Uporabni programi za Android + opis + slike

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Ni bilo nekaj receno (mozno, da sem kaj zabrbljal), da ob uporabi druzga browserja, odpade najedanje z zaklepom?

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.390
319
83
Ker program je za pisat, da pišeš po ekranu s prstom, ta pa prepozna črko in zapiše. Recmo za sms-je recmo, da ni treba tipk iskat pa se matrat, da sam vlečeš po ekranu. Je kej tazga?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Pobje, a za Klik ze obstaja kaksna resitev, brez "odklepanja" zaslona?

Za Androide 2.x in 3.x se uporablja browser SandroB. Za Android 4.0.x pa uporabljam Firefox z dodatkom Certifikate Manager in se s tem izognem odklepanju s PIN-om

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Thank you!

FFox je nasplosno kul browser, al bi priporocal kaj drugega? Rabim nekaj simpl, bookmarki, tabi pa je to to.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.390
319
83
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
Ker program je za pisat, da pišeš po ekranu s prstom, ta pa prepozna črko in zapiše. Recmo za sms-je recmo, da ni treba tipk iskat pa se matrat, da sam vlečeš po ekranu. Je kej tazga?

Torej, tko k je google gesture, k prepoznava črke, da bi na tak način pisal sms. Se pravi nek gesture za sms. Je kej tazga?

Nazadnje urejeno:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik BeerBelly pravi:
Ali je tale Certificate Manager kakšen plugin, ki ga je potrebno posebej downloadati ali samo jaz ne vidim v menijih opcije?

Tako je. To je plugin za FF, ki se posebej downloada in inštalira.

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.072
89
48
Imaš kakšen link do tega certificate managerja, ker najdem samo cert manager, ki ga pa noče uvozit v najnovejši FF.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Obstaja kaka aplikacija katera bi na tablici zatemnila ugasnila zaslon.
Po nadgradnji Androida mi namrec ko gre tablica v spane pade tudi povezava ko sem na mobilnem omrezju.
Lahko dam 2 minuti do nikoli.
Ce dam nikoli mi zaslon skozi sveti in tako kuri baterijo.
Poskusal sem ze z vsemi turn off ampak pri vsakem sem zgubil tudi povezavo.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik mafijec pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Lahko snameš z mojega Dropboxa . Pri nastavitvah si pri Security označi, da dovoljuješ inštalacijo aplikacij iz neznanih virov.

Hvala ti lepa, kje pa dobim še managerja.

V nastavitvah FF izberi Add-on in poišči Cert Manager. Potem si iz namiznega FF izvozi NLB certifikat in Root certifikat od NLB. Skopiraj jih na root notranje kartice SGS. Potem spet v nastavitvah androidnega FF izbereš Add-on, tam že vidiš, da je Cert Manager inštaliran. Pikneš ga in ponudi ti uvoz certifikatov. To je vse. Jaz sem si potem https://mklik.nlb.si nastavil kot home page.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik halo pravi:
Obstaja kaka aplikacija katera bi na tablici zatemnila ugasnila zaslon.
Po nadgradnji Androida mi namrec ko gre tablica v spane pade tudi povezava ko sem na mobilnem omrezju.
Lahko dam 2 minuti do nikoli.
Ce dam nikoli mi zaslon skozi sveti in tako kuri baterijo.
Poskusal sem ze z vsemi turn off ampak pri vsakem sem zgubil tudi povezavo.

v nastavitvah od neta si pogledal?
Za wifi vem, da obstajajo nastavitve, da ga lahko ugasne hkrati z zaslonom.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Kateri file explorer uporabit za brskanje po datotekah na mreži? V glavnem uporabljam ES File Explorer, ki se super obnese, toda problem je, da datoteke na "LAN" tretira drugače kot lokalne. Predvsem me moti, da slike po defaultu odpre s svojim readerjem in ne omogoča izbire pregledovalnika ter da nima gumba "share". Pri datotekah na kartici pa vse normalno deluje.

Probal sem še Astro (prednaložen na A510), pa mi niti ni uspelo prit do shared datotek.

Mogoče še kaka druga ideja kako prit z QuickPic (btw zame daleč najboljši pregledovalnik slik) do datotek na mreži?