Uporabni programi za Android + opis + slike

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Na xda imas temo. Nalozis xposed framework in potem poljubne module. Za torch obstaja najmanj eden, jaz sem na AOSX uporabljal Gravity box modul, kjer je poleg kupa moznosti prilagajanja telefona tudi lucka.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.636
4.578
113
50
Na sončni strani ALP
Iščem free program za snemanje telefonskih pogovorov.

Na LGju sem imel Call Recorder. Na Cubot ONE pa mi ta program noče snemati.

Nekaj sem jih že poizkusil na Playu vendar a so tečni z reklamami ali pa moraš vsak pogovor na koncu ročno shranit kar pa ne pride v poštev...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.465
147
63
KSZ

Trenutno sem že večletni iphone uporabnik, nagibam se k nakupu Samsunga S5 predvsem zaradi zmogljivejse baterije in odličnega fotoaparata....me pa par stvari vseeno drži nazaj in sicer je prva velikost telefona... Ampak recimo da to odpišem.

Ima Samsung tudi možnost nalaganja ne ravno kupljenih aplikacij tipa Navigon recimo? na IP5 je praktično ker imaš jailbreak pa nalozis aplikacije...kako je s tem na Samsungu?

Je možno nalagati direktno s telefona ali je potrebno povezati na PC?

krava

Majstr
5. sep 2007
3.675
342
83
www.kacnje.eu
Na Androidu je sploh vse odprto - ni treba ni jailbrejkat
cheer.gif
(zaradi varnosti je sicer ena kljukica, če naj nalaga samo stvari iz Marketa).
Nalaganje je možno iz telefona. Enostavno poženeš namestitveni program (.APK).

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Na Androidu je sploh vse odprto - ni treba ni jailbrejkat
cheer.gif
(zaradi varnosti je sicer ena kljukica, če naj nalaga samo stvari iz Marketa).
Nalaganje je možno iz telefona. Enostavno poženeš namestitveni program (.APK).

vseeno pa je fajn omenit, da mu bo vrjetno kmalu zadišalo še rootanje, če že sprašuje po piratskih zadevah
wink-1.gif

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ojla,
obstaja kakšen program, ki bi otrokom omejil uporabo igric,..
se pravi, rad bi da nastavitev, ki bi v naprej določene igrice omejil na skupno uporabo igric recimo 1 uro na dan,.. ko se pokuri čas za igrice le te več ne dlujejo razen če vneseč kodo oz. če umakneš omejitev,..
obstaja kaj takega?
b

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Kako na androidu onemogočit vse sinhronizacije oz preprečit, da bi odžiral mobilni internet? Vem, da je glupo, ampak tko se je pač zgodilo.

Naredil sem že;
- izklopil mobilni internet
- izklopil sync za gmail in cel google account
- izklopil, da sam preverja, če je že nov firmware
- ko doseže porabo 1MB, se prekine mobilna povezava do konca mesca

Rad bi doesegel, da se ob vklopu mobilnega interneta, ko se pošilja/prejema mms-e, porabi čim manj ne potrebnih podatkov.

lp

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.722
85
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
@Fusion
Jaz sem s programom Mobiwol ( https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netspark.firewall&hl=en ) rešil vse tovrstne probleme: mobilni internet "odprem" le za aplikacijo, ki jo trenutno uporabljam, oba načina prenosa podatkov pa imam vedno zaprta za vse programe, ki prenos podatkov potrebujejo le za reklame in podobne nepotrebne stvari. Če je kje zelo počasen WiFi, pa ga s tem programom tudi odprem le aplikaciji, ki mi je trenutno najnunejša.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.553
299
83
Sem gledu in ni nič takega ki iščem...Zato sprašujem če kdo kako uporablja in lahko svetuje določeno aplikacijo..

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Če koga slučajno zanima. Zunaj je Android 4.4.3. (Zame) bistvena sprememba je nov dialer. Original dialerji mi nikakor niso sedli, zato sem vedno uporabljal Dialer One https://play.google.com/store/apps/details?id=me.dialer.DialerOne mi je pa že 4.4.2 bil kar všeč, na 4.4.3 pa so popravili še par stvari, ki so me motile.

Če bo kdo probal https://docs.google.com/file/d/0B_VZs82VNnzeOGdEWmdlcG1Ed2c/edit
Datoteko kopiraš v system/priv-app, spremeniš premissions na rw-r-r-, reboot ter zbrišeš data in cache na original dialerju ter na tem dialerju. Original dialerja ne smeš brisat, za novega pa si ustvariš bližnico in nastaviš na default aplikacijo.

Testirano na CM11 4.4.2.

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Box

Cloud storage, podobno kot Dropbox.

Lastniki LG Androidov dobimo 50GB prostora, do smrti. Njihove ali naše
grin1.gif

max velikost datoteke je 250MB
bandwidth omejitev je 10GB

Stipe

Pripravnik
4. sep 2007
366
0
16
Sledeč problem, direktno ne moraš več na Samsung S5 pisati na SD kartico (ES, Total commander), obstajajo rešitev preko, samo rabiš root, tega zaenkrat ne želim.

Ali ima kdo kakšno idejo?