Uporabni programi za Android + opis + slike

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
en vprašanje: a je možno kako plačljivo app prenesti iz enga telefona na druzga, ker bo na drugem telefonu drug gmail account?

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
682
3
18
Samo na naprave z enakim google accountom gre, za drugi acc. jo bo treba še enkrat kupit.

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
43
Kranj
Obišči stran
ksz...sicer ni program...samo vprašam če se je še komu to zgodilo :
- ker sem na One X omogočil dropbox ( btw...sem mel rpej isto HTCja (desire) pa mi niso tolk šenkali )

Congrats on becoming a Dropbox Guru! We've awarded you 23 GB of bonus space for the next 24 months! You now have 27.5 GB on Dropbox. To get even more space, check out our upgrade options.

Thanks again for supercharging your HTC device with Dropbox!

Enjoy,
- The Dropbox Team

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Dobra reklamna poteza, na koncu imaš recimo 20 GB podatkov gori, ti poteče in ogromno ljudi bo sigurno plačalo dodaten prostor za naprej
tongue-1.gif

Jaz sem zato raje dal gor SkyDrive, čeprav zaenkrat na Androidu še nimajo avtomatskega uploada.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.843
141
63
Kako naj iz Google playa izbrišem seznam aplikacij, ki sem jih samo poskusno prenesel, potem pa izbrisal iz naprave. Kar nekaj se jih je nabralo in je sedaj postal razdelek "Druge aplikacije v moji knjižnici" nepregleden.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Kako naj iz Google playa izbrišem seznam aplikacij, ki sem jih samo poskusno prenesel, potem pa izbrisal iz naprave. Kar nekaj se jih je nabralo in je sedaj postal razdelek "Druge aplikacije v moji knjižnici" nepregleden.
to se tudi jaz sprašujem... Sploh ker imam tri različne naprave z istim accountom in se je res nabralo že kup zadev.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.843
141
63
Greš v nastavitve (Zgoraj desno pri imenu) in odstraniš kljukico pri napravi. Prikazuje ti ga ne več na prvi strani z tvojimi aplikacijami, v spominu tvojega računa pa ostane.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.843
141
63
Data switch (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.datalinkswitch&feature=search_result#?t=W10.) mi prikazuje puščice v modri namesto zeleni barvi. Se da to kje nastavit - spremenit. Imam pa ICS 4.0.4

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Awesome On Off - Smart Screen
Odklepanje in zaklepanje telefona brez fizičnih tipk.

Men je uporabno za doma in v pisarni. Odklepanje deluje preko premikanja oz tilt-anja telefona, zaklepanje pa tako, da greš 2x čez senzor na prvi strani. Tole zaklepanje mi še ni ratal čist v nulo naštudirat. Odklepanje pa je super.
Ko si velik v gibanju pa priporočajo izklop te funkcije (preko dropdown menija ali preko bljižnice na namizju)
Neke drastične porabe baterije nisem zasledil.

https://play.google.com/store/...XNvbWVvbm9mZiJd

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.455
3.830
113
davorinm.wordpress.com
tnx

A obstaja kaka druga možnsot prižiga telefona, razen s tipkov power? (Samsung Galaxy S2).

Kakšen program, android shortcut...ne vem. Tipka mi namreč ne dela več. Če mi zmanjka baterija je to to.