Samsung galaxy s2 + ICS + kateri sw za najenostavnejso uporabo sparkasse spletne banke s certifikatom?
Tnx
Tnx
Citat:
Uporabnik sabla pravi:
se moje zelje.
za tablco bi imel en kulturni videoplayer za videospote,tak da se da filmcke enostavno prestavit naprej itd.
en video downloader za shranjevat stvari v mal boljsi kvaliteti
pa se en problem,ki pa se nepojavlja vednlo: ko probam kaksno stvar snet z neta mi odpre samo ono opcijo da mi stvar
nalozi na drugo napravo in to potem leti avtomatsko na telefon,tablca je mpman mp 720 samo z wifi.
lep pozdrav in hvala
Citat:
Uporabnik sabla pravi:
Citat:
Uporabnik sabla pravi:
se moje zelje.
za tablco bi imel en kulturni videoplayer za videospote,tak da se da filmcke enostavno prestavit naprej itd.
en video downloader za shranjevat stvari v mal boljsi kvaliteti
pa se en problem,ki pa se nepojavlja vednlo: ko probam kaksno stvar snet z neta mi odpre samo ono opcijo da mi stvar
nalozi na drugo napravo in to potem leti avtomatsko na telefon,tablca je mpman mp 720 samo z wifi.
lep pozdrav in hvala
torej kakak ideja za mene![]()
Kaj pa kakšna zadeva, da bi na wi-fi lahko zadevo v živo spremljal, in te ob kakem hrupu še dodatno opozori?Citat:
Uporabnik aviator pravi:
https://market.android.com/details?id=dk.mvainformatics.android.babymonitor
uglavnm HUDO, če ravno niste z otrokom doma in ste kje na počitnicah zelo pride prav
BABYFON
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
kakšen app ki bi pokazal kateri podatki žrejo baterijo? NEkaj mi na natu full uporablja baterijo pa ne vem kaj.
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
kakšen app ki bi pokazal kateri podatki žrejo baterijo? NEkaj mi na natu full uporablja baterijo pa ne vem kaj.