Uporabni programi za Android + opis + slike

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.843
141
63
Kaj nimaš ikonce za Moje datoteke na zaslonu
sprasujem se.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Nobene ikone moje datoteke ali kaj podobnega ni.

Samo nek program rabim, da pridem do datotek.

Zgleda, da bom res moral narediti reset s tovarniškimi nastavitvami;(

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.641
215
63
Kranj
S čim bi si lahko nadomestil GMAIL in FACEBOOK? Oba žreta preveč baterijo zaradi SYNC ON.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.675
342
83
www.kacnje.eu
Verjetno bo vsaka zadeva, ki bo imela vključeno stalno sinhroniziranje, pokurila več baterije, kot tista, ki tega nima. Verjetno pa ni tako kritično.

Če tega ne potrebuješ, pač posinhroniziraj ročno.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Citat:
Uporabnik ssbilly1 pravi:
Te programe lahko dobiš na "pašniku"
wink-1.gif

Imam programe za Samsung wildfire, le naložiti jih ne morem, ker ne morem odpreti datoteke saj wilfire nima naloženega nobenega "pregledovalnika datotek"

Kako naj potem naložim program, če ne morem pognati programa.

Kako naj pa to naredim brez dostopa na google play, ki ti zadeve naloži sam?

Preko programa htc sync se pa kolikor vem tudi ne da nič naložiti.

V tem je problem.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.165
4
38
Maribor
@fikus

Zbriši njegov račun iz telefona in se prijavi s svojim, ali pa naredi factory reset, pa se prijavi s svojim uporabniškim imenom.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
FoxFi

Deliš internet z drugimi in hkrati lahko tudi sam surfaš.
Testirano ta vikend na morju. Ena hrvaška sim kartica, brskal smo pa vsi hkrati.

unnamed.jpg

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.108
141
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
S čim bi si lahko nadomestil GMAIL in FACEBOOK? Oba žreta preveč baterijo zaradi SYNC ON.

Priporočam GreenPower, se da naštimat da se poveže na splet samo takrat ko je ekran vklopljen ali ko se ga odklene. Meni baterija skoraj 1dan več zdrži
wink-1.gif

Lp

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
FoxFi

Deliš internet z drugimi in hkrati lahko tudi sam surfaš.
Testirano ta vikend na morju. Ena hrvaška sim kartica, brskal smo pa vsi hkrati.

unnamed.jpg

Od Androida verzije 2.2 imaš hotspot že v sistemu.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Ok, ne vem zakaj sem imel v glavi, da ne moreš hrkati tudi sam surfat na istem telefonu?
Sedaj sem probal in dela.

Ni mi pa jasno zakaj zgoraj omenjeni programček vklopi wifi (ikonca se mi pobarva, da je vklopljen), če wifi izklopim, pa prekine tudi hotspot. Original android hotspot pa ne vklopi wifi-ja, ampak drugi se lahko priklopijo gor.

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
ali obstaja aplikacija za android Samsung allshare za ne-samsung tablice? Ta aplikacija je sicer po defaultu na samsung napravah...

rad bi uporabljal mojo kitajsko tablico (ki je sicer "skrekana" na model GT-I9100) s Samsung TVjem...

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ne štekam te. Allshare je samo samsungovo ime programa, ki implementira dlna/upnp protokol. Tisto kar sem jaz napisal so aplikacije, ki nadomestijo allshare.

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
vem, da je Allshare samo DLNA.
nevem pa, ali bi ne-samsung naprava z nameščenim recimo Bubbleunpnp zaznala samsungov recimo telefon preko aplikacije allshare in obratno?
torej, ali je allshare "zaklenjen" samo za samsung naprave?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik japke pravi:
vem, da je Allshare samo DLNA.
nevem pa, ali bi ne-samsung naprava z nameščenim recimo Bubbleunpnp zaznala samsungov recimo telefon preko aplikacije allshare in obratno?
torej, ali je allshare "zaklenjen" samo za samsung naprave?

upnp in dlna sta samo standarda za protokol za komuniciranje med napravami. Kako proizvajalec poimenuje program je pa njegova stvar;)

Ta čas ko mečkaš in čakaš, bi že lahko probal vse omenjene programe in videl če dela al ne
wink-1.gif