Uporabni programi za Android + opis + slike

lost1

mnz
19. jul 2007
8.465
147
63
OK

Sem pa opazil da če imam klic, nemorem uporabljati interneta vmes, čeprav imam npr. 4G signal ali pa Wifi recimo...

Je to normalno? Na IP5 ni bilo problema.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.675
342
83
www.kacnje.eu
Pri Exchange klientu je to pač namerno narejeno. Samo tako lahko skrbnik tvojega omrežja na daljavo zbriše vse skupaj (oz. ušpiči kaj drugega), če ti ukradejo služben telefon.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.895
708
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Sem pa opazil da če imam klic, nemorem uporabljati interneta vmes, čeprav imam npr. 4G signal ali pa Wifi recimo...
Je to normalno? Na IP5 ni bilo problema.

Internet bi načeloma moral delati, sploh če si na WIFIju. Pri 2G mislim da tehnološko ni možno oboje hkrati, ampak pri 3 in 4G pa ne bi smelo biti težav.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.424
2.465
113
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Uporabi POP3 ali pa IMAP. Pri Exchange pač tako je.

Na Exchange strežniku je potrebno konfigurirati, da za mobilne naprave ni varnostnih pogojev. Koliko je to pametno, je pa druga debata.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Skrbnik Exchanga ti bo vse to vklopil samo, če delaš pri CIA ali NSA.
smile-1.gif

hermann

Guru
19. mar 2014
9.775
6.696
113
ksz

obstaja kakšna aplikacija, da bi mi zjutraj, ko se peljem na šiht in je telefon povezan z avtom prek bt, glasno prebrala relevantne novice (rss feede), vremensko napoved itd.?

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.716
68
48
V slovenščini?

Jaz iščem način da mi telefon glasovno sporoči kdo kliče, s pravilno slovensko izgovorjavo. Da ne gledam med vožnjo na telefon.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.775
6.696
113
Na slovenščino ne upam pomislit. Za začetek bo dovolj angleški tekst v angleščini.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.165
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Ali se lahko v G+ na telefonu vpišem s katerim drugim gmailom?

Pod "Settings" (ne G+ ampak settings telefona) dodaj novi račun (add account) in poskusi, če ti v G+ ponudi možnost izbire. Načeloma bi moralo iti.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Ali se lahko v G+ na telefonu vpišem s katerim drugim gmailom?

Pod "Settings" (ne G+ ampak settings telefona) dodaj novi račun (add account) in poskusi, če ti v G+ ponudi možnost izbire. Načeloma bi moralo iti.

eh sem smotan
redface-1.gif

že imam vpisanih več gmailov. v G+ je pa tut čist enostavno izbrat drug račun
crazy1.gif

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.165
4
38
Maribor
Pred časom so mi ga onemogočili, vendar sam ne vem zakaj.
Sem jim poslal vse potrebne dokumente za reaktivacijo, vendar mi ga nočejo omogočiti.

Citat:

Hello,
Thank you for your email regarding your account status. We understand that you would like to have your account reinstated.

As per Google Wallet's Terms of Service (U.S. Section 2.3), GPC has the right (i) to change, suspend or discontinue the Service, in whole or in part, as necessary to perform maintenance or updates to the Service and (ii) to impose limits on certain features or restrict access to parts or all of the Service without notice and without liability. GPC may decline to process any Payment Transaction in connection with, among other reasons, fraud-prevention activities, applicable law or GPC policies.

As per our previous email, your account will remain closed.

Thank you for your understanding.

Yours sincerely,

The Google Wallet Team

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
uf, kaj si ga pa sračkal:(? Nimam pojma.

1. Iščem remote desktop. Da na pc-ju vidim zaslon od telefona. Vendar mora bit tak, da na telefonu ne rabim nič potrjevat, ker je telefon na drugi lokaciji.

2. če je prvi prezakompliciran, bi bilo dovolj že, da je samo file browser, da lahko stvari prenašam.

Telefon je pa na istem wifi-ju kot pc.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.895
708
113
Kako pa ti uspe imeti telefon na remote lokaciji in hkrati na istem WIFI omrežju?
grin1.gif

Pomojem bo prenos fajlov enostavnejša opcija, kot pa remote desktop na telefon (tega namreč še niti nisem zasledil). Teh filesharing programov je ogromno, vprašanje je edino glede baterije. Če bo strežnik cel čas aktiven, se bo to pomojem kar poznalo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
To se lahko zgodi že če je v drugi sobi;) Zakaj ne bi riti dvignil? Ker je mogoče kje v omari kot music player, pa ga imaš pač tam:)
Moj je pa v avtu vgrajen in se mi ga res ne da ven vlečt, ko bi kak komad gor prenesel;)

Da ne bi skos laufal "strežnik" bi poskrbel tasker program (macrodroid).

Imaš kak filesharing app pri roki, da na drugi strani ne potrebuje potrjevanja?