Uporabni programi za Android + opis + slike

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Preveri, če je kakšna nastavitev kateri program ES Explorer uporabi za pregled slike. Se zagotovo spomnim, da me je spraševal o tem.
Ja, ampak samo za slike, ki so na napravi. Za datoteke na LAN (izbereš zgoraj levo), pa nič ne vpraša, prav tako pri daljšem pritisku manjka "share" (ki ga uporabljam predvsem za dodajanje v dropbox in dodajanje k mailom)

krava

Majstr
5. sep 2007
3.675
342
83
www.kacnje.eu
Tale LAN bolj redko uporabljam (običajno dam kar na službeni FTP, kar je pri meni precej identično). Za pošiljanje na Sugarsync (podobno kot Dropbox), pa naredim kar običajno kopiranje (v Net jeziček, kjer je lahko oblačna storitev).

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Za prov tvoj primer sedaj nemorem probat. Po spominu se mi pa zdi, da vpraša s čim želim odpret datoteko. Ima tudi posebi možnost "open by". In seveda tudi share funkcijo.

Na začetku je izgled res bolj v stilu Total Commander na PC-ju (katerga se nikakor ne morem navadet), ampak dela in potem se izgleda malo navadiš:)

https://play.google.com/store/...y5YcGxvcmUiXQ..

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Če odštejem dejstvo, da imata oba (za moj okus) obupen vmesnik, mi nikakor ni uspelo ugotovit kako nastavim, da se slike ne odprejo z vgrajenim pregledovalnikom ampak da bi jih z quickpic

ssbilly1

Pripravnik
25. jan 2012
36
0
6
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Tale LAN bolj redko uporabljam (običajno dam kar na službeni FTP, kar je pri meni precej identično). Za pošiljanje na Sugarsync (podobno kot Dropbox), pa naredim kar običajno kopiranje (v Net jeziček, kjer je lahko oblačna storitev).

Al pa na SD oziroma root z daljšim pritiskom copy/paste in ga potem "sharaš" na email al krkoli
wink-1.gif

krava

Majstr
5. sep 2007
3.675
342
83
www.kacnje.eu
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Uporabnik krava pravi:
na Sugarsync (podobno kot Dropbox),
Se bom še tu registriral. Prilepi referal, da dobiš več prostora
cool-1.gif

Dobra ideja - mislim, da bi tale referal moral delovati:
Sugarsync
nahrung002.gif

Je pa SugarSync odlična zadeva (ima tudi klienta za Androida, ker smo ravno v tej temi, podpira pa ga tudi ES Explorer). Največji minus SugarSynca je to, da nima klienta za Linux in omrežje. Sicer pa zelo dobra stvar.

Nazadnje urejeno:

fritz

Fizikalc
26. jul 2007
358
27
28
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Viber

Oj sem naložil viber sedaj pa mi napiše ko hočem klicati preko njega sledeče:
Viber service is currently unavailable or being blocked. Please try......

Veš mogoče v čem je finta ?

lp

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.165
4
38
Maribor
Imam težavo...

Instaliral sem en live wallpaper, ki mi je ob zagonu samodejno inštaliral še par aplikacij. Vse skupaj sem nato odstrani, problem pa je, da od takrat naprej prejemam obvestila v smislu "zadeni novi i-phone". Sporočila se prikazujejo v status baru.

Kako ali kje naj to izklopim? Komercialna sporočila imam pri operaterju zablokirana.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Ma kdo rešitev kako na namizje namestit bližnjico do nekega .doc dokumenta? Tečno mi je vsakokrat hodit v My Files, Downloads, ...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.641
215
63
Kranj
canon mp540 imam priklopljen na pc, sharing mode itd....kako bi videl tiskalnik preko tablice acer a510...preko airprint ne najdem.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ksz

Ma kdo rešitev kako na namizje namestit bližnjico do nekega .doc dokumenta? Tečno mi je vsakokrat hodit v My Files, Downloads, ...

Inštaliraj si ES File Explorer. Ob pritisku na dokument imaš tudi opcijo shortcut, ki ti bližnjico do dokumenta prestavi na namizje.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.641
215
63
Kranj
monaco: grem probat :D

eh

To connect your classic printer, you will need to install Google Chrome on a Mac, Windows, or Linux computer that is connected to your printer. Once installed, enable the Google Cloud Print connector in Google Chrome.

kakšna durga možnost?

Nazadnje urejeno: