Uporabni programi za Android + opis + slike

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Ma vse stane 8,99 eur. Vsaka malenkost. Glej sliko, vse kar se vidi stane 8,99, kjer je zraven puscica, je razdeljeno na podrocja, vsako stane 8,99. Imajo pa kar vgrajeno opcijo za promocijske kode, tako da racunam da se bo dalo kaj dobiti obcutno ceneje, sicer je tole zaenkrat traparija.

Ne najde hisnih stevilk v nasi ulici, kar je smesno. Verjetno je samo bug, ker se mi to ni zgodilo ze deset let...

Testiral sem na poti iz sluzbe, na Celovški je enkrat za kako minutko izgubil signal.

Manjkajo osnovne funkcije, npr nedavno najdene lokacije, priljubljene, integracija z imenikom... Ne znam nastaviti anglescine za vmesnik.

Je pa delovanje v menijih precej dobro odzivno...

je kdo kupil offline mape? meni še vedno dela samo online navigacija,..
b

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Jaz sem kupil Evropo za 8,99 in kot sem že napisal zgoraj - ne najde hišnih številk v naši ulici - blokovsko naselje. Sicer gre verjetno za naključjen bug, ker vse druge ulice in številke pa najde.

Sem pa našel nedavno najdene lokacije in favorites, kontakte pa mi pobira samo tiste, ki so v Skypu...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.465
147
63
KSZ

novopečeni uporabnik Samsunga, pred tem bil na iphonu...

se da aplikacijo za vreme zamenjat,ali samo meni ne uspe najti lokacije npr Poreč ?

lp

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.895
708
113
Inštaliraj kakšno drugo aplikacijo, jih imaš na stotine. Sicer pa nastavi da avtomatsko določi lokacijo.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Saj lahko predlagajo tudi plačljivo, " free " se bo že potem našla
evil.gif

Drugače se pa pridružujem tvojemu vprašanju.

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.666
29
48
58
Horjul
BS Player, vendar ne DVD Video. MX Player tudi.

Mene pa zanima, kako izključiti GPS (Lokacija), po končani navigciji, ker z obstoječim stikalom ne gre. Moram prav ugasnit telefon in nazaj prižgat?
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.895
708
113
Citat:
Uporabnik Leon2007 pravi:
Mene pa zanima, kako izključiti GPS (Lokacija), po končani navigciji, ker z obstoječim stikalom ne gre. Moram prav ugasnit telefon in nazaj prižgat?
sprasujem se.gif

Kje ti ne dela izklop? Na widgetu na namizju ali prav v sistemskih nastavitvah?
Ker izklop bi moral delovati brez problema, tudi med navigacijo (takrat seveda navigacija več ne bo funkcionirala).

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
da ne iščem po celi temi nazaj ..kateri predvajlnik za filme priporočate, pa da prepozna tudi podnapise. Seveda me zanima samo free verzija. Thx

Sam uporabljam
VLC for Android Beta
Sem zadovoljen.

768-Screen.png

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.666
29
48
58
Horjul
Ne izklopi mi na widgetu ali pa če grem v nastavitve. Saj ikona mi ugasne, sam ko pa grem pogledat na porabo baterije (čez nekaj časa) vidim da v ozadju GPS še vedno lavfa in kuri baterijo.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.895
708
113
Če je res tako, potem je problem na višji inštanci (firmware, driverji za radio). Telefon je updejtan do konca?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.465
147
63
Ima Samsung podobno opcijo kot find my iphone tovarniško ali je potrebno kaj ročno narediti?

Kakšen nasvet kaj še naložiti da v primeru kraje ali izgube so podatki varni,telefon pa če se le da neuporaben oziroma da ga je možnost izslediti.

Pri Applu mi je bilo vsec ker ga brez apple IDja nisi mogel updejtati na novo.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Ta Mx player je dober, samo prvo malo šteka dokler si ne nastaviš dekoderja iz HW na SW in isto za audio, pol pa dela kot strela
smile-1.gif

Sam raje uporabljam hardware dekoder, ker je bolj prijazen do baterije (SW je vezan na CPU). Ker pa določeni file-i pri HW niso podprti, je pa treba včasih poseči tudi po software dekoderju, vendar če se le da uporabljam HW.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.895
708
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Ima Samsung podobno opcijo kot find my iphone tovarniško ali je potrebno kaj ročno narediti?

Kakšen nasvet kaj še naložiti da v primeru kraje ali izgube so podatki varni,telefon pa če se le da neuporaben oziroma da ga je možnost izslediti.

Pri Applu mi je bilo vsec ker ga brez apple IDja nisi mogel updejtati na novo.

https://www.google.com/android/devicemanager

S tem da brez prižganega 3G boš mu bolj težko poslal kakšno komando. Da bi pa zaklep/izbris aktiviral preko SMS pa preko Android Device Managerja ni možno - mogoče pa lahko s kakšno drugo aplikacijo s pomočjo SMS zalaufaš 3G.

Onesposobljanja naprave pa zaenkrat še ni možno. Nekaj se govori, da bo "kill switch" implementiran v naslednjem major updatu. Pa še takrat vprašanje kako bo zadeva delala. Pomojem se bo naprava še vedno nekako dala na novo sflešati, razen če bo res vgrajen za to namenski HW (kar pa pomeni, da na trenutnih napravah zadeva ne bo delovala).