Uporabni programi za Android + opis + slike

fritz

Fizikalc
26. jul 2007
358
27
28
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Imam težavo...

Instaliral sem en live wallpaper, ki mi je ob zagonu samodejno inštaliral še par aplikacij. Vse skupaj sem nato odstrani, problem pa je, da od takrat naprej prejemam obvestila v smislu "zadeni novi i-phone". Sporočila se prikazujejo v status baru.

Kako ali kje naj to izklopim? Komercialna sporočila imam pri operaterju zablokirana.

probaj potegnit z marketa aplikacijo "AirPush Detector", meni je popucalo.

lp

Nazadnje urejeno:

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.165
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik fritz pravi:
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Imam težavo...

Instaliral sem en live wallpaper, ki mi je ob zagonu samodejno inštaliral še par aplikacij. Vse skupaj sem nato odstrani, problem pa je, da od takrat naprej prejemam obvestila v smislu "zadeni novi i-phone". Sporočila se prikazujejo v status baru.

Kako ali kje naj to izklopim? Komercialna sporočila imam pri operaterju zablokirana.

probaj potegnit z marketa aplikacijo "AirPush Detector", meni je popucalo.

lp

Hvala, mi je našlo aplikacije, ki me nervirajo.

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
to imam... a samo to al kaj?
smile-1.gif

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
A kdo ve kako bi v Go SMS Pro lahko nastavil kontakte po priimku in ne po imenu. In kako bi nastavil. da bi bili kontakti na ČŠÐŽ na pravem mestu (po abecedi) in ne na koncu liste.

Hvala za pomoč.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
mogoče jih vleče iz imenika oz contacts?
contacts + settings + display settings + contact sort

za šumnike pa ne bi vedu. samo dvomim, da kaj obstaja

FireMan

Fizikalc
19. sep 2007
276
43
28
Ne. V kontaktih imam po priimkih.

Po mojem, da ni rešitve. Pregooglal sem že ogromno, pa nisem našel nič.

LP

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Kateri browser uporabljate? Že nekaj časa imam Dolphin Browser HD, pa me malo mika novi Firefox ali Chrome, vendar se mi ne da nekaj na veliko testirat. Kakšne imate izkušnje?

Še vedno pa iščem kak pameten blacklist
smile-1.gif

Opera, sem zadovoljen
smile-1.gif

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.072
89
48
KSZ

Malo se je že pozabilo kaj je naslov teme. Moji zadnji uporabni programi:

GTalk's super notifier
Kaže v statusu ali je Gtalk online ali offline, uporabno, ker sem se že večkrat pozabil odjavit.
screenshot1.png

CallVibrate
Nastaviš, da ti telefon zavibrira, ko se klicoči oglasi, da ti ni treba tiščat telefona k ušesu dokler zvoni.
21b4f3d4172d6828c132fa222b39a4fa.png

exDialer
Dialer znan iz MIUI; hiter, pregleden, omogoča menjavo skina, super deluje T9 hitro iskanje (tudi imena s šumniki), za klicanje podrsaš ime na desno, za SMS na levo - znano iz Samsung telefonov
975512_2.jpg

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Imam HTC Wildfire a3333 z androidom in bi preko telefona rad prišel do datotek, da poženem nek program z sd kartice-kako naj to naredim?

Hotel sem naložiti astro manager, pa file manager,.... z google play pa mi napiše, da je ta telefon uporabljal nek uporabnik z drugim računom in naj se prijavim s tistim, ki ga pa nimam.

Obstoja kakšna rešitev?