem aplikacijam razen MMSjem zapreš podatke, pa je problem rešen.

Ker sem veliko v tujini in kadar tam nimam dostopa do WiFi, vklopim mobilne podatke, a imam v Mobiwolu za ta način prenosa podatkov odprte le tiste aplikaciije, ki so v nekem trenutku nujne. To lepo deluje na mojih LGjih, Acerju in Samsungih in verjetno tudi na vseh ostalih androidnih telefonih.

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Na Alcatelu, ki je šel stran, sem imel v menuju možnost, da sem nastavil vklop in izklop mobitela.
To mi je prišlo zelo prav zvečer, ker imam navado, da zaspim ob poslušanju glasbe s slušalkami v ušesih. Zvonček za klice in sms-e sem takrat seveda utišal, torej samo radio na 10% jakosti...
Sedaj (LG) me glasba pogosto zbudi ob dveh, treh zjutraj.

Take app, kot jo je imel Alc. na marketu nisem našel, jo kdo pozna? Torej izklop mobitela ob določeni uri. In vklop po potrebi. Neke vrste timer za delovanje...

Hvala.

22. jul 2007
13.721
1.812
113
124
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Na Alcatelu, ki je šel stran, sem imel v menuju možnost, da sem nastavil vklop in izklop mobitela.
To mi je prišlo zelo prav zvečer, ker imam navado, da zaspim ob poslušanju glasbe s slušalkami v ušesih. Zvonček za klice in sms-e sem takrat seveda utišal, torej samo radio na 10% jakosti...
Sedaj (LG) me glasba pogosto zbudi ob dveh, treh zjutraj.

Take app, kot jo je imel Alc. na marketu nisem našel, jo kdo pozna? Torej izklop mobitela ob določeni uri. In vklop po potrebi. Neke vrste timer za delovanje...

Hvala.
Alcatel uporablja meditek procesorje in ti omogočajo izklop in vklop telefona, to možnost ima tudi večina kitajskih telefonov s temi procesorji, žal tega ne omogoča tvoj LG.

johannes

10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik onlyme pravi:
Sleep Timer ti mogoče pride prav.

Nisem nehvaležen, ampak sem se pozabil zahvaliti.
nahrung002.gif

johannes

10. feb 2013
3.215
592
113
Hvala za info. Hebiga, vsi mobilci nimajo vse. Niti mi ne moremo imeti vse...