Uporabni programi za Android + opis + slike

Rotty

Pripravnik
22. apr 2010
459
0
16
Črnuče
Da ne iščem preveč...a obstaja kašen (dober) explorer, ki bi omogočal mapiranje diskov preko VPN povezave. Sem gledal ES file explorer, ki je v redu, samo če poskušam popraviti kakšeno datoteko se popravki ne zapišejo na strežniku.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Poskusil z SIM Contacts in še z dvema podobnima in ne gre , tako da ni to pravo .

Zanimivo. Sem zdaj probal tale sim contacts in zadeva dela, kot sem pričakoval po visoki oceni aplikacije.Zadrži prst na kontaktu in dobiš opcijo delete.Obstaja tudi opcija select all, da lahko označiš vse kontakte na enkrat in jih v enem šusu pobrišeš.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.300
26
48
Murska republika
Rawr, to zadnjo možnost ki si jo opisal je tudi nična, vendar sem ugotovil in to komaj da je ta možnost brisanja kontaktov v samem imeniku, greš v kontakte pritisneš TIPKO spodaj ko greš v programe in tam se ti izpiše kaj naj storiš ,ali izbrišeš kont. ali ga dodaš, isto tako je z zabeleženimi klici, isti opostopek.
1659201-PMP4300DUOWHITE.jpg

Priponke

• 1659201-PMP4300DUOWHITE.jpg
    1659201-PMP4300DUOWHITE.jpg
    39,3 KB · Ogledi: 187
Nazadnje urejeno:

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Torej si uspel pobrisat kontakte? Ja deluje to tudi v samem androidu, vendar ker še v življenju nisem tega rabil na androidu (že nekaj let mam kontakte online) se nisem spomnil na to.Na iphonu recimo ni šlo urejat/brisat kontaktov (razen s programom iz cydije, kar pomeni jailbrejkan iphone), samo uvozo si jih lahko iz sim.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Rotty pravi:
Da ne iščem preveč...a obstaja kašen (dober) explorer, ki bi omogočal mapiranje diskov preko VPN povezave. Sem gledal ES file explorer, ki je v redu, samo če poskušam popraviti kakšeno datoteko se popravki ne zapišejo na strežniku.

ta mogoče?
https://play.google.com/store/...y5YcGxvcmUiXQ..

glede imenika;
jst sem šel v meni, nastavil, da imam vidne samo sim kontakte, označil vse in zbrisal. Potem nazaj označil, da imam samo kontakte z gmaila in to je to.
brez nekih tretjih programov in brisanja vsazga posebej.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Verjetno swiftkey3 ni več znižan, če ga ne kaže.Je pa bil ene 4 dni nazaj ja. In kaj ti največ pomeni na sk3, da ti je tak kul?
Sem ga sprobal že na začetku nabave androida sgs3, pa mi je bil še majn všeč, kot privzeta tipkovnica.Tudi med komentarji sem zasledil, da nekateri bolj natančno tipkajo na original tipkovnico. Swiftkey pa si zapomni tvoje besede, način pisanja tudi iz twiterja in facebooka.Vizualno pa mi kljub večim temam ni tako zelo všeč.

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Verjetno swiftkey3 ni več znižan, če ga ne kaže.Je pa bil ene 4 dni nazaj ja. In kaj ti največ pomeni na sk3, da ti je tak kul?
Sem ga sprobal že na začetku nabave androida sgs3, pa mi je bil še majn všeč, kot privzeta tipkovnica.Tudi med komentarji sem zasledil, da nekateri bolj natančno tipkajo na original tipkovnico. Swiftkey pa si zapomni tvoje besede, način pisanja tudi iz twiterja in facebooka.Vizualno pa mi kljub večim temam ni tako zelo všeč.

Še vedno je znižan in še vedno je na voljo prek appsales.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Na tabu možnost split tipkovnice ter res dobro predvidevanje tudi za slovenščino. Pa zdaj ko sem aktiviral še srbsko tipkovnico imam na desni šumnike. Sem si jo pa vizualno precej spremenil.