Ni smeškovCitat:
Uporabnik Morphey pravi:
Standardni app za SMSe in MMSe? Kaj pa mu manjka?
Ni smeškovCitat:
Uporabnik Morphey pravi:
Standardni app za SMSe in MMSe? Kaj pa mu manjka?
Smeški sicer so, vendar jih ne vidim, če dobim SMS od pošiljateja, ki ima Nokio, ravno tako on ne vidi mojih.Citat:
Uporabnik srv pravi:
Katero tipkovnico uporabljaš? Naloži si SwiftKey, tam imaš še preveč smeškov.
"In world without walls and fences, who needs Windows and Gates"Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
Smeški sicer so, vendar jih ne vidim, če dobim SMS od pošiljateja, ki ima Nokio, ravno tako on ne vidi mojih.Citat:
Uporabnik srv pravi:
Katero tipkovnico uporabljaš? Naloži si SwiftKey, tam imaš še preveč smeškov.
Citat:
Uporabnik RAST pravi:
Pozdravljeni!
Že dalj časa uporabljam Endomondo aplikacijo za evidentiranje mojih aktivnosti in na S4 so bili podatki spremljave korektni, sedaj pa sem prešel na NOTE4, kjer pa je razdalja in hitrost za cca 10-12 % prevelika. Sem pa testiral isto razdaljo z NOTE4 s Spotrts Tackerjem in Runtasticom, na obeh so podatki skoraj enaki in želo podobni uporabi Endomonda na S4.
Torej, verjetno bom prešaltal na enega od obeh programov. Zanima me pa pravzaprav, od kod oba programa omogočata v živo spremljanje gibanja na mapi ob sicer aktivnem GPS-u, vendar izključenem netu. Endomondo to ne omogoča oz. omogoča ob vključenem netu. Od kod jima karte, saj nisem nič nalagal niti v programih ni te možnosti.
Citat:
Uporabnik lukak85 pravi:
pozdravljeni,
vem da je bilo to že večkrat omenjeno, vendar zadnjih nekaj strani nisem našel. iščem eno pametno backup aplikacijo za sms in kontakte.
hvala.