Uporabni programi za Android + opis + slike

proteus

Pripravnik
25. nov 2011
709
2
18
Da ne pozabite!
wink-1.gif

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.keep

komar89

Fizikalc
22. apr 2008
777
195
43
Se opravičujem če je že bilo kje omenjeno. Rabil bi aplikacijo s katero bi omejil podatkovni prenos prek omrežja oz. da bi določil katere app. mi lahko vlečejo podatke dol.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Naj mi prosim nekdo predlaga kak pameten lockscreen, ki je free in dela na ICS. Ne rabim nič posebnega, samo uro z datumom in alarmom, odklep, vibra fotoaparat in ena aplikacija (torch). Pa da dela z default launcherjem. Sem jih par probal in obupal...

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Easy Battery Saver instaliran in nastavljen na Intelligent mode. Pa mi je le uspelo!
cheer.gif

Po težavah, ki sem jih imela z izgubljanjem sounda ( tema ), sem danes čisto vse aplikacije deinstalirala in namesto starega Battery Saverja in starega Task Killerja naložila obe "Easy" varianti.
zmaga.gif

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Obstaja kakšna aplikacija ala Sticky Notes, ki bi bila povezljiva s koledarjem?
V tem smislu, da si v koledarju nastavim nek pomemben opomnik in si ga prilepim na homescreen, da ga imam ves čas "na očeh" in me še vidno opozarja, dokler mi ne začne piskat.
smile-1.gif

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hvala!
cool-1.gif

Sicer sem imela v mislih nekaj manjšega, bolj diskretnega, ampak bom že naredila prostor na enem od homescreenov, da ga sprobam, pa še pomanjšat se ga da malo...
wink-1.gif

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Kaj pa je narobe s privzetim koledarjem, ki ga imaš nameščenim na telefonu? Če ne pa uporabi Googlovo Calendar aplikacijo, ima tudi resizable homescreen widget: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.calendar

telefon Samsung galaxy Ace....kater koledar, naložit, da omogoče ponavljanje na dva tedna ali tri....

se pravi, določim mu, četrtek na vsaka dva tedna...ali sreda na vsake tri tedne....naloženi tega ne omogoča
frown-1.gif

aja pa še to, da teži z zvonenjem, dokler ga ne izklopim!

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.898
708
113
Google Calendar ima to, pa še na računalniku ga lahko urejaš in se ti vse lepo posynca.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Upam, da ti pomaga kaj pri bateriji
zmaga.gif

2d 11h 53m 46s - 2% praznjenje, kar je do sedaj REKORD!
cheer.gif

Tako da programčič očitno opravlja svojo nalogo, kot je treba.
cool-1.gif

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.666
29
48
58
Horjul
Al to brez pogovorov in ostalga ali običajna uporaba( mal klicev, sprejem, kakšen SMS, net)?
Ker men z normalno uporabo ne gre čez 1 dan in 20 ur.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.553
299
83
Citat:
Uporabnik Supergirl pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Upam, da ti pomaga kaj pri bateriji
zmaga.gif

2d 11h 53m 46s - 2% praznjenje, kar je do sedaj REKORD!
cheer.gif

Tako da programčič očitno opravlja svojo nalogo, kot je treba.
cool-1.gif

In kolk dni je trajalo da je bil viden učinek te aplikacije?

proteus

Pripravnik
25. nov 2011
709
2
18
Drugace je aplikacija v redu, ampak meni taki programi ne sedejo, ker me moti, da nisem dosegljiv (podatkovno omrežje), ko je zaslon ugasnjen.