Citat:
Uporabnik Jado pravi:
ja samo tam jim kasirajo količinsko........pa vsak še z veseljem plača.
To me edino boli, ko ljudje vidijo da so jih ujeli šele po n-ti prekoračitvi hitrosti. Povprečno je to 0,000000001€ na km prekoračitve hitrosti!Citat:
Uporabnik FireMan pravi:
@Zgaga;
... To me edino boli. Naj nas strelajo z radarjem v obraz. Ne pa v hrbet. Sploh pa ne 50 m pred koncem naselja.
In zakaj hudiča bi pisal pritožbo če ne zato, da bi se ti izognil kazni?Citat:
Uporabnik FireMan pravi:
Ne bom komentiral kaj si mislim o forumskih vsevedih...
1. Nočem se izogniti plačilu kazni.
2. Kdo je rekel, da sem divjal po naselju? Če bi dobro prebral post, potem bi razumel, da nisem jaz vozil avta. Kazen za prekoračitev omejitve 50 km/h lahko dobiš tudi tam kjer ni naselja. Me pa zanima, če bi mi v obraz upal reči cepec. Forumi so čisto prepolni osebkov, ki živijo virtualni svet kjer si upajo povedati vse vsakemu. V realnem življenju so pa prpe. Tega nisem napisal za tebe. To pišem tako, generalno. Preden me spet napadeš.
3. Tvoje navajanje zakonov je teorija. Dokaži mi primer v praksi. Po možnosti tvojega. Aja, ti seveda ne delaš prekrškov, ker nisi cepec..
Citat:
Uporabnik KKK pravi:
dokazati moraš, da nisi ti vozil.
To lahko na različne načine, bodisi da prineseš potrdilo, da si bil takrat v bolnišnici, na sodišču, v službi, kjer si bil evidentiran, nastopal na televiziji, na Mladivih in podobno. V tem primeru ti ni treba povedati, kdo je vozil, če je tvoj bližnji.
Če pa ne moreš tako dokazat, pa moraš povedat, kdo je vozil.
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
kSZ
Zakaj pa ne bi probal, če gre in sami res niso vozili.
No, zdle čez praznike so tud ponekod mel čisto take pozicije za proračun filat. Takoj na prehodu iz 70 na 50 na dvopasnovni obvoznici...Se dobr, da se mi je zdelo, da znajo biti in sem zabremzal na omejite. Drugi za mano ni imel te sreče...
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi: Položnica je že plačana, ali obstaja kakšen obrazec, ki ga izpolnim za prenos pik?