Uporabni programi za Android + opis + slike

beker

Zelenc'
28. jul 2012
5
0
1
Zdravo,zanima me,ali se lahko na galaxyju vidi pri klicu,da je preusmerjen iz druge številke,,,pri navadnih telefonih se ponavadi pri preusmerjenem prevzemu klica pred številko klicočega pokaže puščica.tako vem da je klic iz druge moje številke ki je preusmerjena na drug telefon....

Hvala za odgovore..

beker

Zelenc'
28. jul 2012
5
0
1
Sem preizkusil,seveda...ni nobene razlike med preusmerjenim klicem in direktnim klicem,vedno mi pokaže enako...to mi je res malo moteče...saj v androidu ni kakšnih nastavitev za to funkcijo??

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ksz

A obstaja kaksen predvajalnik, ki podpira ios media format? Od nekaterih dobim posnetek narejen z iphonom ali ipadom pa ga moja tablica ne zna odpreti, enako velja za telefon galaxy nexus. Hvala za pomoc.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik beker pravi:
Sem preizkusil,seveda...ni nobene razlike med preusmerjenim klicem in direktnim klicem,vedno mi pokaže enako...to mi je res malo moteče...saj v androidu ni kakšnih nastavitev za to funkcijo??
Pravkar preizkušeno HTC Desire + Cyanogen
call.jpg

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Uporabnik osiris12345 pravi:
imamo kako aplikacijo z katero lahko downlovdamo YT komade v mp3 obliko?
http://www.androidzoom.com/android_themes/ringtones/youtube-to-mp3_bzifz.html?nav=related

UPS! APP NOT FOUND
That app seems to be not longer available on Android Market.
Youtube downloaderja na boš našel na Googlovem Marketu, saj Google kot lastnik youtube želi preprečit download vsebin

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Ali obstaja možnost večih računov/uporabnikov na androidu?
Pač na tablici bi rad, da bi imela 2 uporabnika možnost vsak svoje gmail in facebook aplikacije.

beker

Zelenc'
28. jul 2012
5
0
1
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Uporabnik beker pravi:
Pravkar preizkušeno HTC Desire + Cyanogen
call.jpg

beker

Zelenc'
28. jul 2012
5
0
1
Hmmmm..ja vidim da res monaco,meni na galaxyju s plus vedno napiše samo telefonsko številko in nič drugega...hvala