Uporabni programi za Android + opis + slike

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Ima precej nastavitev za vse potrebe uporabe.Imam predelan inteligent način z wifi na ON.Zaenkrat zgleda super
smile-1.gif

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:
Uporabnik Leon2007 pravi:
Al to brez pogovorov in ostalga ali običajna uporaba( mal klicev, sprejem, kakšen SMS, net)?

Običajna uporaba. Sicer je bila vmes nedelja, ko je bila aktivnost bolj osiromašena
grin1.gif
), fb, vreme mi updatea vsako uro,...
Bom videla, kako bo naprej, ko bodo bolj aktivni dnevi, pa poročam. Zaenkrat sem zelo zadovoljna z rezultatom.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Google Calendar ima to, pa še na računalniku ga lahko urejaš in se ti vse lepo posynca.

sem naložil, pa nima opcije "ponavljanje na vsake dva tedna"
frown-1.gif

še kakšnaideja?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.898
708
113
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Google Calendar ima to, pa še na računalniku ga lahko urejaš in se ti vse lepo posynca.

frown-1.gif

še kakšnaideja?

Mobilni vmesnik tega očitno res nima, zato uporabi Google Calendar preko brskalnika in daj da se ti potem posynca s telefonom. Tam lahko poljubno nastavljaš ponavljanja.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.300
26
48
Murska republika
Že kar nekaj časa spremljam to temo ki je odšla v nebesa, dejansko je treba prelistati vsako stran posebej če želiš najti kaj uporabnega,A se ne bi dalo narediti strani kjer bi bilo napisano samo --ta aplikacija --za to in to--priporočam itd.

bonzo

Zelenc'
13. feb 2011
25
0
1
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Dobro, da še komu deluje, da ne bom zvenel ko prodajalec v Top Shopu
grin1.gif

No tud jaz pozitivno presenečen,res pa da pravi rezultati po dnevu ali dveh.
zmaga.gif

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Ja res bi bilo fino ko bi lahko bila takšna tema kjer bi bile samo aplikacije brez balasta. Nasploh je težava forumov v tem.
Razen če se komu da, odpret novo temo in zložit vse po vrsti
smile-1.gif

Google wave je bil idealen za tak stvari.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.300
26
48
Murska republika
Gre se samo radi boljše preglednost, seveda da se izplača ker so vsak dan nove aplikacije ki bi se lahko priporočile,
sam sem za to da se odpre nova tema.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Iščem aplikacijo, kjer bi s "share" naložil sliko na strežnik tipa shrani.si in dobil potem link s thumbnaili za na forume. V teoriji je to imageshack droid vendar nalaga zelooo počasi, linkov mi pa na noben napravi sploh ne generira.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če ti thumbnaili niso prioriteta, potem lahko tudi z dropboxom in ostalimi oblačnimi prostori.
Link dobiš, lahko tudi do albuma, sam imaš kontrolo nad tem kdaj boš slike brisal...
shrani.si mi je že pobrisal kr nekaj starih slik
frown-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Za te zadeve uporabljam box in dropbox, samo večkrat je kakšna zadeva, ko jo samo slikam in bi rad prilepil na forum, ne da se zafrkavam s pomanjševanjem slike oz karkoli delam z njo (npr za v styling hunters temo). Bom sprobal imgur, zgleda kar obetavno.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.108
141
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
Citat:
Uporabnik philips pravi:

frown-1.gif

še kakšnaideja?

Mobilni vmesnik tega očitno res nima, zato uporabi Google Calendar preko brskalnika in daj da se ti potem posynca s telefonom. Tam lahko poljubno nastavljaš ponavljanja.

Vidim da se barve tudi ne da nastavljat preko aplikacije
confused-1.gif

Poltergeist

Pripravnik
22. apr 2010
404
4
18
Imam Samsug Note 10.1 zadnji officialni updejt 4.1.2
Ali se da kako anreti locene racune za dva uporabnika kot to zmore vsak normalni OS?
Brez rootanja.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Na 4.1.2 ne. Mislim da 4.2.2 verzija andorida šele omogoča to funkcionalnost.

New multi-user support for tablets lets different users have their own separate, customizable spaces on a single device.

http://www.android.com/about/jelly-bean/

Bo potrebno še malo počakati, jaz se tudi veselim te funkcionalnosti na tablici.

Sklepam da je windows 8 edini zaenkrat na prenosnih napravah ki to omogoča

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Multiple users work in Windows RT (Surface RT as well as any other Windows RT devices) exactly as they do in Windows 8. You will generally sign-in to the device with a Microsoft account, and the first such sign-in is granted administrator privileges on the machine. Subsequent Microsoft account sign-ins, as well as new local accounts, are all created as standard users by default, not admins. And you can enable a Guest account on Surface with Windows RT, just as you can in Windows 8.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Citat:
Uporabnik bonzo pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Dobro, da še komu deluje, da ne bom zvenel ko prodajalec v Top Shopu
grin1.gif

No tud jaz pozitivno presenečen,res pa da pravi rezultati po dnevu ali dveh.
zmaga.gif

Še moja uporabniška izkušnja. Ga imam sedaj naloženega par dni. Prva dva dni mi je ob moji normalni uporabi baterija zdržala od oka vsaj tri ure manj kot po navadi. Potem sem se malo kontrolirala in mi je zvečer kazalo še cca 45 %, potem pa svet cel večer normalne uporabe in se čisto sprazni. Če malo paziš in ne klikaš non stop po telefonu, se stanje baterije podaljša, ob moji normalni (beri bolj ali manj konstantnem brskanju po telefonu - sms, klici, net, synch, nekaj fotk) pa se čas definitivno skrajša (verjetno zaradi konstantnega vklapljanja in izklapljanja omrežja).

Včeraj pa mi je začel delati še dodatno s*anje, namreč neta (wifi, 3G) mi noče prižgati, ko se telefon vklopi, tudi ko odprem aplikacijo, ki zahteva povezavo z omrežjem, traja vsaj kakšne pol minute, da se wifi ali mobilno omrežje vključi (na začetku je bilo to ok in se je takoj vklopilo). Kar pa je definitvno največji minus. Aja, pa en dan mi maila sploh ni sinhroniziralo, šele ko sem zvečer ročno vklopila normal mode, mi je javilo obvestilo za maile. Ves čas pa je bila sicer aplikacija nastavljena na inteligent power saving mode.