Uporabni programi za Android + opis + slike

22. jul 2007
13.737
1.818
113
124
ne finta je v tem, ker lahko aplikacijo naložim na povsem novi napravi iz google playa, katere imam shranjene pod mojimi apk.ji čeprav te na uradni strani ni več
confused-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Pa je sygic že dovolj blizu navoginu, igo po pokritosti? Tudi težko verjamem, da je n1 po downloadu offline zemljevidov. Morda, če so poleg šteli prenos krekane verzije ja. heheh

Ratter

Zelenc'
20. jan 2011
14
0
1
Sygic ima Maribor in Ljubljano z 3D zgradbami.Grafika je odlična.
Ga uporabljam že 1 leto in ga ne menjam.Še gobe nabiram na navigacijo.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.843
141
63
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Sygic navigacija je še 4 dni -50%. Torej 25€ za celo EU.
Cena je vbistvu polna, samo 2 licenci dobiš in jo potem prodaš nekomu. Jst sem že izkoristil;)
http://www.sygic.com/en

Je ta druga licenca vezana na Gmail račun, ali na napravo?
Kako jo lahko podarim drugemu
sprasujem se.gif

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Sygica imam iz pašnikov in pri tej ceni bi ga kupil, še koga zamima, da se mi pridruži all pa se jaz pridružim komu.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Najprej greš s svojim telefonom na play store in si naložiš trial verzijo. Tako sploh vidiš, če podpira tvoj telefon.
Potem greš na sygic.com in kupiš licenco. Na mail dobiš kodo in eno imaš ti, drugo pa pošlješ frendu. Se mi zdi, da dobiš 2 maila.
Kodo pa vpišeš nekje v nastavitvah.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.843
141
63
Kolikor sem bral drobni tisk, kodo lahko potem menjaš med petimi napravami. (Tablica, telefon itd.)

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.722
85
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Kolikor sem bral drobni tisk, kodo lahko potem menjaš med petimi napravami. (Tablica, telefon itd.)

To je akcija, ki traja še 3dni in 11ur (božični popust). V tem času res dobiš za ceno ene, za Androida kar dve aktivaciji.
http://www.sygic.com/en/android:buy-now
Cena kartografije za Evropo je 50 EUR (25 na osebo, kar res ni veliko), za Europe & America & Southeast Asia & Africa pa 80 EUR.

Zanimivo je tudi tole http://help.sygic.com/entries/22140223-how-do-i-update-my-purchased-maps branje o posodobljanju programa/kartografije.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.843
141
63
Tule je pojasnilo o prenosu kode med več (5) napravami

Sygic: GPS Navigation license is limited to use on up to 5 devices. The Android license can be bound to 5 different:

1.For devices with SIM card - IMEI code of the device.
2.For devices without SIM card - MAC address or Wi-Fi adapter of the device.

Please, follow the steps below to activate Sygic: GPS Navigation:

1.Connect the device to the Internet. We recommend that you use a stable Wi-Fi connection.
2.Please have your Product code ready and start Sygic.
3.After the welcome screen, please select Continue Trial -> Menu -> My Sygic -> Activate -> Restore: Product code
4.Please enter your Product code and make sure to enter the it correctly.
5.When finished, press the “Enter” button.
6.Your Sygic: GPS Navigation is now activated.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če porv razumem, potem lahko to "prodaš" med 10 frendov in tako dobiš navigacijo za 5€?
no jst bi jo rajš dal punci na telefon, če to gre?