Citat:
Uporabnik bonzo pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Dobro, da še komu deluje, da ne bom zvenel ko prodajalec v Top Shopu
No tud jaz pozitivno presenečen,res pa da pravi rezultati po dnevu ali dveh.
Še moja uporabniška izkušnja. Ga imam sedaj naloženega par dni. Prva dva dni mi je ob moji normalni uporabi baterija zdržala od oka vsaj tri ure manj kot po navadi. Potem sem se malo kontrolirala in mi je zvečer kazalo še cca 45 %, potem pa svet cel večer normalne uporabe in se čisto sprazni. Če malo paziš in ne klikaš non stop po telefonu, se stanje baterije podaljša, ob moji normalni (beri bolj ali manj konstantnem brskanju po telefonu - sms, klici, net, synch, nekaj fotk) pa se čas definitivno skrajša (verjetno zaradi konstantnega vklapljanja in izklapljanja omrežja).
Včeraj pa mi je začel delati še dodatno s*anje, namreč neta (wifi, 3G) mi noče prižgati, ko se telefon vklopi, tudi ko odprem aplikacijo, ki zahteva povezavo z omrežjem, traja vsaj kakšne pol minute, da se wifi ali mobilno omrežje vključi (na začetku je bilo to ok in se je takoj vklopilo). Kar pa je definitvno največji minus. Aja, pa en dan mi maila sploh ni sinhroniziralo, šele ko sem zvečer ročno vklopila normal mode, mi je javilo obvestilo za maile. Ves čas pa je bila sicer aplikacija nastavljena na inteligent power saving mode.