Uporabni programi za Android + opis + slike

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Citat:
Uporabnik Supergirl pravi:

2d 11h 53m 46s - 2% praznjenje, kar je do sedaj REKORD!
cheer.gif

upam da veste

Citat:
Li+ batteries last longer if not deeply discharge (depleted) before recharging. The smaller the depth of discharge, the longer the battery will last.
Batteries may last longer if not stored fully discharged. As the battery will self-discharge over time, its voltage will gradually reduce, and when it is depleted below the low-voltage threshold of the protection circuit (2.4 to 2.9 V/cell, depending on chemistry) it will be disabled and cannot be discharged any further until recharged.[102][clarification needed] It is frequently recommended to store batteries at 40% charge level.[102]
The rate of degradation of Lithium-ion batteries is strongly temperature-dependent; they degrade much faster if stored or used at higher temperatures. They may be stored in a refrigerator.

verma

Pripravnik
2. nov 2011
260
11
18
S katerim programom printate iz tablice na printer, ki je prikljucen v ruter? Iz SG2 mi je nekoc ze uspelo, sedaj pa mi iz tablice ne uspe.lp

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik verma pravi:
S katerim programom printate iz tablice na printer, ki je prikljucen v ruter? Iz SG2 mi je nekoc ze uspelo, sedaj pa mi iz tablice ne uspe.lp
O tem že kak teden razmišljam, pa se ne morem spravit zraven. Mislim, da sem imel na prejšnjem telefonu Cloud print in je delal.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Mene bolj muči ena druga opcija. Imam na Asusov router preko usb priklopljen Xerox laserski printer. Kako to usposobit, da ne bi rabil imeti prižganega katerega PCja?

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik verma pravi:
Printer Share Premium...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik verma pravi:

Novejši HP tiskalniki imajo HP e-print, printate lahko preko programa ali pa datoteko pošljete po mailu na e-print naslov.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
DOBRA alternativa Go SMS pro? So zacel najedat z oglasi...

Našla sem tole , kolk pa je kaj uporabno, pa ti ne bi vedela povedati, ker še nisem sprobala... Je pa nedolgo nazaj nekdo v eni od tem predlagal ravno Handcent sms, tako da je mogoče za poskusit.
wink-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Jaz uporabljam kar original aplikacijo, ker imajo ostale premajhen okvirček, kjer sestavljaš sporočilo. Drugače se mi je pa dopadel tudi messages+.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.221
3.959
113
Tudi jaz sem znebil GO* spama, četudi sem najprej plačal zanj. So si kar izmislili novejšo verzijo in jo oglaševali v stari.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Jaz sem na Desire imel dGB rom (360mb placa, odlično delovanje) + Link2SD in ne bilo več nikoli teh težav.
Potem pa dialer od contacts+ in handcent za sms. Isto kombinacijo imam se zdaj na xperii p.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.207
5
38
Kranj
rener.info
Sam imam cynogenmod. Na SD sem si prenesel z omenjenim programom, ampak ze nekaj casa nazaj in niti ne vem kaj tocno
smile-1.gif

edit: vidim, da je to en drug program.. Si bom razne sistemske aplikacije prenesel na SD
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Sam imam cynogenmod. Na SD sem si prenesel z omenjenim programom, ampak ze nekaj casa nazaj in niti ne vem kaj tocno
smile-1.gif

edit: vidim, da je to en drug program.. Si bom razne sistemske aplikacije prenesel na SD
smile-1.gif
Ta je podoben cyanogenmodu, samo je prečiščen navlake zato zasede manj in hitreje deluje. Je pa res, da moras tudi hboot flashat da pridobis max prostor. Sem uporabljal oba. Priporocam!

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Pa še vrnitev na temo. Za vse, ki vas muči pomanjkanje prostora v notranjem pomnilniku ali pa vam preprosto gre na živce, da ko priključite mobilnik na računalnik "izginejo" vse aplikacije, ki so na kartici, obstaja sicer precej programov za prenos na sd, toda po obširnih testiranjih (več kot 2 leti sem imel htd desire, zato verjemite, da sem preizkusil vse
smile-1.gif
), se je Link2sd https://play.google.com/store/apps/details?id=com.buak.Link2SD obnesel kot najboljša možnost, saj omogoča POPOLN prenos posameznih poljubnih aplikacij na kartico, tudi sistemskih, prav tako pa tudi odstranjevanje nepotrebnih sistemskih aplikacij.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Kakšna je razlika me handcent in handcent pro beta? Je kdo sprobal oba?
Naložila sem handcent, vse nastavila, pol pa ugotovila, da obstaja še pro beta verzija...
rolleyes-1.gif
Če ni neke drastične razlike v funkcionalnosti, bom ostala na testiranju tega...