Uporabni programi za Android + opis + slike

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Kja boste uporabljali (tisti ki uporabljate) namesto Google Reader-ja?
smile-1.gif

Probala Minimal Readerju.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Easy Battery Saver - nastavljeno imam na ''intelligent mode'' in dela vse bp.

V kolikšnem času naj bi začeli ti programčki "delovati"? Meni se je v tistih dveh dneh, ko sem ga imela nameščenega, baterija pokurila hitreje kot po navadi.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Citat:

V kolikšnem času naj bi začeli ti programčki "delovati"? Meni se je v tistih dveh dneh, ko sem ga imela nameščenega, baterija pokurila hitreje kot po navadi.
testiral 2 dni in ugotovil, da je Green power še vedno zakon za te zadeve
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Kibibi pravi:
Citat:

Takoj. Pri meni je razlika ogromna - iz 1 dneva na 3 dni.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Citat:

Po tvojem priporočilu sem sprobala tole zadevico in mi nekaj ni jasno. Za katerokoli opcijo se odločim in jo potrdim, npr. intelligent mode, mi sicer napiše "Intelligent mode applied", pri Battery info pa je označen "Normal mode"...
sprasujem se.gif

Sem šla nazaj na preizkušen 2x battery saver...

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Meni piše Intelligent mode. Je pa bila včeraj izdana nova verzija in zdaj deluje tak, da če nekaj prenašaš in se ugasne ekran, ti bo datoteko preneslo do konca, potem pa izklopilo povezavo (če imaš v intelligent mode).

Sta pa dala tudi dva kolega na SGSII in oba poročata, da sta iz 1 dneva prišla na 2 dni.

Leon2007

Fizikalc
12. mar 2011
1.666
29
48
58
Horjul
Jaz imam tudi Easy Battery Saver in mi normalno ostane na izbrani metodi, imam enako nastavljeno na intelligent mode in tam ostane. Tako da ne vem kako si potrjevala.

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Nope... Sem ga še enkrat naložila, restartala telefon, izklopila določene appse, pa ista pesem. Katerokoli opcijo izberem, mi ostane na Normal mode.
frown-1.gif

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Deluje vredu, samo je mogoče vseeno fajn sprobat še kaj "boljšega".
smile-1.gif

Apply, Apply, Apply,...
wink-1.gif
Sicer pa mi, kot sem že zgoraj napisala, po tapu na Apply izpiše, da je izbran določen način (npr. Intelligent mode), v Battery info pa kaže Normal mode.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No saj glede na tvoj prejšnji post nisi zvenela blond, ampak še največji geek zgreši včasih kako osnovno stvar
wink-1.gif

Sem pa opazil, da vsem telefonom ne pašejo vsi energy saverji in je treba probat enih par. Tudi jaz sem pred tem dva druga sprobal (iskal sem jih po največ prenosih/najboljši oceni) in šele s tem tretjim Easy Battery Saverjem sem zadovoljen. Pri prejšnjih dveh pa pri enem ni bilo spremembe, pri drugem pa je še hitreje požrlo.

Seko

Zelenc'
20. mar 2013
2
0
1
Mene pa zanima če kdo pozna kakšen programček, ki bi računal porabo podatkov in da ima možnost nastavitve zajemanja intervala? Se pravi da bi lahko nekako realno spremljal porabo za bob. ?

Najlepša hvala za odgovor
LP

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.898
708
113
Citat:
Uporabnik Seko pravi:
Mene pa zanima če kdo pozna kakšen programček, ki bi računal porabo podatkov in da ima možnost nastavitve zajemanja intervala? Se pravi da bi lahko nekako realno spremljal porabo za bob. ?

Najlepša hvala za odgovor
LP

Če imaš slučajno Android 4.0 ali več, je ta zadeva že vgrajena v sistem.

Seko

Zelenc'
20. mar 2013
2
0
1
Sem našel že v samem sistemu hvala, ampak me je zanimalo če je možno pri katerem programu nastavit interval 64kb, kakor ima to bob. se pravi če v eni seji porabiš samo 20kB ti jih "zaračuna" 64... da bi dobil potem podobno porabo kot je dejanska na bobu.

Imam pa še eno vprašanje, ali ima kdo aplikacijo Kdo zvoni? (mislim da je bil takšen naslov). Ker je več ne najdem na spletu. :/