Uporabni programi za Android + opis + slike

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
ICS ima sistemsko podporo za certifikate. SW je ICS browser+. Slaba stran tega je, da moraš uporabljati PIN ali vzorec za vsako odklepanje telefona.
Lahko pa uporabiš FF s cert managerjem. V FF 10.x to lepo deluje, v FF 14 pa hudiča nisem spravil do delovanja.

sabla

Zelenc'
26. nov 2011
10
0
1
Citat:
Uporabnik sabla pravi:
se moje zelje.
za tablco bi imel en kulturni videoplayer za videospote,tak da se da filmcke enostavno prestavit naprej itd.
en video downloader za shranjevat stvari v mal boljsi kvaliteti
pa se en problem,ki pa se nepojavlja vednlo: ko probam kaksno stvar snet z neta mi odpre samo ono opcijo da mi stvar
nalozi na drugo napravo in to potem leti avtomatsko na telefon,tablca je mpman mp 720 samo z wifi.
lep pozdrav in hvala

torej kakak ideja za mene
sprasujem se.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
original video player ti ni dovolj? Kaj te stane, če probaš tri in vidiš kater ti je všeč? Probaj MXplayer.

video downloader v mal boljši kvaliteti, ni mi jasno kaj bi rad.
YT posnetkov s telefonom ne smeš (googlova politika) dol vlečt, zato tut ni aplikacije v play store. Z neta pa lahko inštaliraš tubemate.

pa to mi tut ni jasno kako ti stvar naloži na drugo napravo.

ssbilly1

Pripravnik
25. jan 2012
36
0
6
Citat:
Uporabnik sabla pravi:
Citat:
Uporabnik sabla pravi:
se moje zelje.
za tablco bi imel en kulturni videoplayer za videospote,tak da se da filmcke enostavno prestavit naprej itd.
en video downloader za shranjevat stvari v mal boljsi kvaliteti
pa se en problem,ki pa se nepojavlja vednlo: ko probam kaksno stvar snet z neta mi odpre samo ono opcijo da mi stvar
nalozi na drugo napravo in to potem leti avtomatsko na telefon,tablca je mpman mp 720 samo z wifi.
lep pozdrav in hvala

torej kakak ideja za mene
sprasujem se.gif

Mogoče BSPlayer, za filme s podnapisi je super, totalne nastavitve, pa še naše gore list
wink-1.gif

sabla

Zelenc'
26. nov 2011
10
0
1
pri original playerju me zivcira to da mors vsak filmcek posebi odpirat,tud ko se konca en morm rocno zagnat drugega....poizkuso sem nalozit mx plajer pa mi ga sname brez kodekov,ki jih pa pol ob opozorilu da jih ni po kliku na zacetek na iskanje ne najde samodejno.... oz tudi rocno jih ko jih najdem drugje ne morem prepricat da bi delal.

na motoroli milestone mam sicer en downloader ki dela kr ok sam sname posnetke v slabsi kvaliteti,zato bi zelel met kaj bolsga ce bi slo....

da mi pa dolocene zadevo naloz na telefon namest na tablco pa tud men ni jasn.imam dve enake motorole sicer z razlicnimi nadgradnjami sistema a mi to nalaga sam na eno....bom posliko in prlepo zadevo.

hvala za pomoc.lp

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
ES media player ali pa QuickPic?

Jaz pa bi rabil aplikacijo za video klice. Imam gor cyanogen in nima podprte videotelefonije, bi jo pa zdaj zaradi določenih razlogov potreboval.

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Tega zdaj testiram. Sicer ni čisto to kar iščem (nima možnosti alertov s klici, kot TALE) , samo deluje kar zanimivo na wi-fi.

Pravzaprav bi bila idealna kombinacija obeh programov
cool-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Katero pa tipkovnico uporabljate? S stock (CM7) nisem najbolj zadovoljen, spogledujem se z SlideIT, TouchPal in SwiftKey3
Kakšne izkušnje s swype ?

kebab

Pripravnik
23. jan 2008
612
1
18
Ti tale da na voljo www. in .com tipko ko si na netu?

Ve mogoče kdo zakaj na orig. samsung romu če nastaviš na 3x4 tipkovnici ne pusti tipkati druga kot številke?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kakšen app ki bi pokazal kateri podatki žrejo baterijo? NEkaj mi na natu full uporablja baterijo pa ne vem kaj.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.843
141
63
Kako spravit Sygic navigacijo iz spomina telefona na SD kartico, ker je na telefonu bolj malo prostora? Avtomatsko ti ga instalira kpl z zemljevidi na telefon.