Uporabni programi za Android + opis + slike

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ja đžebi ga, zakaj pa dajate gor custom rome, da potem nimate osnovnih funkcionalnosti
evil.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Še v življenju nisem probal videoklica, zdaj pa sem dobil idejo zakaj bi lahko prišel prav
smile-1.gif

Jah, kaj pa naj drugega, če ima pa HTC na stock romu toliko prostora, da naložiš zadnjo verzijo facebook aplikacije, pa že jamra out of space, ne da bi bilo še kakrkoli drugega zraven...

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
ok mogoče kdo pozna, jaz še nisem našel...
in sicer ali obstaja kak program, ki bi zagnal mobilno dostopno točko (teethering) takrat, ko nebi bil na neki lokaciji ali ko nebi bil povezan na wifi?

22. jul 2007
13.737
1.818
113
124
Citat:
Uporabnik MAKY_ pravi:
ok mogoče kdo pozna, jaz še nisem našel...
in sicer ali obstaja kak program, ki bi zagnal mobilno dostopno točko (teethering) takrat, ko nebi bil na neki lokaciji ali ko nebi bil povezan na wifi?
če imaš telefon z NFC-jem, bi se tudi dalo rešiti zadevo

kramar74

Zelenc'
28. nov 2012
1
0
1
pozdravljeni
morda vprašanje ni ravno v tem delu foruma, vendar prosim za pomoč
Imam tablico NAVON platinum 10. Iščem program s katerim bi jo povezal na PC. Poizkusim sem s wondershare Mobilego vendar je ne prepozna, tudi v play.google.com je ni med izdelki.
Rad bi naredil tako situacijo da bi si na PC skreiral aplikacije, prilagodil ozadje in ostalo ter nato preko USB kabla dal na tablico.
P.S: Sem računalničar na šoli in smo kupili 20 takih tablic in bi rad na tak način servisiral vse to.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če prov razumem si naredil svojo android aplikacijo in svojo jpg sliko za ozadje in sedaj bi to rad prenesel na vseh 20 tablic?

Z usb kablom priklopiš kot vsak prenonsi disk? Potrebuješ še en file manager program na tablci, da boš poiskal te datoeke na tablci ( https://play.google.com/store/...y5YcGxvcmUiXQ.. )

Airdroid, povežeš se preko wifi omrežja (mislim, da more bit v isti "grupi" kot pc-ji) in vse narediš preko okna brskalnika na pc-ju

Pošlješ preko maila na vsako tablico?

Naložiš preko pc-ja na dropbox in potem samo link odpreš na tablci
.
.
.

p.s. rabiš sodelavca;) ?

bor

Pripravnik
1. dec 2007
106
0
16
Ali mogoče obstaja program za povrnitev zbrisanih datotek na tel. sony experia u.Po pomoti sem namreč zbrisal sporočila in slike.
Na netu ne najdem nič

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.722
85
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik bor pravi:
Ali mogoče obstaja program za povrnitev zbrisanih datotek na tel. sony experia u.Po pomoti sem namreč zbrisal sporočila in slike.
Na netu ne najdem nič

Potegni z neta brezplačni program RECUVA http://www.piriform.com/recuva in ga inštaliraj, priklopi GSM na PC tako, da se ti zmapira pod neko črko, naprimer D:, startaj program recuva in na disku D: poišči zbrisane datoteke. Ko jih program najde naj jih obnovi (restore) na PC, naprimer na disk C:.

Dokler ne narediš zgoraj opisanega, GSM raje ne uporabljaj in prej ko narediš restore, več datotek bo rešenih!

bor

Pripravnik
1. dec 2007
106
0
16
Citat:
Uporabnik Primus pravi:
Citat:
Uporabnik bor pravi:
Na netu ne najdem nič

Potegni z neta brezplačni program RECUVA http://www.piriform.com/recuva in ga inštaliraj, priklopi GSM na PC tako, da se ti zmapira pod neko črko, naprimer D:, startaj program recuva in na disku D: poišči zbrisane datoteke. Ko jih program najde naj jih obnovi (restore) na PC, naprimer na disk C:.

Dokler ne narediš zgoraj opisanega, GSM raje ne uporabljaj in prej ko narediš restore, več datotek bo rešenih!

Nikakor mi ne uspe telefona zagnat pod črko in posledica je ,da mi telefona program ne zazna

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.722
85
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Nikakor mi ne uspe telefona zagnat pod črko in posledica je ,da mi telefona program ne zazna

Torej boš na play.google.com moral poiskati kak program (files undelete, files restore, ...), ga instalirati na telefon in tam poizkusiti rešiti, kar se da. Žal s tem načinom nimam izkušenj, vseeno pa dvomim, da boš brez rootanja telefona dobila nazaj sporočila (pa tudi z rootanim zelo dvomim, da bi šlo!), medtem ko je za fotke velika verjetnost, da jih obnoviš, tudi brez roota.

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Ali obstaja kakšen widget, ki bi avtomatsko ali ročno pingal določeno stran ob povezavi na nezaščiteno omrežje.
Namreč v tujini je ogromno omrežij nezaščitenih in se telefon brez problema poveže nanje a potem to omrežje zahteva prijavo na njihovi strani in mi čisto nič ne koristi.
Rabil bi nekaj, kar bi preverilo, recimo če je google takoj dostopen brez nekih prijav itd in če ni, da program poskusi z naslednjim nezavarovanim omrežjem v dosegu.
Obstaja kaj podobnega?

krava

Majstr
5. sep 2007
3.675
342
83
www.kacnje.eu
Hm - načeloma je tako - če imaš vkljujčen Wifi in se premikaš po "neznanem" terenu, potem telefon išče odprte brezžične povezave. In če jo najde, te itak opozori. Če ne, obvestila ni (čeprav je seveda možno, da so brezžična omrežja v bližini).

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Problem je, da ti v kakem centru najde 10 odprtih omrezij, se poveze nanj, ko pa zelis uporabit, ti vrze prijavno stran kjer moras vpisat geslo. In tako moras potem rocno probat vsako.

brainstorm

Pripravnik
15. nov 2008
160
0
16
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Problem je, da ti v kakem centru najde 10 odprtih omrezij, se poveze nanj, ko pa zelis uporabit, ti vrze prijavno stran kjer moras vpisat geslo. In tako moras potem rocno probat vsako.

Točno to, a res ne obstaja kakšna aplikacija, ki bi avtomatizirala preverjanje odprtih omrežij, katero deluje brez logiranja?