Uporabni programi za Android + opis + slike

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
a kdo ve kako si z airdroidom shranim slike, kontakte in videje na računalnik?
smile-1.gif

krava

Majstr
5. sep 2007
3.675
342
83
www.kacnje.eu
Jaz uporabljam kar privzetega in lepo deluje. Le kdaj kar melje in ne uspe. Ampak sem opazil, da je to vedno težave povezave. Recimo hitri prehodi med Mobitelovim omrežjem in različnimi (poznanimi) Wifiji. Naredim "Kill app" in ponovno poženem, pa deluje.
evil.gif

Ampak to je redko, sicer lepo deluje.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
To obstaja, vendar je draga zadeva.

Prosim predlagajte mi neko pametno e-poštno aplikacijo za Exchange. Default klient mi na tablici odlično deluje, na telefonu pa včasih sinhronizira, drugič pa ne ali pa nikakor ne odpošlje, nisem pa še odkril vzorca.

K9 mi nikakor ne uspe usposobit za službeno pošto.

TouchDown HD, deluje na tablici in telefonu, Zelo zanesljiv in prilagodljiv.

lp,
Mpix

Alioth

Pripravnik
8. avg 2007
469
7
18
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
a kdo ve kako si z airdroidom shranim slike, kontakte in videje na računalnik?
smile-1.gif
Kontakte z google contacts, datoteke s TeamViewer. Tako gre to pri meni, je pa še kup ostalih načinov.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.181
372
83
Goriska
Mislim, da ne oz. vsaj jaz ga še nikoli nisem uporabljal nobenega antivirusa na telefonu in tablici pa nikoli nobenih problemov.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Žal drži, bedaki googlovi, s1. julijem ... ena najbolj uporabnih aplikacij.

http://www.engadget.com/2013/03/13/google-reader-shut-down-spring-cleaning/

Feedly bi naj bila alternativa (nisem preizkusil) in še par drugih je zdaj v nastajanju.

Pri Googlu pa so po moje bedaki, ker očitno ne vidijo potenciala v tem kar prebiram/o, ker, če iz readerja ne dobijo informacij o tem kar me zanima ne vem od kod dobijo. Če gledaš kako je zastavljen, novice lahko izbrišeš brez, da jo razširiš (najmanj pomebne) razširjene novice (se pravi te zanima) in klik ali tik na novico, ki pelje na spletno stran (najbolj pomembne) in prisoten je na večini platform. Sem vedno mislil, da je reader zlata jama za info o uporabniku.

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Obstaja kaksen program, ki ti sms, ki je daljsi od 160 znakov takoj pretvori v mms? (Drugace se ti v mms pretvori sele po 5kratni dolzini sms-ja)?