Uporabni programi za Android + opis + slike

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
ES all the way. Uporabljam ze lep cas in vse dela, ima ftp, smb, dropbox in sftp podporo. Odlicna zadeva

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Evo en kratek test mi je podal naslednje rezultate

Solid Explorer nisem prišel do konca testa, ker je začel metat ven erorrje
ES File explorer ne zna urejat in preimenovat sistemskih datotek. Ui in funkcijsko zelo vredu.
Ghost commander tudi ne zna delat s sistemskimi datotekami. Pa nekak se nisem mogu navadet na njegov ui oz. način dela z njim.

Moj zamgovalec je X-plore
Zna delat s sistemskimi datotekami. Dizjan je bolj tko tko. Ima hiter dostop do funkcij in do share-naih računalnikov v mreži. Ima tudi oblačne servise (google drive, drop box, box, sugarsync)

https://play.google.com/store/...y5YcGxvcmUiXQ..

Zelo pomembno pa je, da je telefon rootan in da programu v njegovih nastavitvah določte te super pravice. Ker drugač noben ne zna delat s sistemskimi datotekami.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.165
4
38
Maribor
Če se prav spomnim, zna ES File explorer tudi delati s sistemskimi datotekami.
Moreš pa v nastavitvah to omogočiti.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.165
4
38
Maribor
Iščem eno aplikacijo in sicer:

- da mi najde lokacijo preko GPSa
- da lahko shranim to lokacijo
- zraven dodam kak komentar
- po možnosti še sliko

Torej aplikacijo, da bi si lahko naredil neko bazo lokacij, z opisi... Pač da lahko pogledam za nazaj, kje sem vse bil, kako je tam zgledalo, pa točno lokacijo.

ssbilly1

Pripravnik
25. jan 2012
36
0
6
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Preko 3g ne bo šlo. Razen če na ruterju odpreš port 135 , kar pa je zelo slaba ideja. Pa še nekateri internet providerji blokirajo ta port.

Če hočeš dostopati do datotek na domači mašini si gor instaliraj ftp ali webdav server.

Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
Samba v Ghost commanderju deluje samo če si povezan preko wireless v lokalno omrežje, v tem primeru pa lahko dostopaš do datotek računalnika.

Hvala, bom probu ftp server. A mogoče kdo priporoča kerga za uporabo z ES File Explorer-jem. Drgač pa uporabljam VPN, super stvar, sam da mi pri Dzo's Aurora ICS for u8800 ne dela. Sm pa v kontaktu z razvijalcem in bo vključu popravek za kernel v nasljednji update
cheer.gif

Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
kaj imaš to za eno zadevo, da ti kaže procente v krogcu od baterije?

To je dzo-jev [ROM] Aurora ICS 4.0.4 for u8800 z (mojim) prirejenim samo za baterijo SystemUI.apk
grims-1.gif

ssbilly1

Pripravnik
25. jan 2012
36
0
6
Ne moreš verjet. Ravno napišem zgornji post in grem pogledat kaj je kej novga in aleluja
grin1.gif
VPN DELA

Samo dva dni nazaj sva bla v kontaktu glede zadeve in evo
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:

- po možnosti še sliko

Torej aplikacijo, da bi si lahko naredil neko bazo lokacij, z opisi... Pač da lahko pogledam za nazaj, kje sem vse bil, kako je tam zgledalo, pa točno lokacijo.

Kaj pa kak sports tracker?
V osnovi je namenjen bolj beleženju cele poti. Ni pa problem tudi samo točko dodat, sliko zraven in tudi komentar. Vse syncaš na net kot zasebno, lahko pa javno aki pa šeraš na fb, twiter....
Edino slabe fotke uploada na net.

https://play.google.com/store/...HQuYW5kcm9pZCJd

Sniper

Fizikalc
24. jul 2007
169
42
28
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:

- po možnosti še sliko

Kaj takega. https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.sitis.android.geocam
Posnameš fotko, zraven fotke je zemljevid z označeno točko, koordinate, azimut. Lahko pa še pdf poročilo narediš.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.165
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:

- po možnosti še sliko

Hvala vsem za informacije.
Sem našel en tak app in sicer My trip recorder. Je pa izgled precej grd.

Razmišljam pa tudi, da bi vzel kar Catch notes + Compass...

bocco

Pripravnik
17. feb 2011
157
0
16
Se vnaprej opravičujem, ker sem prepričan, da je verjetno to že kdo iskal, jaz pa nisem niti iskal... Rabim program za glasovno klicanje. Če že ni ravno program s prepoznavo slo jezika, pa vsaj takšnega, da si sam shranim zvočno posnet ukaz za klic številke. Rabim za klicanje v avtomobilu, stara nokia mi je to omogočala, pri androidu pa še nisem našel ustrezne aplikacije....

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Pardon.
redface-1.gif

Ne vem zakaj sem, ko sem na hitro prebral vprašanje imel v mislih apk, s katero bi se lahko z glasovnim ukazom oglasil.
Vem, da sem to nekaj časa nazaj ful iskal.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
kaj vse pa to spremeni oz potegen za sabo?
napiše da je sistemska aplikacija in potm ima dostop do vsega živega.

kaj pa če se jo naveličam, kako grem nazaj na original?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:

- po možnosti še sliko

Jaz imam tega in sem zelo zadovoljen

everytrail pro