Uporabni programi za Android + opis + slike

Jacky

Pripravnik
20. jul 2007
261
0
16
Obišči stran
S katerim programom pa se da videti, koliko poti sem prehodil. Namreč dostikrat se sprehajam po brezpotjih, pa na koncu ne vem zakaj me noge bolijo. Rabim nekaj čim bolj preprostega in malo požrešnega ( baterija)

Nazadnje urejeno:

krava

Majstr
5. sep 2007
3.675
342
83
www.kacnje.eu
Če se ne motim, je podobno na Skypu in Vibru - cca. 1 MB na minuto. Ampak sem po kar nekaj preizkusil raje na Skypu. Se mi zdi zadnja verzija precej v redu. Škoda edino, ker nima nastavitve, da bi bil "available" takrat, ko sem v Wifi območju.

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Zanima me en dober backup za androida. Recimo da dam backup dam gor novi rom pa mi povrne vse podatke in programe v takšno stanje kot je prej bilo.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.457
3.830
113
davorinm.wordpress.com
Obstaja kak program, ki bi mi omejil podatkovni dostop preko mobilnega omrežja in omogočil samodejno iskanje odprtih wi-fi omrežij in priklop na njih?

Grem v tujino in ne bi rad spet nabil računa.

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Zanima me en dober backup za androida. Recimo da dam backup dam gor novi rom pa mi povrne vse podatke in programe v takšno stanje kot je prej bilo.

Titanium Backup, ampak rabiš root

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Torej še ker drugi backup da najprej rootam telefon
smile-1.gif

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Obstaja kak program, ki bi mi omejil podatkovni dostop preko mobilnega omrežja in omogočil samodejno iskanje odprtih wi-fi omrežij in priklop na njih?

Podatkovni prenos onemogočiš direkt v androidu, pa se ne bo povezoval... za Wifi pa jaz uporabljam Wifi Manager

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

nastavitve + mobilna omrežja, tukaj imaš vse na off in si varen (če nimaš kakih čudnih aplikacij gor)
wifi pustiš skos prižgan in v njegovih nastavitvah daš kljukico na "obvestilo o omrežju"

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.529
890
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Verjetno je že kje napisano a 107 strani je preveč, da to preiščem...OK, zanima ali obstaja kakšna aplikacija za delanje screenshotov? Imam namreč gps tablico z android verzijo 2.3.4 in bi nujno rabil tak program...aja, naj povem, da opcija preko ddms toola na tej napravi ne deluje, saj mu ne pašejo komercialni googlovi USB gonilniki, kar pomeni, da lahko napravo povežem samo kot mass storage.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:

data roaming - off
restrict background data - on

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.898
708
113
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Verjetno je že kje napisano a 107 strani je preveč, da to preiščem...OK, zanima ali obstaja kakšna aplikacija za delanje screenshotov? Imam namreč gps tablico z android verzijo 2.3.4 in bi nujno rabil tak program...aja, naj povem, da opcija preko ddms toola na tej napravi ne deluje, saj mu ne pašejo komercialni googlovi USB gonilniki, kar pomeni, da lahko napravo povežem samo kot mass storage.

Od googla gonilniki itak pašejo samo na googlove telefone. Uradnih ADB gonilnikov pa ni (navadno so na strani proizvajalca ali na priloženem CDju)? Za katero tablico se gre?