Uporabni programi za Android + opis + slike

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Ksz

Pozna kdo, če sploh obstaja aplikacija ali pač kaj podobnega za organizacijo slik po mapah, npr. službeno, privat, zabava... pač, da je možno direktno sortiranje slik po mapah, ker se prerado lahko zgodi, da kdo vidi več kot mu je potrebno :) . Lahko tudi že pred samim slikanjem ali snemanjem.
Hvala in LP

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
SGS2 ima že po defaultu aplikacijo "moje datoteke". S to potem narediš poljubno št. map in sortiraš slike. V galeriji so potem tudi vidne vse te mape. Mape pa lahko delaš tudi s katero drugo aplikacijo z marketa.
Imaš tudi aplikacije, da lahko zaklepaš. Samo še nisem uporabljal tko d ane vem točno kaj vse in kako lahko zaklepaš.

To gre tu tmen na organ, ko nekomu daš za pogledat in rečeš 3 slike v desno, on pa pol še pol ure lista. Sedaj vedno stojim zraven in diham za ovratnik. Ko vidim, da gre predaleč pa vzamem. Jst tut ne brskam po njegovih predalih, ko pridem na obisk!

Steve

Guru
13. avg 2007
10.038
1.949
113
vceraj je izslel google currents, skupek clankov iz vseh moznih virov. na androidu mislim da nima konkurence, na ios pa konkurira zelo priljubljenem flipboardu

roCkY

Guru
2. sep 2007
2.595
501
113
uraden izid včeraj?
Kaj hudiča pa rabim že kar nekaj mesecev? Je bila verjetno še beta, ki sem jo nekje o naklučju staknil.

Definitvno pa super app.
A Alter mu nekj ne paše. Slo-tech recimo pa kar lepo "pozoba". A ni kaj prida uporabno za forume zaradi sinhronizacij in posledično neažurnosti.
Za članke, slike itd. pa predvsem na tablici zelo uporaben koncept.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.038
1.949
113
predstavljaj si kot.revijo, v kateri so clanki po tematiki nametani skupaj iz vseh vetrov

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
A obstaja kakšen program da ti pokaže na namizju v katerem omrežju si?

Že našel na eni od prejšnjih strani!

Nazadnje urejeno:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Še za ostale, da ne bodo iskali.
smile-1.gif

Jaz zato uporabljam PHONO.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.260
-8.943
113
Je kakšen programček za virtualne tipke?
Crknila mi je return tipka, kar je zelo smotano v določenih primerih
crazy1.gif
pa bi bilo fino, če bi se jo dalo imeti vsaj v kotu enkrančka.
Ali še bolje, če bi se dalo spremeniti namembnost fizičnih tipk?

22. jul 2007
13.755
1.830
113
124
Cool zadeva ali mogoče zna prepoznati tudi operaterja omrežja, da bi recimo na koncu meseca lahko naredil procentualno statistiko v katerem omrežju si bil, to govorim recimo za tušmobil in njihovem gostovanju pri mobitelu
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno: