Uporabni programi za Android + opis + slike

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.207
5
38
Kranj
rener.info
Citat:
Uporabnik tistiglih pravi:
Sam sem jo probal pred kakim letom in mizerno pogorel
frown-1.gif
Enako..
rolleyes-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.108
141
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Škoda je edino, da ne moreš uvozit slike kot ozadje, da bi bolj original zgledalo, zato te včasih kaka blagajničarka čudno pogleda. Pa terminali na sparovih avtomatskih blagajnah ne poskenirajo, z ročnimi čitalci pa ni težav.

Saj imas tudi na avtomatskih posebej rocni skener in si poskeniras :) Meni vecinoma uspe povsod in jim omenim da je to njihova kartica v elektronski obliki :D Drugace je Kay ring zakon.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Zadevo si lahko vsak sam naredi. Odvisno od znanja in ideje pa kako bo fency izgledalo;)
Pofotkaš original kartico/kodo, v photoshopu jo prilagodiš na velikost zaslona telefona in po željaš dodaš grafično ozadje.
Shraniš slike v galerijo v novo mapo "kartice";)

Odkril še en dober app.
Prenos podatkov med dvema napravama (telefon/tablica)
Testirano s prenosnom 60 slik med dvema SGS2. Za eno sliko potrebuje cca 2-3sek.

https://play.google.com/store/...GV0cmFuc2ZlciJd

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Kaj ni to že znotraj androida (Wireless and network) kot Wi Fi Direct settings ali je kaka razlika?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Ko sem imel na obe telefonih 2.3.4 je delalo.
Sedaj imam na enem ICS 4.0.3 na drugem pa še vedno 2.3.4 pa se ne najdeta med seboj.

Pa če me spomin ne vara, takrat ko prenašaš prekine wifi, torej ne moreš surfat. Pri tem programu pa lahko surfaš vmes, ko se prenaša.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.898
708
113
Wifi direct je na voljo komaj na Android 4.0 in novejših verzijah, tako da ni čudno da se ti telefona med seboj ne najdeta. Prej pa vprašanje kako ti je zadeva delovala. Lahko da preko bluetooth, lahko pa preko wifi omrežja v klasičnem file sharing načinu.

MAKY_

Fizikalc
10. nov 2007
1.199
2
38
Obišči stran
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Wifi direct je na voljo komaj na Android 4.0 in novejših verzijah, tako da ni čudno da se ti telefona med seboj ne najdeta. Prej pa vprašanje kako ti je zadeva delovala. Lahko da preko bluetooth, lahko pa preko wifi omrežja v klasičnem file sharing načinu.
emmm galaxy s2 in note imata oba tudi v 2.3.6 različici že wifi direkt...

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.898
708
113
Potem pa si je očitno samsung sam implementiral to funkcionalnost. Uradno pa je v Androidu podprta od verzije 4.0.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.260
-8.943
113
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Potem pa si je očitno samsung sam implementiral to funkcionalnost. Uradno pa je v Androidu podprta od verzije 4.0.
LG Optimus Hub ima Wi-Fi direct na androidu 2.3.4

Ales

Pripravnik
7. avg 2007
403
3
18
Lichtenwald
A obstaja kakšen program, ki aplikacije v mrežnem pogledu razporeja po abecednem vrstnem redu? Moti me, ko odstranjujem aplikacije nastanejo "luknje" oz. nazadnje nameščene aplikacije so na koncu. Uporabljam privzeti launcher na 2.3.6 androidu, pa recimo, da ne bi uporabljal drugih launcherjev.

Saeed

Pripravnik
19. nov 2008
373
4
18
Iščem aplikacijo za skeniranje vizitk...nikjer nisem zasledil nič, da bi pravilno in kvalitetno delovalo.

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Citat:
Uporabnik Saeed pravi:
Iščem aplikacijo za skeniranje vizitk...nikjer nisem zasledil nič, da bi pravilno in kvalitetno delovalo.

Od teh sem enkrat videl video še takrat na Nokii, da jim deluje nisem pa sam preizkusil (Mislim, da so ruska firma imajo tudi dober program za prepoznavo teksta, ki dobro deluje). Ni pa poceni.

https://play.google.com/store/...mlsZS5iY3IiXQ..

Maš tudi lite verzijo, nisem pa prebral kakšne omejitve ima.
Od zastonj variant pa zna včasih tudi Google Goggles ugotovit, da gre za vizitko in predlaga shranit kot kontakt z večino podatkov.

Jason

Fizikalc
20. avg 2009
695
51
28
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Mapa Delo na SD.

sploh ne najdem te mape. niti na sd, niti na internem spominu. sploh pa mislim, da ne shranjuje na sd, ker ne postaja nic bolj zasedena, ko dol jemljem nove stevilke.

boogle

Pripravnik
29. apr 2008
287
0
16
A obstoja kak app, ki bi ob kliku na njegovo ikono/šortkat posnel sliko s fotoaparata (kr na slepo kamor je pač usmerjen) in takoj pripravil mms s pripeto sliko?

22. jul 2007
13.755
1.829
113
124
1. del reši TA program, za nadaljno avtomatsko pošiljanje preko mms-a ne bi vedel, edina opcija je mogoče recimo z dropboxom
sprasujem se.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
TweetCaster for Twitter app še komu full nabije procesor in se ne ugasne ko ga zapustiš?
Men ga nabije čez 30%, telefon postane full vroč, baterijo vidno prazni in app laufa dokler ga posebi ne ubijem.
Pa sta bila že dva updejta, sem že odstranil in nazaj namestil pa še vedno isto.
Vsi ostali app-i mi normalno laufajo.

imam pa sgs2, ics 4.0.3