Uporabni programi za Android + opis + slike

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Kakšna pametna alternativa Facebook aplikaciji za na tablico? V aplikaciji je prijavljena moja boljša polovica, pa mi gre na živce stalno prijavljanje in odjavljanje. Mobilna browser verzija je zelo okrnjena, namizna verzija pa šteka in se čudno obnaša ne glede na browser.

Sedaj sicer uporabljam Friendcaster, samo mi ni preveč všeč...

Sedaj testiram Fast for FB Je tut bolj tak clean look, se ga je treba mal navadet. Ampak dela pa:)
Edino kar ne znam al pa ima bug, ne moreš gledat slik v galeriji. Se pravi, če nekdo objavi več slik v eno novo galerijo, ne moreš vseh slik pogledat. Trenutno rešujem tako, da me en klik loči do web fb strani in potem tam gledam slike.
Mal mi je čudno, da to ne bi delalo, zato upam, da je bug:.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.641
215
63
Kranj
samo sem res opazil. da je tale FB požrešen kot 100 mater, tudi baterijo kuri....FRIENDCASTER kdo sprobal?

pa berem še FLIPSTER?

Nazadnje urejeno:

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Friendcaster uporabljam, samo se malo čudno obnaša. Včasih se ne posodobi news feed, včasih so vse stvari podvojene... Pa delit slike drugih je problem...

Zdaj preizkušam sesmic, pa je zelo okrnjen...

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.300
26
48
Murska republika
V tej zmedi strani kjer najdeš vse mogoče nasvete in programe ne najdem ta pravega pa brez zamere, rabim program za odkrivanje brezplačnega Wifi, jih je precej pa bi prosil za nasvet katerega oz. kateri je dober in enostaven za uporabo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kot je rekel krava, oz greš v nastatvitve od wifi in vidiš seznam kaj vse ti najde in tisti ki nima ključavnice je odklenjen.
Za gesla hekat si pa prestar
tongue-1.gif

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Pri teh karticah na telefonu je problem, da štacunarski laser po navadi ne more odčitati črtne kode. Zaradi tega sem vrgel dol originalno Šparovo aplikacijo.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.272
1.779
113
40
Kako leto nazaj je bila ena igrica popularna pa se ne morem spomnit kako se ji reče - izgledalo je tako, da si šibal po enem "3D" poligonu in se z nagibanjem telefona moral izogibat oviram na poti...ta poligon pa je zavijal, se vzpenjal itd...ve kdo kako se ji reče?

In še nasvet za kake pametne, zanimive igre?

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.137
72
48
123
Zal ti ne morem odgovoriti na prvo vprasanje, za drugo pa:
Word hero: podobno kot boggle, 4x4 kvadrat s crkami, isces besede. V anglescini, igra se prek interneta.
Bubble shoot: streljas barvne kugle, enake barve ze sesujejo.

22. jul 2007
13.743
1.823
113
124
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Kako leto nazaj je bila ena igrica popularna pa se ne morem spomnit kako se ji reče - izgledalo je tako, da si šibal po enem "3D" poligonu in se z nagibanjem telefona moral izogibat oviram na poti...ta poligon pa je zavijal, se vzpenjal itd...ve kdo kako se ji reče?

In še nasvet za kake pametne, zanimive igre?
ti iščeš
tole

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
speedx

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Pri teh karticah na telefonu je problem, da štacunarski laser po navadi ne more odčitati črtne kode. Zaradi tega sem vrgel dol originalno Šparovo aplikacijo.
rocni laserji vlecejo, tisti vgrajeni v pult ne. V sparu imajo na vsaki blagajni, celo samopostrezni, tudi rocni terminal. Moram pa povedat, da se je situacija v zadnjih mesecih popravila in v trgovinah kar lepo sprejemajo te virtualne kartice.

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.272
1.779
113
40
Namestil sem si green power (free) in sem si nastavil, da se mi data poveze vsakih 15 minut za 1 minuto..kako je, če medtem dobim MMS? Program sprosti prenos ali samo dobim obvestilo o prejetju, in moram potem čakat na download ko se povezava vzpostavi (ko se prizge ekran)?

Je slučajno mozno tako nastavit, da bi se mi WIFI avtomatsko vklopil samo na določeni lokaciji (beri doma, pri moji)...ker drugje ne rabim ( v sluzbi sem na racunalniku itd)..baje to eni programi znajo...da preko gsm antene ve tvojo lokacijo in ko lovi dotična antena se prizge wifi..?

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Placljiva verzija ima tocno to, da se wi-fi vklopi samo na lokaciji, ki si jo dodal. Mms je push in dobis obvestilo v vsakem primeru, ko pa ga odklenes se ti tako ali tako sprozi data. Edino Facebook messenger mislim da vmes ne obvesca.

Jaz imam nastavljeno podnevi na eno uro po en min, ponoci pa na 4. S tem da imam nastavljeno da ko odklenem telefon, se mi povezava vzpostavi in po 5s (delay zato ker je telefon procesorsko slab in je bil po odklepu kako sekundo neodziven) sprozi sync.

Zs ce rabis zadnjega
wink-1.gif

uncle_sam

broker
25. sep 2007
3.272
1.779
113
40
Aha..facebook me ne zanima...podobno bo verjetno s skypom..da pač naloži ko ga odkleneš. Ampak ni panike, nisem nikol na skypu da ne bi bil aktiven.

Kaže, da najvecja razlika v porabi nastane zaradi prekinjanja network data..tak od oka mi vsaj 30-40% dlje zdrzi (bi bilo še več, ampak dosti pokurim s klici in prizganim ekranom)
cheer.gif