Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Kakšna pametna alternativa Facebook aplikaciji za na tablico? V aplikaciji je prijavljena moja boljša polovica, pa mi gre na živce stalno prijavljanje in odjavljanje. Mobilna browser verzija je zelo okrnjena, namizna verzija pa šteka in se čudno obnaša ne glede na browser.
Sedaj sicer uporabljam Friendcaster, samo mi ni preveč všeč...
Kateri format je pravi ?Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
Smart Barcodes (slo aplikacija)
https://play.google.com/store/...GJhcmNvZGUiXQ..
Aplikacija vam omogoča shranjevanje kartic za vaše priljubljene trgovine. Od sedaj vam več ni potrebno nositi vseh kartic, vaših priljubljenih trgovin, v denarnici - vse kartice lahko imate na enem mestu - vašem telefonu.
Več na povezavi zgoraj...
ti iščešCitat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Kako leto nazaj je bila ena igrica popularna pa se ne morem spomnit kako se ji reče - izgledalo je tako, da si šibal po enem "3D" poligonu in se z nagibanjem telefona moral izogibat oviram na poti...ta poligon pa je zavijal, se vzpenjal itd...ve kdo kako se ji reče?
In še nasvet za kake pametne, zanimive igre?
speedxCitat:
Uporabnik uncle_sam pravi:
Kako leto nazaj je bila ena igrica popularna pa se ne morem spomnit kako se ji reče - izgledalo je tako, da si šibal po enem "3D" poligonu in se z nagibanjem telefona moral izogibat oviram na poti...ta poligon pa je zavijal, se vzpenjal itd...ve kdo kako se ji reče?
rocni laserji vlecejo, tisti vgrajeni v pult ne. V sparu imajo na vsaki blagajni, celo samopostrezni, tudi rocni terminal. Moram pa povedat, da se je situacija v zadnjih mesecih popravila in v trgovinah kar lepo sprejemajo te virtualne kartice.Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Pri teh karticah na telefonu je problem, da štacunarski laser po navadi ne more odčitati črtne kode. Zaradi tega sem vrgel dol originalno Šparovo aplikacijo.