Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
kateri program je dober za analizo porabe cpu-ja in rama ? Da bi imel še zgodovino, da lahko pogledaš za nazaj koliko obremenjuje telefon.
Recimo, da bi delal v ozadju in snemal vse procese koliko porabljajo cpu. Na marketu je kar nekaj aplikacij,,,,ima kdo izkusnje s kaksnim?
Mene pa kateri program, za izklop programov, ki lavfajo zadaj pojma nimam čemu, ampak pri čiščenju rama se jih kar 17 izklopi, telefon pa še vedno deluje
Ima mogoče kdo enake težave kot jaz. Imam Xperio J, pri nekaterih appih mi javi napako, da je namestitvena datoteka napačna, nekaj v tem smislu. Večino programov popolnoma normalno inštalira.
Nameravam nadgradit tablico pa avtor roma predlaga full wipe. Nekaj aplikacij imam iz marketa, ostale preko app datotek. K
S cim naredit backup, da mi bo za tiste z market nalozilo zadnje verzije, pri ostalih pa nalozi apk iz backupa. Seveda bi rad obdrzal vse podatke in nastavitve v aplikacijah, ne rabim pa sistemskih (razen accountov). Titanium je prekompliciran
GObackup, če imaš rootanga, pol backupira tudi nastavitve, free verzija je omejena na mislim da cca 400MB velki backup. Plačljiv apk pa se da tudi tako najdet
Je pa zlo simpl za uporabo in men preizkušeno dela
-V svojem računu imam igro speedex(vožnja po tunelih, ipd), kako to da jo lahko še vedno naložim na tel-tab čeprav je ni več na marketu?
-Če imam naložene-kupljene apk. z mojim računom in se potem odjavim in prijavim z drugim ali bodo te apk. ostale na napravi tudi po prijavi z novim računom-predvidevam da bodo kupljene izginile, kako pa je z free, ali je kdo že to probal, nimam pa seveda androida 4.2 kjer to že deluje
- nalozi app backup in si iz naprave potegni backup .apk ter kopiraj na novo napravo
- aplikacije so vezane na racun in ne napravo. Torej lahko kupljene namestis na vse naprave kjer si prijavljen z istim racunom.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.