Uporabni programi za Android + opis + slike

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
A obstaja app, ki bi dal tablico v share?

Primer:
Tablica v pritličju, povezana na wifi.
Jst v drugem nadstropju na pc-ju in bi rad na tablico shranil 1GB veliko datoteko brez da premaknem svojo leno rit;) Ali pa morda celo kaj skopiral s tablice na pc.

Razne oblačne storitve odpadejo!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če je telefon iz usa in zaklenjen na eno njihovo omrežje, se lahko noloži drug rom in uporablja pri nas?

laksikon

Pripravnik
11. dec 2008
220
0
16
katera je podobna aplikacija za email widget, kot je npr. GO Email Widget. Da je lepo dela in malo porabi ter ima možnost ročne osvežitve.

Rad bi še na drug launcher, imel bi pa rad tak widget, da lahko spremljaš različne emaile na tako enostaven način.

Nazadnje urejeno:

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.165
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
pa ti to potem skos laufa v ozadju? Ali vklapljaš po potrebi?

Tega ko sem ti jaz prlimal sicer nisem sprobal, ampak po screenih sodeč ga vklaplaš in izklaplaš po potrebi.

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
pa ti to potem skos laufa v ozadju? Ali vklapljaš po potrebi?

Zaenkrat mi skoz laufa, sem na hitro pregledal nastavitve, kje bi se dalo ročno vklopit in izklopit, vendar nisem našel, če boš ti pa sporoči, ker to tudi mene zanima, če se to da.

tonek

Pripravnik
3. dec 2011
210
0
16
Kako se obnesejo aplikacije kalkulator- uporablja kateri? Mislim za fax, hčeri ne vem, če naj dam za boljši kalkulator ali za tablico.
lp

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Ni ga čez to: http://www.mathstudio.net/ od softverskih rešitev jasno. Tak da raje investiraj v tablico, kot pa v znanestveni kalkulator.
wink-1.gif

iskalecxx

Pripravnik
24. jul 2009
146
0
16
Jaz uporabljam TechCalc in pa Panecal kalkulatorja ki sta oba brezplačna in zadoščata več kot osnovnim potrebam (integrali, matrike, grafi,...). Greš na Market in testiraš pa ugotoviš kaj ti odgovarja. Torej investicija v tablico
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

tonek

Pripravnik
3. dec 2011
210
0
16
No fino ,nekaj takega sem hotel slišat
zmaga.gif
, saj sem gledal, da boljši kalkulatorji pridejo tudi...uh veliko
lp

Svizec

Pripravnik
17. avg 2007
59
1
8
MB
Tablice res ne bo morala uporabljati na izpitu... Sta pa drugače vsaj za tehniške študije najboljša grafična kalulatorja TI in HP - oboje se pa najde tudi na marketu:
Droid48 in
Graph 89
Oba sta zastonj in popolnoma delujoči kopiji "pravih", Graph-u 89 je treba namestiti ROM, ki se dobi na strani TI. Slednji program je za mene na androidu tudi eden najboljših in najbolj uporabnih.

proteus

Pripravnik
25. nov 2011
709
2
18
Kupi ji kalkulator pa ne kompliciraj. Vsak kalkulator je specifičen. Če bo navajena recimo na kalkulator, ki je na tablici, lahko pri testu/izpitu pogrne, ker ga ne bo vedla uporabljat.

tonek

Pripravnik
3. dec 2011
210
0
16
Saj, kupiš kalkulator, za večino primeren že za 20 eur. Ko pa gledaš malo več, si pa že pri dobri tablici . Ima pa res vsak svoje prednosti, te z marketa pa lahko tako probaš na telefonu. Zanimalo me je kako je z njimi v praksi ali ji uporabljate?
hvala in lep pozdrav

Floki

Guru
6. sep 2007
10.180
3.203
113
Če ne hodi ravno na kak tehnični faks kar dvomim ne rabi kalkulatorja za več kot 20€