Uporabni programi za Android + opis + slike

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.641
215
63
Kranj
jaz imam xs paket - 50%, meni prav price :p pa nekdo ki ima tuševih 5€ recimo tudi hehe.

proteus

Pripravnik
25. nov 2011
709
2
18
Za doma imam zadost zakupljenih kolicin. Iz tujine klicem preko skypa, edino ce res koga moram klicat na telefon uporabim Viber. Smsi pa letijo z Whatsapp.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.111
142
63
okolica mesta
Aha, še bolje pa skype
smile-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik proteus pravi:
Za doma imam zadost zakupljenih kolicin. Iz tujine klicem preko skypa, edino ce res koga moram klicat na telefon uporabim Viber. Smsi pa letijo z Whatsapp.
Samo z Viber lahko kličeš samo tiste, ki imajo tudi nameščen Viber? V čem bi pravzaprav bilo bolj smiselno imet to kot pa Skype?

emerson

Zelenc'
19. apr 2012
2
0
1
Ker gre za Android aplikacijo ne bom odpiral nove teme. Imam Samsungovo 7" tablico.Rad bi si namestil XLS8 , ki obsega nekaj več kot
43 MB. Ko hočem zadevo prenesti mi vztrajno kaže,da je na napravi premalo prostora.Seveda ga je dovolj.Glede na to,da nisem nek
mojster te naprav vas prosim za pomoč.

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
42
tocno katera samsungova tablica ?? ni vazno koliko imas ti celotnega prostora, ali je to 4gb, 8gb, 16gb, 32gb...vazen je interni pomnilnik, ki je namenjej uporabniku, ce ti pise internega 1gb, pol ti ni celotna zadeva na razpolago, Od tega lahko uporabis za dl aplikacij recimo 512mb, ali pa manj...zdaj ce imas vecino programov nabasanih v tem internem pomnilniku, ki je predviden za poganjanje aplikacij, pol aplikacija ne bo sla nalozit, ker eno je dl, pol se mora se ta aplikacija instalirati, kar zahteva se dodaten prostor, tako da nekje je vedno priporoceno, da je ene 100mb+ prostora prostega...ker recimo 45mb je v instalacijski fazi recimo raztegnjenih na 60mb...

lp, dominic...

emerson

Zelenc'
19. apr 2012
2
0
1
Hvala za odgovor,vendar mi na žalost to nič ne pomaga,ker ne vem kako to rešiti.Mogoče samo še podatki o zasedenosti.
Notranji pomnilnik 11,72GB prosto,kartica SD 1,81GB in notranji pomnilnik 1,52GB razpoložljivega prostora.Torej je verjetno vsega dovolj,ali se motim
lp

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
Smart Barcodes (slo aplikacija)

https://play.google.com/store/...GJhcmNvZGUiXQ..

Aplikacija vam omogoča shranjevanje kartic za vaše priljubljene trgovine. Od sedaj vam več ni potrebno nositi vseh kartic, vaših priljubljenih trgovin, v denarnici - vse kartice lahko imate na enem mestu - vašem telefonu.

Več na povezavi zgoraj...
Ali omogoča uvoz iz Key Ring Reward Cards ali bi bilo potrebno vse na novo nalagat?

mafijec

Pripravnik
15. feb 2009
351
0
16
Celje
Obišči stran
Živijo. Imam eno težavo. Na galaxy S II bi rad nastavil različna opozorila - zvonenja za sistmska obvestila, različno za SMS različno za MMS, kar sedaj ne morem. Nastavim lahko en zvok za zvonenje in enega za vse ostalo :za sms, obvestila, mms, sistemska obvestila itd. To mi pa najbolj ne odgovarja. Sli kdo pozna kak app za rešitev tega problema.
LP

tistiglih

Pripravnik
11. mar 2009
59
0
6
Glede na to, da uporabljaš KeyRing aplikacijo, kakšne izkušnje imaš z njo.

Sam sem jo probal pred kakim letom in mizerno pogorel
frown-1.gif

Lp

Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Citat:
Uporabnik MaTejHo pravi:
Smart Barcodes (slo aplikacija)

https://play.google.com/store/...GJhcmNvZGUiXQ..

Aplikacija vam omogoča shranjevanje kartic za vaše priljubljene trgovine. Od sedaj vam več ni potrebno nositi vseh kartic, vaših priljubljenih trgovin, v denarnici - vse kartice lahko imate na enem mestu - vašem telefonu.

Več na povezavi zgoraj...
Ali omogoča uvoz iz Key Ring Reward Cards ali bi bilo potrebno vse na novo nalagat?

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Škoda je edino, da ne moreš uvozit slike kot ozadje, da bi bolj original zgledalo, zato te včasih kaka blagajničarka čudno pogleda. Pa terminali na sparovih avtomatskih blagajnah ne poskenirajo, z ročnimi čitalci pa ni težav.