Uporabni programi za Android + opis + slike

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik kebab pravi:
Ti tale da na voljo www. in .com tipko ko si na netu?

Ve mogoče kdo zakaj na orig. samsung romu če nastaviš na 3x4 tipkovnici ne pusti tipkati druga kot številke?

Mislim, da si lahko nastaviš ja.

EFX

Pripravnik
13. nov 2007
91
1
8
Živjo, iščem aplikacijo, s katero bi lahko snemal video, hkrati pa bi v video zakodirala tudi trenutno hitrost (pobrano preko GPS senzorja) - za snemanje iz avtomobila, kolesa, ipd.

Ali kaj takega sploh obstaja, oz. ali obstaja kakšen drug način, da bi prišel do željenega rezultata?

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
Endomondo
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.endomondo.android
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.endomondo.android.pro
aplauz.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Jaz uporabljam tega.
daily road voyager

Ti prikazuje in zapisuje hitrost, nadmorsko višino in GPS lokacijo (obkljukaš če kaj od tega hočeš). Ne moreš pa teh podatkov skupaj s filmčkom izvozit, če imaš FREE verzijo. Bo treba kupit.

Fajn je, ker ti filmčke ki jih ne shraniš, povozi. Tako da ne izgubljaš preveč prostora na kartici. Vse omejitve glede tega lahko sam nastaviš.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.843
141
63
Katera aplikacija prikaže status in število satelitov ločeno za GPS in Glonass. Tab 2 ima namreč tudi sprejem glonass satelitov.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Vsi telefoni s touch screenom imajo detektor bližine, ki ti med klicem zaklene zaslon. Če ti to ne dela, je s telefonom nekaj narobe.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Jaz uporabljam tega.
daily road voyager

Ti prikazuje in zapisuje hitrost, nadmorsko višino in GPS lokacijo (obkljukaš če kaj od tega hočeš). Ne moreš pa teh podatkov skupaj s filmčkom izvozit, če imaš FREE verzijo. Bo treba kupit.

Fajn je, ker ti filmčke ki jih ne shraniš, povozi. Tako da ne izgubljaš preveč prostora na kartici. Vse omejitve glede tega lahko sam nastaviš.
še kaka alternativa?

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Vsi telefoni s touch screenom imajo detektor bližine, ki ti med klicem zaklene zaslon. Če ti to ne dela, je s telefonom nekaj narobe.

ali pa cenen ovitek. na sensationu je 98% krivo to
smile-1.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Zanima me če za android obstaja kakšen programček, s pomočjo katerega bi iz youtub-a snel komad in ga shranil direktno na telefonček.

Sicer ni direktno aplikacija za android, zagotovo pa kdo pozna kakšno dobro rešitev.
Ali obstaja kakšna aplikacija, za win 7, ki bi ti direktno na namizje računalnika prikazala googlov koledar (enako kot na androidu) in bi vanj lahko direktno shranjeval dogodke? Enako me zanima za opomnike/opravila.
Zanima me pa direktna aplikacija na namizju Win, ne kakšna povezava z kakšnim od mail odjemalcev.

EFX

Pripravnik
13. nov 2007
91
1
8
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Jaz uporabljam tega.
daily road voyager

Hvala, tole zgleda obetavno!
nahrung002.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
iMediaShare https://play.google.com/store/...WFub3IuYW1zIl0.

Zanimiva aplikacija z dvojno koristnostjo. V osnovi je to DLNA server. Torej se poveže v domače wi-fi omrežje in se obnaša kot media server. To pomeni, da lahko preko DLNA kompatibilnih naprav gledamo vsebino, ki jo imamo na telefonu (slike, video posnetke) ali preko katerega izmed spletnih kanalov kot so Discovery, National Geographics, AutoBild,Cnet, Animal planet... Uporabno predvsem za lastnike boljših televizorjev z DLNA podporo (brezhibno deluje na Samsungu LE46B650, starem 2,5 leta.
IVCQt_lIGEyHTUhNvQWXiOuFyljIhppf1KdPvW_A3zRjPAqH0AuJ79pcYB7jG9Esnw=h230

Druga uporabna prednost pa je enostavno gledanje video vsebin iz zgoraj omenjenih kanalov na mobilni napravi

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Če pa nimate dlna kompatibilnih komponent ali nočete imeti skos prižganega TV-ja, je pa spodnji video za vas
wink-1.gif

Ideja je bila, da se kupi en pocen telefon, ki se ga dobi za recimo 20€, po potrebi še eno microSD kartico in predvajate musko na hifi-ju.
Upravljate pa s svojim drugim telefonom.

Muska je lahko shranjena na:
- pocen telefonu
- vašem osebnem telefonu
- domačem strežniku
- ali na pc-ju v šerani mapi

http://youtu.be/uEnjPRY_RFY

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Kaj googlemaps so zdaj čist čist offline?

edit: grem probat... jebes das ljubljana- munchen ... area is to large
bonk.gif

can not comple.... without data connection.
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.165
4
38
Maribor
Danes mi je moj foun prenehal updejtat/inštalirat programe preko WLANa. Preko mobilnega interneta pa gre.
Ima kdo kakšno idejo, kaj bi lahko bilo?

Kar downloada v neskončnost a nikoli ne konča.