Uporabni programi za Android + opis + slike

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik mcn pravi:
Ja, v bistvu sem iskal nekaj podobnega.

kateri poceni telefon (lahko do 50€) bi prišel v poštev?

Kak htc se najde na bolhi. Pa glej da ima za kartice rezo

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.165
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Restart routerja? Običajno pomaga
smile-1.gif

Ni pomagalo
confused-1.gif

Ratter

Zelenc'
20. jan 2011
14
0
1
A mi lahko kdo pove kakšne so free možnosti komuniciranja z dopusta?
Jaz sem v Turčiji v hotelu,hčerka pa doma v Sloveniji.
Oba imava android telefon.V hotelu je WiFi.
Lahko je tudi pisanje textovnih sporočil.Ni nujno govorno.
Eno možnost sem sicer že ugotovil.Gmail talk.Dela.
Me pa zanima,če je še kakšna druga opcija.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.941
683
113
Citat:
Uporabnik Ratter pravi:
A mi lahko kdo pove kakšne so free možnosti komuniciranja z dopusta?
Jaz sem v Turčiji v hotelu,hčerka pa doma v Sloveniji.
Oba imava android telefon.V hotelu je WiFi.
Lahko je tudi pisanje textovnih sporočil.Ni nujno govorno.
Eno možnost sem sicer že ugotovil.Gmail talk.Dela.
Me pa zanima,če je še kakšna druga opcija.
Skype?
sprasujem se.gif

Ratter

Zelenc'
20. jan 2011
14
0
1
Če berem komentarje uporabnikov na marketu,se Skype baje precej sesuva.
Nisem pa sam poskusil.Ravno zaradi komentarjev.

Ratter

Zelenc'
20. jan 2011
14
0
1
Nobody najlepša hvala,To bo to.Bom stestiral.
Če berem komentarje na Marketu za Viber so vsi zadovoljni.
Hvala še enkrat.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Sam bi priporočal Skype. Res je, da je Viber kar soliden, vendar ima več težav ne nekaterih telefonih (mislim, da sploh SGS).
Jaz sem nad Skype na androidu obupal. Imam sicer .apk na kartici in če nameravam naredit kak daljši klic v tujino ga namestim (pač imam še nekaj kredita gor), drugače se mi na HTCju viber veliko boljše obnese.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Kako bi se dalo iz androida printat na printer, ki je priklopljen v mrežo (direkt na router - ni noben računalnik prižgan, tako da CloudPrint ne pride v poštev)?

krava: hvala, bom probal zadnjo verzijo naložit pa da vidim

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Ali obstaja kakšen program, ki bi snemal s kamerco dogajanje, ekran bi pa bil ugasnjen?

Recimo, telefon bi uporabljal za navigacijo, v ozadju bi pa snemal dogajanje na cesti in shranjeval na SD kartico...

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Kako bi se dalo iz androida printat na printer, ki je priklopljen v mrežo (direkt na router - ni noben računalnik prižgan, tako da CloudPrint ne pride v poštev)?

krava: hvala, bom probal zadnjo verzijo naložit pa da vidim

Printer mora podpirati HP eprint ali kako podobno zadevo in printaš preprosto tako, da datoteko pošlješ na unikaten elekronski naslov, ki si ga prej skreiraš na internetu. Več lahko prebereš tukaj

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Par strani nazaj omenjen DailyRoads Voyager https://play.google.com/store/...XJvYWRzLnYiXQ.. to lepo opravlja.

Drugače pa ima Ucam (meni najljubša aplikacija za fotografiranje), tudi opcijo spy cam. Ali pa Mobile Hidden Camera https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zecurisoft.mhc1202&feature=search_result oz kateri koli spy cam iz marketa.

Ampak jaz bi rad, da uporabljam recimo navigacijo (Sygic, iGO Primo...) in hkrati da se v ozadju snema, kar se dogaja na cesti?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sem šel preverit če se da.
Nastavil snemanje v DRV, pritisnil gumb HOME, in zagnal iGO myway. Navigacija delala, v ozadju pa je DRV vse posnel.
Ne pozabi v nastavitvah odkljukat možnost snemanja v ozadju.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik sylver pravi:
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Par strani nazaj omenjen DailyRoads Voyager https://play.google.com/store/...XJvYWRzLnYiXQ.. to lepo opravlja.

Drugače pa ima Ucam (meni najljubša aplikacija za fotografiranje), tudi opcijo spy cam. Ali pa Mobile Hidden Camera https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zecurisoft.mhc1202&feature=search_result oz kateri koli spy cam iz marketa.

Ampak jaz bi rad, da uporabljam recimo navigacijo (Sygic, iGO Primo...) in hkrati da se v ozadju snema, kar se dogaja na cesti?
Saj pri DailyRoads Voyager imaš možnost aktivirat v nastavitvah "Background mode", kjer se v ozadju snema. Celo nastaviš lahko, da se ti kakšna tipka (npr.za slikat, če hočeš v kakem trenutku še hi-res sliko) kaže preko zaslona navigacije.